Elçin Sangu'nun annesi: Başay Okay kızımın istikbalini engelledi

Oyuncluk sözleşmesini feshettiği iddiasıyla oyuncu ve menajer Başay Okay'ın açtığı 100 bin dolarlık tazminat davasında ünlü oyuncu Elçin Sangu'ya annesi tanıklık yaptı. Müyesser Ses, "Başay Hanım'ın internetteki kızım hakkında yaptığı kötü yorumları kızımın istikbalini engellediğini düşünüyorum" dedi.

Haberler 12.10.2017 - 08:28

  • 1
    İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen duruşmada, davalı Elçin Sangu'nun annesi Müyesser Ses tanık olarak dinlendi. Başay Okay ile davalı Elçin Sangu da duruşmada hazır bulundu. Müyesser Ses, kızının Mersin Üniversitesi Konservatuarı'nı bitirdiğini ve ardından İzmir'e geri dönerek tiyatro eğitimi almaya başladığını anlattı.
  • 2
    Habertürk'ten Hayati Arıgan'ın haberine göre; Başay Okay ile kızı Elçin Sangu'nun Okay'ın oynadığı bir dizinin setinde tanıştıklarını belirten Müyesser Ses, "Kızım da o dizi için görüşmeye gitmişti. Başay Hanım'la birlikte kızım da daha sonra İstanbul'a gitti. Kızımın o dönem İstanbul'da nerede kaldığını bilmem. Kızım ‘Öyle Bir Geçer Zaman ki', ‘Bir Aşk Hikayesi' dizilerinde konuk oyuncuydu. Bir reklam filminde oynadı. ‘Kiralık Aşk' dizisinde de oynadı. Başay Hanım kızımın hayranlarıyla çirkin atışmalar yaptı. Kızım üzüldü, çok zarar gördü. Bu sebeple kızım ayrıldı" dedi.
  • 3

    Bu arada Başay Okay'ın avukatı, tanığın sözlerini yarıda kesmeye kalkınca davalı Elçin Sangu, "Yeter müdahale etmeyin, konuşsun" diyerek tepki gösterdi.

  • 4
    Kızının İstanbul'a geldiğinde daha sonra Galata'da bir otelde kaldığını ve bu otelin ücretini dizi yapımcısının ödediğini öne süren Müyesser Ses, "Kızım ve Okay'ın beraberlikleri sanıyorum üç dört yıl sürdü. Başay Hanım'ın internette davalı kızım hakkında kötü yorumlarıın kızımın istikbalini engellediğini düşünüyorum. Özellikle küfürlü konuşmaları kızıma zarar verdi" dedi.
  • 5
    Ses sözlerine şöyle devam etti: "Yapım şirketinden ve hayranlarından kötü tepki aldı. Ben Muğla'da dizi çekimlerinde bir, bir buçuk ay aynı evdeydim, birlikte yaşadık. Bu süreçte kızımın setine bir kere gitti. Hep evde durdu. Galasına da gece 23:00'da geldi. Orada bulunma sebebi kızıma oyunculuk dersi vermek ve destek olmaktı. Ama katkıda bulunmadı. Zaten alkol problemi vardı" diye konuştu.
  • 6
    Duruşma, tanık anlatımlarına karşı tarafların yazılı beyan vermesi için ertelendi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız