Ebru Şahin ile Cedi Osman ayrıldı mı?

Yıldız basketbolcu Cedi Osman ile ayrıldıkları iddia edilen Ebru Şahin'den bir açıklama yaptı. Şahin'in menajeri ayrılık iddialarını yalanladı. 

Haberler 16.02.2021 - 14:44

  • 1
    Ebru Şahin'in 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Cedi Osman'la paylaşım yapmaması ayrılık iddialarını gündeme getirdi.


  • 2
    Şahin'in menajeri, "Sosyal medyasını kapatma nedeni ayrılık değil. Sadece bir süreliğine sosyal medya detoksuna girdi" dedi.


  • 3
    Şahin ilişkisiyle ilgili geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda şu ifadeleri kullanmıştı: "Birbirimizde her gün yeni bir şey keşfediyoruz. Ben ilişkilerin insanları farklılaştırdığını düşünüyordum."


  • 4
    "Ama şu an birbirimize; özgürlüğümüzden ve karakterimizden feragat etmeden, her türlü stratejiden uzak, güven üzerine kurulu ve kalpten bir bağlılığın var olabileceğini öğrettiğimize inanıyorum."
  • 5
    EBRU ŞAHİN KİMDİR?

    1994 İstanbul doğumlu Ebru Şahin, İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nden mezun olduktan sonra aldığı oyunculuk eğitimiyle 2016 yılında Kan Parası filiminde rol aldı.

    EBRU ŞAHİN’İN ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

    2016: Kan Parası

    2017: Babam (Nilüfer)

    2017: Savaşçı (Didem)

    2017: İstanbullu Gelin (Burcu)

    2018: Yasak Elma (Hira)

    2019: Hercai (Reyyan)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız