Fazilet Hanım ve Kızları'na yeni oyuncu: Sümeyra Koç (Başrol oyuncuları konuştu)

Star TV'nin sevilen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları'nın kadrosuna yeni oyuncu... Farah karakterini canlandıracak Sümeyra Koç, dizinin kadrosuna katıldı. Başrol oyuncuları Nazan Kesal, Deniz Baysal, Afra Saraçoğlu, Mahir Günşıray ve Çağlar Ertuğrul Fazilet Hanım ve Kızları'nın hikayesini ve karakterlerini anlattı.

Haberler ntv.com.tr 15.02.2018 - 15:33

  • 1

    Fazilet Hanım ve Kızları dizisine 35. yeni bölümde Sümeyra Koç katılıyor. Koç, Yağız’ın sevgilisi Farah karakterini canlandıracak.

    Dizinin 35. yeni bölümünde Yağız, Hazan ile aralarındaki gerilimi azaltmak için eski sevgilisi Farah'ı çağırıyor.

    İşte başrol oyuncularının dizi ve karakter hakkındaki açıklamaladrı

  • 2
    NAZAN KESAL (FAZİLET ÇAMKIRAN)

    "Fazilet yoksul bir kadın. Ev işçisi, yıllarca evlerde temizlik yaparak iki kızını büyütmüş. İki kocası olmuş birine aşık olmuş ama terk edilmiş diğer eşi ise Fazilet'e acıdığı için kendine eş yapmış ama onu da Fazilet çenesiyle öldürmüş.

    Kariyerimde yapmayı en çok sevdiğim şey oynadığım bir rolün benzerini tekrarlamamak. Hiç buralardan gelmemişti şimdiye kadar. Bu projenin benimle buluşmasının güzel bir tarafı var. Senaristimiz beni hayal ederek yazmış. Bir yazarın hayal ettiği oyuncu olmak benim içinde çok enteresan bir durum. Dizi formatında bu kadar iyi yazılmış karakter senaryosuyla ilk defa karşılaşıyorum."
  • 3

    "KISA YOLDAN PARA KAZANMA PSİKOLOJİSİ"

    "Fazilet'in iki kızı var. İkisi de biribirinden çok farklı. Küçük kızının kendi öyküsüne benzememesini istiyor. Fazilet, kısa yoldan ünlü olma ve para kazanma psikilojisini yaşıyor. Özellikle kadınların kendilerini Fazilet'te bulacaklarını hissediyorum."

  • 4

    "ÜST SINIF ALT SINIF JESTLERİNİ ÇALIŞTIM"

    "Fazilet ve kızları bir mahallede yaşıyor. Yalıya geldikten sonra konuşması ve beden dili bile değişiyor. Çalışırken üst sınıf alt sınıf jestlerini çalıştım. Fragmandaki 'Canına yandığımın dünyasında herkes para istiyor Fazilet istemiş çok mu?' cümlesi kulaktan kulağa birazda motto gibi olmuş. Öyle de değil mi? Zaman ve kapitalzm zengini daha çok para, yoksulu ise insanca yaşama derdine soktuğu için her şey parada bitiyor maalesef.

    Benim bir çanta dolusu kitabım var belki bir umut okurum diye kitaplarıma iki kez bakabildim. İlk günler olduğu için yönetmenimiz Murat Saraçoğlu ince ince çalışıyor. Daha çok iş ve Fazilet odaklıyım. Farklı bir iş oldu bence. Ben böyle hissediyorsam inanıyorum ki seyirciye de yansıyacak. Kadın gözüyle sınıflar arası farkın kendi iç çatışmalarını anlatıyor."

  • 5
    DENİZ BAYSAL (HAZAL ÇAMKIRAN)

    "Her şeyi içerisinde barındıran bir iş oldu. Bizi de heyecanlandırıyor. Bir yandan çok acıklı sahnelerimiz var. Sonra öyle bir şey oluyor ki hayatın içerisinden sahneler oluyor ve bir anda izleyicimiz gülmeye de başlayacak. Ben fazla gülen bir insanım özellikle Nazan ablalı sahnelerde. Çok güzel bir enerji yakaladık onunla birlikte. Dizinin o kadar çok hikayesi var ki. Çok kalabalık bir cast ekibiyiz. Hikaye sadece Fazilet Hanım ve Kızları'na ait değil bir de yalı kısmımız var. Ama yollar bir süre sonra çakışıyor."
  • 6

    "ANNESİNE İNAT OLSUN DİYE KADIN KİMLİĞİNİ BIRAKMIŞ"

    Hazal karakteri beni çok heyecanlandıran bir karakter. Uyandığım gibi geliyorum sete. Hazal hiç kadınlığını göstermeyen bir kız ama o da annesine tepki için aslında. Fazilet çok şey çekmiş yıllarca çok acısı var. Zenginlik para isteyen bir karakter. Hem kızları hem kendi adına rahat bir hayat istiyor. Ama Hazal babasız büyümüş ve annesinin hayallerini gerçekleştirmek istemiyor. Annesine inat olsun diye kadın kimliğini bir kenera bırakmış. Nötr bir şekilde ilerliyor Kick bock yapıyor.

    Biz çekerken bütün duyguları bir arada yaşıyor umarım seyircimizde aynı şeyleri hisseder. Ben aynı şeyleri hissedeceklerini düşünüyorum. Umarım yanılmam."

  • 7
    AFRA SARAÇOĞLU (ECE ÇAMKIRAN)

    "Çok iyi bir ekip ve oyuncu kadrosu ile çalıştığım için çok şanlı hissediyorum kendimi. Dizimiz Fazilet Hanım ve Kızları'nın hayat mücadelesini anlatıyor. Fazilet Hanım'n küçük kızı üzerinden çok büyük hayalleri var. O hayaller üzerinde gittiği yollardaki maceraları anlatıyor."
  • 8

    "HEM SETTE HEM DE DIŞARIDA ANNEM"

    "Ekip arkadaşlarıyla ilk tanıştığımız andan itibaren çok iyi enerji yakaladık. Nazan abla hem sette annem hem de dışarı annem. Deniz'le de set dışında da abla kardeş gibiyiz. Ekip olarak güzel iş yaptık, pozitif enerji ekrana yansırsa herkes izler diye düşünüyoruz."

  • 9
    MAHİR GÜNŞIRAY (HAZIM EGEMEN)

    "Fazilet Hanım ve Kızları'nın hayatları Egemen Ailesi'yle kesişecek. Ben de, Hazım Egemen'i oynuyorum. Hareketli bir hayatımız var. Tabii ki mutlu bir aile, ama aynı zamanda, çekişmeleri olan canlı bir takım aksiyonları içerisinde barındıran bir aile.

    Dizinin her bölümü büyük sürprizlerle dolu. Her bölüm ayrı bir aksiyon ayrı bir canlılık ve hareketlilikle gayet dramatik anların yaşandığı ama aynı zamanda tatlı tatlı da bizi güldürecek bir dizi.

    Ama şunu garanti edebilirim ki her bölümde ilgiyle izlenecek. Çok iyi ekip ve oyuncu kadrosu ile çalışıyoruz. Malum Türkiye'nin en iyi yapımcılarından Avşar Film ve Şükrü Avşar son derece titiz bir yapımcı. Yapım aşamasından, dizinin bütün ekibine kadar her şey çok dikkatli ve iyi yapılıyor. Seyirci de böyle titiz ve iyi bir işin hakkını mutlaka verecektir."
  • 10

    "REFERANDUM SONUÇLARINI MERAK ETTİĞİM KADAR REYTİNG'LERİ MERAK EDİYORUM"

    "Hazım karakteri bir iş adamı, bütün hayatını çalışmaya vermiş. Çocuklarına ve karısına son derece sevgi ve saygıyla yaklaşan bir aile babası. Bir takım şeylerin de zamanı gelmiş. Belki oğullarına da bu holding'i devretmenin zamanı gelmiş. O aşamalarda henüz dizi yeni başlıyor.

    Sette bütün yaşantımız çalışmakla geçiyor, 140 dakikalık bir şeyi çekmek çok yoğun bir çalıştırma ister. Beğenilmeyen sahneler yeniden çekilecek kadar titiz bir çalışma içindeyiz. 

    Bazen bazı yaptığımız işlerin nasıl sonuçlanacağını çok merak ederim. Şu anda referandum sonucunun ne olacağını merak ettiğim kadar bu dizinin pazar sabahı reyting'lerini çok merak ediyorum. Ama çok yukarıda bir yerde olacağımız inancındayım."

  • 11
    ÇAĞLAR ERTUĞRUL (YAĞIZ EGEMEN)

    "Fazilet Hanım kendisi ve çocukları için bir şekilde Egemen Ailesi'yle tanışıyor. Egemen Ailesi İstanbul'un köklü bir ailesi. Bir şekilde yolları kesişiyor. Ben Egemen Ailesi'nin oğullarından biri Yağız Egemen'i canlandırıyorum. Veliaht olarak görülüyor tabii iki erkek çocuk daha var, kendi içinde çok güzel bir rekabet var. "
  • 12

    "İZLEYENLER PİŞMAN OLMAYACAKLAR"

    "Sette zaman geçmiyor. Ben de en son Ayşe Kulin'in Kanadı Kırık Kuşlar kitabını aldım. Bir-iki güne o da bitecek başka bir kitaba başlayacağım ama çok eğlenceli bir set ortamı var. Çalıştığım rahat setlerden biri diyebilirim. Bizi izlesinler çünkü her bölüm ayrı bir olay ayrı bir enerji ve heyecan geliyor diziye. Kesinlikle bizden kopmasınlar. Her karakterin rengi farklı izleyenler pişman olmayacaklar."

  • 13

    KONUSU

    Fazilet Hanım (Nazan Kesal) , dul kaldıktan sonra hem ana hem de babalık yaptığı iki kızıyla birlikte, varoşun bağrında, küçücük evine sığdıramadığı büyük hayalleriyle, fakirlik içinde yaşar. Ömrü, pişmanlıklar ve kursağında kalmış heveslerle geçmiş olan Fazilet, herkes gibi daha iyi bir hayatın peşindedir. Bu uğurdaki tek yatırımı ise “altın bileziği güzelliği’’ dediği küçük kızı Ece’dir (Afra Saraçoğlu) .

    Sert bir mizaca ve güzelliği yücelten annesine inat, erkeksi tavırlara sahip büyük kızı Hazan (Deniz Baysal) ise, babasının ölümünden beri yıldızının barışmadığı annesinin karşısındaki en büyük engeldir.

    Fazilet’in Egemen’lerin hayatına girişi, iki kızının da hayatını değiştirir.

  • 14

    Fazilet, bir gün ünlü olacağına inandığı Ece’yi hayallerinin peşinden oradan oraya sürüklerken, Fazilet Hanım ve kızlarının yolları bir anda saygın ve çok varlıklı bir aile olan Egemen’lerle kesişir. Fazilet’in hayran olduğu Boğaz’ın incisi yalılardan birinde yaşayan Egemen Ailesi ve sahip oldukları zenginlik, Fazilet’in hayallerinin bile ötesindedir. Fazilet’in Egemen’lerin hayatına girmesi, sadece Ece’nin değil, uzun zamandır ailenin dengesizliği ve çapkınlığıyla tanınan oğulları Sinan Egemen’e platonik bir aşkla bağlı olan Hazan’ın da hayatını geri dönülmez şekilde değiştirmek üzeredir.

    FAZİLET HANIM VE KIZLARI FRAGMANI

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız