Gökhan Özoğuz O Ses Türkiye'den neden ayrıldı?

Geçtiğimiz dönemlerde O Ses Türkiye jüri koltuğunda görev yapan Hakan-Gökhan Özoğuz kardeşler yarışmadan neden ayrıldılarını açıkladı. Tek olarak da jürilik yapan Gökhan Özoğuz, "Yarışma kendini tekrar etmeye başladı. Acun, kıtalararası birçok önemli işle uğraştığından programdan düştü. Acun düşünce ben de düştüm" dedi.

Haberler 25.05.2019 - 15:40

  • 1
    30 yıldır Athena grubu olarak hayranlarının karşısına çıkan Hakan-Gökhan Özoğuz kardeşler Hürriyet'e konuştu. Geçtiğimiz dönemlerde O Ses Türkiye jüri koltuğunda görev yapan Hakan-Gökhan Özoğuz kardeşler O Ses Türkiye'den ayrılma süreçleri hakkında konuştu.


  • 2
    O Ses Türkiye hakkında konuşan Gökhan Özoğuz, "Orada yaşadıklarımız ufkumuzu genişletti. Müziğin insanın içinden çıkış yolculuğunun farklarıyla ilgili çok şey öğrendik. Türkiye’yi ve müzikal lezzetlerini daha iyi anladık" dedi.


  • 3
    Gökhan Özoğuz yarışmanın jüriliğinden ayrılma süreçlerini şu sözlerle anlattı: "Yarışma beşinci yılından sonra benim için kendini tekrar etmeye başladı. Haftalık program sayısı TV8 döneminde ikiye katlandı."


  • 4
    "Acun, kıtalararası birçok önemli işle uğraştığından programdan düştü. Acun düşünce ben de düştüm. Benim orada kalma sebebim önce müzikse sonra Acun’la programdaki muhabbetimizdi."

  • 5
    Hakan Özoğuz ise "Sizce Athena o ilk günkü enerjisini koruyabildi mi?" sorusunu şöyle yanıtladı: "Cihangir Bilsak’taki ilk konserimizi hatırlıyorum. Beş kişi vardı; biri rahmetli babamız, ikisi arkadaşımızdı."
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız