Figo'yla tanıştı, hayali Barcelona

Türkiye genelinde 7 bin çocuğun yer aldığı seçmelere Trabzon'dan katılan ve başarılı olan 10 yaşındaki Eren Güney de, Figo ve Davids ile top koşturmuştu.

Haberler 22.02.2012 - 12:04

  • 1

    Figo'yla tanıştı, hayali Barcelona

    Ülke genelinde düzenlenen organizasyonun gösteri maçı için Portekizli eski futbolcu Luis Figo ile yine eski yıldızlardan Edgar Davids, geçen yılın Eylül ayında İstanbul'daydı.
  • 2

    Figo'yla tanıştı, hayali Barcelona

    Türkiye genelinde 7 bin çocuğun yer aldığı seçmelere Trabzon'dan katılan ve başarılı olan 10 yaşındaki Eren Güney de, Figo'yla top koşturmuştu.
  • 3

    Figo'yla tanıştı, hayali Barcelona

    Ülke genelinde seçilen 10 çocuk arasında yer alan Eren, o anları ve organizasyonun getirisi olarak Inter'in yaz kampına katılacak olmasını değerlendirdi.
  • 4

    Figo'yla tanıştı, hayali Barcelona

    4 sezondur Trabzonspor'un alt yapısında oynayan Eren'in tek hayali büyüyünce Barcelona'da futbol oynamak.
  • 5

    Figo'yla tanıştı, hayali Barcelona

    Giuseppe Meazza Stadyumu'nda Inter'in yaz kampına katılacak olmasından dolayı ailesi ve arkadaşlarından büyük destek gördüğünü ifade eden Güney, ''Seçmelerden önce her gün mahallede arkadaşlarımla birlikte çalıştım. Daha sonra bana seçmelerin bittiğini ve birinci olduğumu söylediler. O anda çok sevindim. İstanbul'a giderek seçilen diğer arkadaşlarla birlikte Figo ile maç yaptık. Böyle bir şey olabileceğini daha önce hiç düşünmemiştim'' dedi.
  • 6

    Figo'yla tanıştı, hayali Barcelona

    Katılacağı kampta kendini geliştirme fırsatı bulunacağını belirten Güney, ''Kendimi İtalya'da daha da geliştirerek iyi bir futbolcu olmaya çalışacağım. Ailem ve tanıdıklarımız iyi beslenmemi ve daha çok çalışmamı istiyor. Ben de büyüyünce Barcelona'da oynamak istiyorum'' dedi.
  • 7

    Figo'yla tanıştı, hayali Barcelona

    Baba Hasan Güney ise çocuğunun yetenekli olduğunu ve ailesi olarak ona destek olduklarını belirterek, ''Bu organizasyona katılmasıyla yeteneklerini iyi bir mücadele ile gösterme şansı buldu. Figo tarafından beğenilmesi bizleri mutlu etti. Tabi biz de bu süreçte ailesi olarak kendisine sonuna kadar destek olmaya çalışıyoruz. Eğitimiyle birlikte futbolu da beraber götürebilirse kendisi için daha iyi olacak. Önünde uzun yıllar var ve bunu başarabilir'' ifadelerini kullandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız