Halit Ergenç: Memleketimizin şartlarına göre yapacağız

Usta oyuncu Halit Ergenç, Türk dizileri için gerçekleştirilen Türkiye-Çin işbirliği toplantısına konuşmacı olarak katıldı. Ergenç, “Türkiye bizim. Ekonomi de bize ait. İş yapacaksak kendi hayatımızın memleketimizin şartlarına göre yapacağız. Bunda ekstra bir durum yok” ifadelerini kullandı.

Haberler 28.09.2018 - 10:14

  • 1
    Bir sanatçı olarak Türk dizilerinin Çin ve benzeri uzakdoğu ülkelerine ihracı amacıyla bir konuşma yaptığını ve ülkemiz kültürünün tanıtımını amaçladığını söyleyen Halit ergenç, “Bugüne kadar Çin ile Türkiye arasında dizi sektörü açısından bir çalışma yapılmamış, Bizim dizilerimiz aslında oraya ihraç edilmiyor. Bununla ilgili bir yol açmaya çalışmak ve onların burda bizim orda iş yapabilmemiz için neler yapabiliriz üzerine bir konferans oldu’ dedi.
  • 2
    "Kültürel olarak birbirimizi tanıyabilmemiz için ön konuşma amacı güden bir toplantı yaptık diyebiliriz" diyen Ergenç şöyle konuştu: "Yaptığımız işin şöyle bir etkisi de var, bizim dizilerimiz gittiği yerlerde Türkiye’yle ilgili çok fazla merak uyandırıyor."
  • 3
    "Ordan buraya turistik olarak insanlar buraya gelmek istiyorlar. Bence her şeyden bağımsız olarak milletlerin birbiriyle kaynaşması için ortak iş yapmak iyi bir sonuç getirecektir diye düşünüyorum"
  • 4
    Döviz fiyatlarının artması sonrası dizi sektöründe başlayan kemer sıkma ve ücretlerden fedakarlık yapma hakkında gazetecilerin sorduğu soruları da yanıtlayan Ergenç, “Türkiye bizim. Ekonomi de bize ait. Dolayısıyla biz bu sistemin içerisinde yer alıyoruz. Nihayetinde burda iş yapacaksak kendi hayatımızın memleketimizin şartlarına göre yapacağız. Bunda ekstra bir durum yok.” ifadelerini kullandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız