Fatih Terim'in kızları Merve ve Buse Terim'den duygusal mesajlar 

Fatih Terim'in corona testinin pozitif çıktığının açıklanmasının ardından kızları Merve Terim Çetin ve Buse Terim Bahçekapılı babaları için mesajlar yayınladı.  Babasının durumunun iyi olduğunu dile getiren Buse Terim mesajında, "Korku...En kötüsü bu.. Bir şey olacak korkusu" derken Merve Terim ise "40 senedir durmadın adam, senin duracağın yok" sözlerini dile getirdi. 

Haberler 24.03.2020 - 15:25

  • 1
    Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, corona virüs testinin pozitif çıktığını Twitter hesabından duyurdu.


  • 2
    Bu gelişmenin ardından 66 yaşındaki Terim'in kızları Merve Terim Çetin ve Buse Terim Bahçekapılı babaları için Instagram'dan duygusal mesajlar paylaştı.


  • 3
    Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Buse Terim, "Korku...En kötüsü bu.. Bir şey olacak korkusu. Umuyorum ve dua ediyorum bu süreçten sağ salim ve hasarsız çıkacak, ama yanında olamamak nasıl bir his biliyor musunuz? Çok kötü..." dedi.


  • 4
    "Yanına gidememek, görememek. Risk gurubunda olmasının verdiği korku, kronik bir rahatsızlığının olmamasının verdiği bir nebze rahatlama, ama yetmiyor işte" diyen Buse Terim, "Göz göre göre bu duruma gelmesi içimi en çok acıtan taraf. Şu anda hastanede tedavisine başlandı. Benim hayatımın en kıymetli insanı babam, bu süreç geçecej ve bittiğinde hayatımda hiç olmadığı kadar sarılacağım ona. Yazdığımız tüm mesajlar için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.


  • 5
    Merve Terim ise, "Sabah oldu ama hala haber alamadık, gecesi nasıl geçti, uyandı mı, yanında kimse olmadığı için haber alamamak berbat rabbime sığındım, belkide 40 senedir durmadın adam senin duracağın yok, bugüne daha iyi uyan babam!" sözlerini dile getirdi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız