Hakan Çalhanoğlu ayrılığı duyurdu (Eşi Sinem Çalhanoğlu'dan iddialara yanıt)

Milan'da forma giyen millli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Twitter adresinden yaptığı açıklamayla eşi Sinem Çalhanoğlu'dan boşanacağını açıkladı. Çalhanoğlu'nun boşanma duyurusunun ardından eşi Sinem Çalhanoğlu bir yanıt mesajı yayınladı. Sinem Çalhanoğlu hamile olduğu iddialarını doğrularken aldatmanın ise yaşanmadığını dile getirdi. Geçen yıl evlendiği çocukluk aşkı ile ayrılık kararı alan Çalhanoğlu, kısa bir süre önce tartışma konusunu olan Jaqueline Pinheiro ile çekilmiş fotorafına açıklık getirmişti.

Haberler 02.08.2018 - 15:53 Son Güncelleme : 02.08.2018 - 15:56

  • 1

    Kariyerini Serie A devlerinden Milan'da sürdüren milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla eşi Sinem Çalhanoğlu'dan boşanacağını duyurdu: 

    "Sevgili arkadaşlar, evliliğe olan saygım nedeniyle boşanma sürecim hakkında yorum yapmama kararı almıştım. Ancak ne yazık ki bu sessizliğimin istismar edildiğini ve bilinçli olarak boşanmamızdaki suçun bana ait olduğu izlenimi yaratılmaya çalışıldığını görüyorum. Şerefim ve ailem kötülendiği için, boşanma sürecim hakkında açıklama yapmak durumundayım: Çok ciddi ve affedilmesi mümkün olmayan bir durum meydana geldiği için, geri dönülmesi mümkün olmayan bir kararla boşanacağım. Eğer bu evlilikten bir çocuğum olursa, sorumluluklarımı yerine getirecek, ancak eşim ve ailesiyle iletişim kurmayacağım. Davanın görüleceği güne kadar bekleyecek ve mahkemede boşanma kararıma neden olan tüm olayları anlatacağım. Ancak gerçeği öğrendiğiniz zaman beni anlayabileceksiniz."

  • 2

    Bu açıklamanın ardından sosyal medyadan bir mesaj yayınlayan Sinem Çalhanoğlu iddialara şu sözlerle yanıt verdi: 

    "Sevgili Hakan, saldırmak kendini savunmanın en iyi yoludur derler. Bende senin gibi (Ne kadar susabildiysen?) suskunluğumu korumak istiyordum. Lakin; yaptığın açıklamada insanları yanlış yerlere, kirli düşüncelere yönlendirmiş olmasaydın keşke.

    Yapmış olduğun açıklamadan sonra insanlar "Sinem Hakan'ı aldatmış!", "Hakan babalık testi yaptırmak istiyor" gibi düşündüler.

    Kısa ve net cevaplıyorum; Seni ne birlikteliğimizde ne de evliliğimizde asla aldatmadım. Bunu herkesten önce sen biliyorsun. Bu konu üzerinde daha fazla durup hesap vermeyeceğim. Kadı ki benim hakkımda bu zamanda kadar "10 defa birlikte oldum ama her seferinde korundum" diye haberler çıkmadı. Veya başkalarıyla fotoğraflarım medyada mevcut değildir.

    Görünen köy kılavuz istemez diyeceğim ama çevremizde bunları inatla, ısrarla görmezden gelenler var. Neyse Allaha yakın bana uzak olsunlar.

    Gebelik konusuna gelince; Evet hamileyim. Biliyorsun artık ikimizde ebeveyn olmak istiyorduk. Bunun için çocuk sahibi olmaya karar verdik. Hamile olduğumu ayrılma sürecinde öğrendim. Bebeğim başkalarının işlediği günahların bedelini ödemeyecek kadar masumdur.

    Bebek konusunu riskli dönemim geçene kadar açıklamak istemezdim ama mecbur bırakıldım. Bunu sağlayanlara da ayrıca teşekkür ediyorum"

    İşte  Hakan Çalhanoğlu ile Sinem Çalhanoğlu evliliği ilgili daha önce ortaya atılan iddialar...

  • 3
    Milan’da forma giyen Hakan Çalhanoğlu geçen yıl çocukluk aşkı Sinem Gündoğdu ile evlendi. Düğün dansları ile günlerce konuşulan çiftin evlilikleri üzerinde kısa süre önce  kara bulutlar dolaşmaya başladı.
  • 4
    Çiftin sosyal medya hesaplarındaki  fotoğraflarını silmeleri ve birbirlerini takipten çıkarmaları bir süredir boşanacakları iddialarını gündeme getirmişti.
  • 5
    Çift, haklarında çıkan haberlerle ilgili sessizliğini korurken Hakan Çalhanoğlu'nun Jaqueline Pinheiro ile birlikte olduğu fotoğraf tartışma yarattı.
  • 6
    Boşanma arifesinde olduğu konuşulan futbolcunun Milano’da Jaqueline Pinheiro ile eğlendiği hatta ikilinin sosyal medyadan takipleştiği iddia edildi.
  • 7
    Hakan Çalhanoğlu, konuyla ilgili sessizliğini bozdu ve şu açıklamayı yaptı" Her gördüğüne ve duyduğuna inanma. Tuz bile şeker gibi gözükür"
  • 8
    Jaqueline Pinheiro İtalya-Milano'dakii Just Cavalli Club'da çalıyor.
  • 9
    Brezilya'nın Itamaraju kentinde doğdu.
  • 10
    Colegio Estadual Inacio Tosta Filho'da okudu...
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız