Eski Beyaz Saray çalışanı: Donald Trump ve Melania Trump'ın çok tuhaf bir evliliği var

ABD'de 3 Kasım’daki seçimlere doğru nefesler tutulmuşken Donald Trump ve eşi Melania Trump’ı 17 yıldır tanıyan eski Beyaz Saray çalışanı Omarosa Manigault Newman'dan çiftin ilişkisine dair dikkat çeken iddialar geldi. Newman, çiftin 'tuhaf' ilişkisini anlatırken, Melania Trump’ın eşinden bazen 'iğrendiğini' öne sürdü.

Haberler 29.10.2020 - 08:08 Son Güncelleme : 29.10.2020 - 08:31

  • 1

    ABD Başkanı Donald Trump’ın eski yardımcılarından oyuncu Omarosa Manigault Newman, başkan ile First Lady Melania Trump’ın ilişkisi hakkında ses getiren iddialarda bulundu.

  • 2

    Lorraine adlı talk show programına katılan ve Beyaz Saray'ı anlatan kitabı hakkında konuşan 46 yaşındaki Omarosa Manigault Newman, “Çok tuhaf bir evlilikleri var. İnsanların evlilikleri hakkında yorumda bulunurken çok ihtiyatlı davranırım, çünkü içeride neler olduğunu bilemezsiniz. Ama ben bu çifti flört dönemlerinden bu yana tanıyorum” diyerek Melania Trump’ın eşinden bazen 'iğrendiğini' öne sürdü.

  • 3

    KİTAP ÇIKARDI

    Trump'la 2004 yılında The Apprentice (Çaylak) programına çıktıktan sonra tanışan Newman, Ocak 2017’de Trump’ın yardımcısı ve Halkla İrtibat Ofisi'nde İletişim Direktörü olmuştu. Şimdi, Beyaz Saray'ı içerden biri olarak anlattığı Unhinged (Kaçık) isimli bir kitabıyla gündemde.

  • 4

    "ARADA BİRBİRLERİNDEN HOŞLANIYORLAR"

    Trump çiftinin The Apprentice (Çaylak) programından bir yıl sonra evlendiğini söyleyen Newman, son 17 yılda çiftin ilişkisinde gözlemlediklerini anlattı. “Onlar sadece bazen birbirlerinden hoşlanıyor, bazen Melania kocasını geri püskürtüyor. Geçen haftaki tartışmada da gördük ki Donald Trump gidip onun eline dokundu ve Melania eşinin eline vurdu” şeklinde konuştu.

  • 5

    Geçen hafta Air Force One uçağından inerken çiftin arasında bir tartışma yaşandığı ileri sürülmüştü. Bazıları Melania Trump’ın, kocasının elini iterek duygularını açık ettiği görüşündeyken birçok kişi de bunun hiçbir anlam ifade etmediğini söylemişti.

  • 6
    Newman, 2017’de Trump için çalıştı ancak daha sonra Beyaz Saray’dan ayrıldı. Newman, Trump’ın seçimleri kaybetmesi durumunda neler olacağına dair de tahminlerde bulundu.
  • 7

    "SEÇİMİ KAYBEDİNCE KAVGA ÇIKARACAK"

    Eski yardımcı, “Bence ofisten ayrılırken kavga çıkaracak. Ama neyse ki görev devir tesliminin huzur içinde yapılmasını sağlayacak korumalar mevcut. Trump bebek gibi somurtsa da, aksilik çıkarsa da görevliler harekete geçer ve onu Beyaz Saray’dan çıkarır ve yeni lideri getirir. Yani bu durumda bu kişilerin Joe Biden ve yardımcısı Kamala Harris olmasını umuyorum” dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız