Haftanın magazin ve sanat olayları (23-29 Ocak 2017)

Oscar adaylarının açıklanmasıyla hareketli bir başlangıç yapan sanat gündemi, haftayı John Hurt, Engin Cezzar gibi önemli isimlerin kayıplarıyla bitirdi. Magazin dünyası Donald Trump'ın Kristen Stewart için sarf ettiği sözler ve oğlu Barron Trump'a yönelik sosyal medya alaycılığına Beyaz Saray tepkisiyle sarsıldı. Haftanın en çarpıcı iddiaları, Michael Jackson'ın öldürüldüğünü söyleyen kızından ve Adele'in babası olduğunu öne süren Bodrumlu türkücüden geldi. İşte  magazin ve sanat dünyasında geçtiğimiz hafta yaşanan, çok okunan, merak edilen gelişmeler...

Haberler ntv.com.tr 29.01.2017 - 16:48

  • 1

    OSCAR ADAYLARI AÇIKLANDI

    La La Land 13 dalda 14 adaylık alarak tarihe geçti. Daha önce üç kez Oscar kazanan Meryl Streep, 'Florence Foster Jenkins' filmiyle 20'nci adaylığını kazanarak Oscar'a en çok aday gösterilen kadın oyuncu oldu. 

    TAM LİSTE OSCAR ADAYLARI

  • 2

    "ALEYNA'YA REFERANS OLURUM"

    Besteci, aranjör ve yapımcı İskender Paydaş, 16 yaşında alkollü mekanlardaki sahne aldığı gerekçesiyle eleştirilen Aleyna Tilki'ye destek çıktı. 

    İSKENDER PAYDAŞ'IN ALEYNA TİLKİ YORUMU

  • 3

    "TRUMP BANA KARŞI TAKINTILIYDI"

    Donald Trump’ın 2012 yılında attığı Kristen Stewart ve Robert Pattinson ilişkisine dair tweet’ler, ABD başkanlığını devralmasıyla yeniden gündeme geldi. Kristen Stewart, o yorumlara beş yıl sonra cevap verdi: Trump bana karşı takıntılıydı.

    KRISTEN STEWART'TAN TRUMP'IN ÖZEL HAYAT YORUMLARINA YANIT

  • 4

    "MICHAEL JACKSON ÖLDÜRÜLDÜ"

    Genç yaşta tecavüze uğradığını ve defalarca intihara kalkıştığını açıklayan Michael Jackson’ın kızı Paris Jackson, babasının da öldürüldüğünü iddia etti.

    PARIS JACKSON'DAN İDDİALAR

  • 5

    "JOHNNY DEPP'E BENZİYOR, ZLATAN GİBİ OYNUYOR"

    İngiliz basını, Hollanda’nın Twente takımında kiralık forma giyen futbolcu Enes Ünal için “Zlatan gibi oynuyor, Johnny Depp’e benziyor ve Hollanda’da taraftarlarını sevindiren goller atıyor” yorumunu yaptı.

    ENES ÜNAL İNGİLİZLERİN GÜNDEMİNDE

  • 6

    BARRON TRUMP'LA ALAYLARINA BEYAZ SARAY "DUR" DEDİ 

    Donald Trump’ın oğlu Barron Trump’ın başkanlık devir teslim törenindeki mimik ve davranışlarına yönelik sosyal medyadaki alaycı yorumlara Beyaz Saray’dan tepki geldi.

    BEYAZ SARAY'IN AÇIKLAMASI

  • 7

    İCRA TAKİBİ SONRASI GERGİNLİK

    Asena Atalay, eski eşi Caner Erkin’e yönelik çocuğunun masrafları için 451 bin 151 TL'lik icra takibi başlatınca gerginlik yaşandı. Erkin boşanma sonrası ilk kez sert açıklama yaparak, Atalay'ın üçüncü kişilerle birlikte olduğu halde oğlunun zarar görmemesi için hukuki haklarını kullanmadığını belirtti.

    CANER ERKİN'DEN ASENA ATALAY'A SERT SÖZLER

  • 8

    "ADELE'İN BABASI BENİM"

    Bodrum'da yaşayan 52 yaşındaki türkücü Mehmet Asar ünlü İngiliz şarkıcı Adele'in babası olduğunu öne sürdü. 

    GERÇEK BABASI MUSLUK TAMİRCİ

  • 9

    HOLLYWOOD YILDIZLARINI GERİDE BIRAKTI

    Kıvanç Tatlıtuğ, dünyaca ünlü sinema ve dizi veritabanı IMDb’nin adı en çok aratılan ve popülaritesi yükselen isimleri listelediği “Star Meter” sıralamasında 502’nci sıraya yükseldi.

    GERİDE BIRAKTIĞI ÜNLÜLER

  • 10

    MARY TYLER MOORE HAYATINI KAYBETTİ

    1970’li yıllarda TV’deki kadın algısını değiştiren Mary Tyler Moore, 80 yaşında hayata veda etti.

    TV'NİN AYKIRI KADINI VEDA ETTİ

  • 11

    KIVANÇ TATLITUĞ'DAN TAKİPÇİSİNE SERT SÖZLER

    Bir yıl önce Başak Dizer’le evlenen Kıvanç Tatlıtuğ, eşini yanına yakıştırmayan hayranlarına sert sözlerle tepki verdi, "Terbiyesizlik yapma!" çıkışında bulundu.

    KIVANÇ TATLITUĞ'UN CEVABI

  • 12

    'FİL ADAM' HAYATA VEDA ETTİ

    'Fil Adam' filmiyle adını sinema tarihine yazdıran İngiliz aktör John Hurt 77 yaşında hayatını kaybetti.

    JOHN HURT HAYATINI KAYBETTİ

  • 13

    '1984' SATIŞLARI TRUMP İLE ZİRVE YAPTI

    Donald Trump'ın ABD başkanı olmasının ardından George Orwell'in 1949'da yayımlanan "1984" adlı politik romanı Amazon'da en çok satan kitaplar listesinin zirvesine oturdu.

    '1984' SATIŞLARI PATLADI

  • 14

    ENGİN CEZZAR HAYATINI KAYBETTİ 

    Türk tiyatrosunun önde gelen isimlerinden oyuncu Engin Cezzar, 82 yaşında hayatını kaybetti.

    GÜLRİZ SURURİ'DEN EŞİNE VEDA

  • 15

    OSCAR'A ADAY AMA ABD'YE GİREMİYOR

    ABD’de yedi Müslüman ülkenin vatandaşlarına getirilen vize yasağı, Oscar ödüllü İranlı yönetmen Asghar Farhadi’yi de etkileyecek. En İyi Yabancı Film dalında Oscar’a aday gösterilen yönetmen, Oscar törenine katılamayacak.

    ABD'YE GİRİŞ İZNİ YOK

  • 16

    AŞK'IN UNUTULMAZ YILDIZI VEDA ETTİ

    Michale Haneke’nin ‘Amour-Aşk’ filminde canlandırdığı rolle hafızalara kazınan Fransız oyuncu Emmanuelle Riva, 89 yaşında hayata veda etti.

    EMMANUELLE RIVA HAYATINI KAYBETTİ

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız