Ezgi Mola'nın bilinmeyen yönleri

Ev bulur, yemek yapar, üşenmeden yol aşar... Ezgi Mola, hakkında bilinmeyenleri anlatıyor...

Haberler ntv.com.tr 04.06.2016 - 08:03

  • 1

    ÜŞENMEDEN YOL AŞAR

    Ev bulur, yemek yapar, üşenmeden yol aşar... Ezgi Mola, hakkında bilinmeyenleri anlatıyor...
  • 2

    EMLAK GEZGİNİ

    Gazetelerin seri ilanlar bölümlerine bakmak çocukluktan beri en büyük zevklerimden biri. Alacağımdan değil hayal dünyamı genişletmek için. Öğrenciyken sırf evi çok sevdim diye içini gezip alamayacağım evlerin pazarlığını yapmışlığım bile var! İtiraf ediyorum, yanımda ev sahibi ya da emlakçı varken, o koltuğumu şuraya koyarım, bunu böyle yaparım" demişliğimde de...
  • 3

    "OKAZYON EVLER FAVORİLERİM"

    Şimdi ise emlak almak ya da kiralamak isteyen arkadaşlarım bana danışmadan harekete geçmiyor. Okazyon evler, fırsat daireler, ebeveyn banyolar, kısmi manzaralar ve "Bu daire kaçmaz" ilanları favorilerim.
  • 4

    BİR ZAMANLARIN EDİTÖRÜ

    2000 yılında henüz konservatuvara girmeden önce bir televizyon kanalında program editörlüğü yaptım. İnternetin herkes tarafından uluşılabilir olmaya başladığı dönemlerdi ve çalıştığım program da internetle ilgiliydi...
  • 5

    "SORUMLULUK VERİYORDU"

    Girişimci internet sitelerini bulur, kurucularıyla iletişime geçer, onları kanal kapısından alır, ağırlar, sorular sorar ve programın montajına girerdim. Programı hazırlayan ve sunun kişi bana bütün sorumlulukları veriyordu.

    Bir de pek kimse bilmez ama, Organize İşler filminin çekimlerinde hem prodiksiyonda hem de sanat grubunda çalıştım.
  • 6

    GÖREV ADAMI


    Kendi işimi başkasına yaptırmak yapıma uymuyor. Belki çok iyi bir yönetici olamam ama çok iyi bir yönetici asistanı olabilirim. Mesela evde yapılması gereken bir iş varsa onu ben yapmalıyım. "Durun ben yaparım" gibi bir halim var.
  • 7

    "EZGİ YAPAR!"

    Sorumluluk almayı bildiğim için hoşuma gidiyor. Hatta bürokratik süreçlerden bile sıkılıyoum. Doğalgaz mı kapatılacak, otomobilin muayene zamanı mı geldi? Ezgi yapar!
  • 8

    SÜLEYMAN USTA'NIN ÖĞRENCİSİ

    Evimi tadiyata sokarken şahane bir marangoz bulduktan (Süleyman Usta'ya sevgiler) ve kendisi bana şarjlı tornavidayı hediye ettikten sonra "Bu işi ben de yaparım" dedim.
  • 9

    "EŞYA ALAN BENİ ARIYOR"

    Artık kim monte edilmesi gereken bir eşya alsa kapımı çalıyor ya da "Ezgi şunu bir hallediver" diye beni arıyor. Altını çizmek isterim ki tornavidamın şarjlı olması büyük avantaj. Böylece işim hiç bölünmüyor. Doyasıya #marangozculukqeyfi!
  • 10

    RAMPALARIN USTASI


    Beni motosiklet ya da otomobille saatlerce yol yaparken görebilirsiniz. Bundan asla şikayet etmem, blakis keyif alırım. Yeni çıkan otomobillerin özelliklerinden, eskilerinin ne kadar yaktığına, gazı köklediğinizde bunu size ne kadara mal olacağına kadar tüm gereksiz detayları iyi bilirim.
  • 11

    "İSTANBUL KART ÇANTAMDA"

    Tabii bu, çantamda İstanbulkart olmadığı anlamına gelmesin, çünkü var. Rampaların ustasıyım, gözlerinin hastasıyım.
  • 12

    KENDİ MUTFAĞININ ŞEFİ


    Mutfakta olmayı çok seviyorum. Sanırım bu da çocukluğumdan gelen bir şey. İnsan yemek yemeği sevince yapma kısmında da bir takım öncelikleri ve zevkleri olmaya başlıyor. Ne de olsa karnını doyurmak için değil keyif almak için yiyenlerdensin. Yaptığım yemekleri güzel bir şekilde sunmaktan, şık sofralar hazırlamaktan ve aynı keyfi misafirlerime de yaşatmaktan çok hoşlanırım.
  • 13

    "PARMAKLARINIZI YERSİNİZ"

    Zeytinyağlı barbunyamın, taze fasülyemin ve börülcemin lezzeti dillere destan. Valla bir yapsam parmaklarınızı yersiniz.

    Bilmediğiniz Ezgi ve daha fazlası Glamour Türkiye Haziran Sayısında

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız