Haftalık burç yorumları (28 Ocak-3 Şubat 2019)

2019 yılı yaklaşıyor diye yazıp çizerken ilk ayını geride bırakıyoruz bile. Gökyüzü hareketliliği ve hayatlarımızdaki dönüm noktaları açısından kritik bir ayı bu hafta tamamlıyoruz. Yaz geldiğinde, hayatlarımızın geldiği yeni şeklin tohumlarının ekildiği dönemi hatırlamak istediğimizde Ocak 2019 tarihi ile karşılaşabiliriz. AstroLogos Kurucusu Burcu İnci’den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları…

Haberler ntv.com.tr 27.01.2019 - 09:31 Son Güncelleme : 27.01.2019 - 09:32

  • 1

    Şubat 2019’a baktığımızda yine hareketli bir aya başlayacağımızı söyleyebiliriz. Güneş, Merkür, Venüs, Mars, Şiron (Chiron) burç değiştirecek ve tabii bir adet Yeni Ay, bir adet de Dolunay yaşayacağız.

    Venüs’ün Oğlak burcuna geçişi ile ikili ilişkilerimizdeki hayalperest tutumumuzdan uzaklaşıp daha ayakları yere basan ilişkiler yaşamak isteyebiliriz. 5 Şubat’ta yaşayacağımız Yeni Ay ile hayatlarımızda yaratıcılığa ve yeniliğe çok önem vereceğiz. 10 Şubat’ta Merkür’ün Balık burcuna geçişi ile aklımız yerine hislerimize önem vermeye başlayabiliriz. Bu ayın en kritik günlerinden biri 19 Şubat olacak; Güneş Balık burcuna geçer geçmez, Ay ile karşı karşıya gelerek Dolunay meydana getirecek ve Şiron (Chiron) aynı gün Koç burcuna geçecek. Hayatımızda mantığımız için mükemmeli ararken, duygularımızdan olduğumuzu anlayabilir belki de büyük bir değişimin başlangıcını yaşayabiliriz. Tabii ki detaylar, ilgili haftalarda yine burada olacak…

    Herkese, kalbinden geçirdiklerinin gerçek olacağı, mutlu bir hafta ve ay dilerim.

  • 2

    Yükselen Koç:

    Sevgili Koçlar, Şubat ayı sizin için önemli bir dönemin başlangıcı olacak. Astrolojide, kişisel doğum haritalarımızda şifalanmamız gereken yeri anlatan Şiron, Koç burcuna geçecek. Şiron Koç burcunda iken size de belki de yeniden doğma, kendinizi, kimliğinizi yeniden tanımlama ve anlama fırsatı verecek. Bireysellikten çıkıp, etrafınızdakilere destek oldukça kendinizle daha barışık olacağınızı anlamanıza yardım edecek. 2027’ye kadar da sizin burcunuzda kalacak. İçinizde her zaman var olan savaşçı ruhunuzla bir kere daha tanışma vakti geliyor…

    Geçen hafta yaşanan tutulma ile birlikte, iş hayatınız, toplum içerisindeki yeriniz ile ilgili konularda kritik farkındalıklar yaşamış olabilirsiniz. Aslında uzun bir süredir İş hayatınızın gidişatı ile ilgili kafanız karışık, yukarıda belirttiğim gibi, savaşçı ruhunuzu ortaya koyup, ilerleme zamanı…İyi haber, Mars hala burcunuzda ve hayat enerjinizin yukarılarda seyretmesine büyük destek veriyor.

  • 3

    Yükselen Boğa:

    Sevgili Boğalar, şubat ayının ortasında Mars burcunuza geçecek ve size yapmak istedikleriniz için hayat enerjisi verecek. Özellikle para kazanmak veya finansal durumunuzu iyileştirmek için ek iş imkanlarını araştırmaya başlayabilirsiniz.

    Geçen hafta yaşanan Tam Ay tutulması ve Dolunay’ın etkileri sizi iş hayatınız, yuvanız ve eviniz ile ilgili konularda etkilemeye devam edecektir. İş hayatınızda yaratıcılığınız ve yeni fırsatlar oluşturmanızla göz doldurabilirsiniz.

    Ailenizden alacağınız maddi destek, kredi, vergi gibi ödemeler konusunda şans yanınızda olmaya devam ediyor. Bereketli bir dönemdesiniz. Yatırımlarınıza biraz daha ağırlık vererek bu süreci lehinize kullanabilirsiniz.

  • 4

    Yükselen İkizler:

    Sevgili İkizler, bu haftadan itibaren, hobileriniz, eğitim hayatınız ve yurtdışı projelerinize biraz daha yaratıcı bir bakış açısı ile bakmaya başlayabilirsiniz. Zihninizin bu konularda yoğunlaşması normal…

    Jüpiter, yani Astrolojide etkisinin en kuvveti ve olumlu olduğuna inanılan gezegen, tam karşıt burcunuzda ilerlerken, size de ikili ilişkilerinizde, evliliğinizde, ortaklarınızla olan ilişkilerinizde şans ve kolaylık getiriyor. Tartışma konularının daha hızlı çözüme ulaşabileceği, rüzgarın sizinle birlikte olacağı bu dönemde ikili ilişkilerinizdeki olumlu havanın enerjisini tüm hayatınıza yansıtmaya bu hafta da devam ediyorsunuz.  

  • 5

    Yükselen Yengeç:

    Sevgili Yengeçler, kuzey ay düğümünün Yengeç burcundaki yolculuğuna devam ediyor. Ay düğümleri haritalarımızda, bildiğimiz veya öğrenmemiz gereken refleksleri, yaklaşımları anlatır. Sizin için son derece kritik değişimlerin yaşanacağı bu iki yıl içerisinde, duygularınızdan kopmadan, sizi siz yapan özelliklerinizi bir kenara bırakmadan hareket etmeniz ve yaşanacak değişimleri duygularınızla da kabullenmeniz kritik... Kendinizle ilgili büyük bir değişimin eşiğindeyken, ikili ilişkilerinizde sorunlar yaşadığınızı hissediyor olabilirsiniz. Kalbiniz ve mantığınız arasında sıkıştığınızı hissetmeniz çok normal. Bir süre daha Satürn’ün buradaki baskınlığı devam edecek. İyi haber şu ki, şubatın hemen başında Venüs, Satürn’ün yanına gelecek ve burada yaşananları yumuşatacak. Tabii bu yumuşama, mantığınızın ön plana geçmesi ile olabilir…

  • 6

    Yükselen Aslan:

    Sevgili Aslanlar, geçen hafta sizin için kritik bir tutulma daha yaşadınız. Bu geçtiğimiz 2,5 senenin, burcunuzdaki son tutulmasıydı.

    Tutulma etkilerinin yaklaşık 6 ay kadar sürdüğü düşünülürse, önümüzdeki 6 ay boyunca aslında hayatınızın geldiği yeni noktada taşlar yerine oturacak ve belki de sizi hayal ettiğiniz yepyeni başlangıçlara taşıyacak. Değişim yaşanan konular sizin için her ne ise bilin ki en hayırlısı oldu. Değişim, sürecin içerisindeyken biraz zorlasa da meydana gelen yeni durum, ulaşmak istediğiniz hayata sizi daha da çok yaklaştırır. Duygularınız, ilişkiniz, ortaklıklarınız ve hayatınızın gidişatı ile ilgili kritik olaylar yaşayabilirsiniz. Hayattan aldığınız keyif, kaygılarınız, duygularınız ile ilgili önemli farkındalıklar oluşabilir, bir dönemi kapatma kararı alabilirsiniz.

  • 7

    Yükselen Başak:

    Sevgili Başaklar, her ne kadar sizin döneminizin başlamasına yani Güneş’in Başak burcuna geçmesine uzak olsak da, tam zıttınız olan Balık burcu döneminin başlaması sizin de hayatlarınızda bazı değişikliklerin yaşanmasına sebep olacaktır. Bu sebeple şubat ayının 2. yarısı sizin için kritik bir dönemin başlamasını işaret ediyor. 19 Şubat’ta, 1° Başak burcunda bir Dolunay meydana gelecek ve hayatınızın sizi ilgilendiren kısmında bir karar vermenizi sağlayacak. Dolunaylar kapanış enerjisi olduklarından, bir dönemi kapatmak olarak da yorumlayabiliriz. İlgili haftalarda detaylı yer vereceğim.

    Geçen hafta yaşanan tutulma ile birlikte aşk hayatınızda kritik bazı gelişmeler yaşamış, enerjinizin düştüğünü hissetmiş olabilirsiniz. Bu olaylar çocuklarınızın hayatları hakkında da oluşmuş olabilir. Başlangıçlar hep sancılıdır, kendinize biraz zaman tanımanızı ve hayattan aldığınız keyfi tekrar yakalayacağınızı hatırlatmak isterim.  

  • 8

    Yükselen Terazi:

    Sevgili Teraziler, yuva, ev, hane, aile konuları ile ilgili bu hafta da yoğun bir gündeminiz var.

    Ailenizin içindeki ilişkilerde ara bulucu rolüne yapınız gereği isteyerek talip olsanız da, bu rol sizi biraz yıpratıyor olabilir. Geçen hafta yaşanan Tam Ay tutulması ve Dolunay da bu konular üzerinde oldu. Önümüzdeki süreçte, evinizi değiştirebilir, aileniz ile ilgili kritik kararlar alabilirsiniz.

    Mars’ın tam karşıt burcunuzdaki hareketi size özellikle ilişkilerinizle ilgili konularda daha enerji dolu ve istekli hale getiriyor.

    Geçtiğimiz hafta yaşanan Ay tutulmasının ardından, iş hayatınız veya aileniz ile ilgili durumlarda kritik kapanışlar da gündeminize gelebilir.

  • 9

    Yükselen Akrep:

    Sevgili Akrepler, geçen hafta yaşanan Tam Ay Tutulmasında sizin için enerji değişimleri kardeşleriniz, çok yakın dostlarınız, iletişim, hayat planlarınız, hobileriniz ve yurtdışı planlarınızın yönetildiği evlerde oldu. İletişim konuları gündeminizde olmaya bu hafta da devam ediyor. Bu aralar, egolarınız veya planlarınız olmadan, içinizden geldiği gibi iletişim kurmanız sizin moralinizi düzeltiyor olabilir.  

    Maddi kazançlarınızla ilgili şanslı bir yıldasınız. İkili ilişkilerinizde size bu konuda destek vermesi ile tahmininizden daha fazla iş seçeneği ile karşılaşabilir veya paranızın bereketli olduğunu düşünebilirsiniz.

    Mars’ın Boğa burcundaki seyahati sebebiyle, ilişkinizde, evliliğinizde veya ortaklarınız ile ilgili gündeminizde hayat enerjinizin yerinde olduğunu hissedebilirsiniz.

  • 10

    Yükselen Yay:

    Sevgili Yaylar, Venüs’ün sizin burcunuzdaki yolculuğu bu hafta sonunda sonlanacak. Yani beraber olduğunuz kişi ile seyahat planları yapmak, gezip, eğlenceli vakit geçirmek konusundaki enerjiler bu hafta sonunda yerini biraz daha ayakları yere basan hislere bırakabilir.  

    Bu yıl gökyüzü yanınızda. Yaşadığınız her olayda dört ayak üstüne düşüyorsunuz. Şans kalkanınız sayesinde sanki sürekli koruma altındasınız. Kendiniz ile ilgili konularda biraz acımasız yargılarda bulunabileceğiz, değişim isteyip, harekete geçmekte zorlanabileceğiniz bir haftadasınız. Maddi konulardaki gelişmelerde, sakin kalıp, daha önce yaşadığını dersleri hesaba katarak harekete geçmeniz yerinde olacaktır.

  • 11

    Yükselen Oğlak:

    Sevgili Oğlaklar, ocak ayında yaşanan tüm gökyüzü olaylarının başrolünde siz vardınız. Yoğun, yorucu, farkındalıklara dolu bir dönemi geride bıraktınız. Aslında size zor gelse de, hayatınız değişiyor, yeni bir yöne doğru evriliyor. Bu hafta Venüs burcunuza geçiyor ve size özellikle ikili ilişkilerinizde ayakları yere basan, mantıklı tavırlar içerisinde olmanızı öğütlüyor. Bir yandan Satürn’de sizin burcunuzdaki yolculuğuna devam ederek, hayatınızdaki önemli değişimleri yaşamanız için sizi zorluyor ve aslında farklı kapılar aralıyor. Önümüzdeki 2 yıl boyunca da bu durum devam edecek. Güneş ve Ay Tutulmalarının baş kahramanı olarak, hayatınızda büyük değişimlere imza atacaksınız.

  • 12

    Yükselen Kova:

    Sevgili Kovalar, sizin döneminiz başladı. Bu hafta da Güneş ve Merkür sizin burcunuzda seyahat etmeye devam ediyor. Şubat ayı, sizin için kritik değişimlere gebe olacaktır. 5 Şubat’ta yaşanacak Yeni Ay ile birlikte, yeni bir döneme başlayacaksınız. İş hayatınız, görünüşünüz, hayat felsefeniz, düşünceleriniz, ilişkileriniz yani sizi siz yapan her konuda bu değişimi deneyimleyebilirsiniz. 

    Geçtiğimiz hafta yaşanan Dolunay ve Ay tutulmasının da etkileri halen devam ediyor. 2,5 yıllık bir dönemin son tutulmasıydı bu. Duygularınız ve mantığınız arasında sıkışmış gibi hissedeceğiniz, kendinizi kararlarınız konusunda ikna etmek durumunda kalabileceğiniz bir dönemdesiniz. Bu süreçte kendiniz, iş hayatınız, arkadaş çevreniz ve aşk hayatınız ile ilgili önemli kararlar alabilirsiniz…

  • 13

    Yükselen Balık:

    Sevgili Balıklar, şubat ayının ikinci yarısından sonra sizin döneminize başlayacağız. 19 Şubatta Güneş Balık burcuna geçer geçmez, Dolunay meydana gelecek. İlişkileriniz, ortaklıklarınız için kritik bir tarih…10 Şubat’ta Merkür’ün Balık burcuna geçmesi ile birlikte, hayal dünyanızda biraz daha fazla yaşayıp, gerçekliklerden kaçmaya çalışabilirsiniz. Neptün’ün de sizin burcunuzdaki seyahati devam ediyor, bu da sizin çevrenizdeki olaylara, sisli puslu bir pencereden bakmanıza sebep oluyor. Şubatın ikinci yarısında zamanın enerji de sizin enerjiniz ile kesişince kendinizi çok daha fazla hayal dünyanızda yaşarken bulabilirsiniz.

    Platonik ilişkilerinizi kapatıp, arkadaş çevrenizde olup biten olayları daha yakından anlamaya çalışacağınız hatta belki bu konuda da bazı sonlanmalara imza atacağınız bir haftadayız.

    Çocuğunuz varsa, Onun hayatında da kritik kararlar alıp, yepyeni başlangıçlara zemin hazırlayabilirsiniz.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız