Halle Berry, Vogue için poz verdi

Ünlü aktrist Halle Berry, Vogue Dergisi'nin Eylül sayısı için poz verdi.

Haberler 13.08.2010 - 12:17

  • 1

    Halle Berry, Vogue için poz verdi

    Ünlü aktrist Halle Berry, Vogue dergisinin Eylül sayısı için poz verdi. Oscarlı yıldız, 1920’lere ait saç tarzı ile oldukça büyüleyici bir görüntü sergiledi.
  • 2

    Halle Berry, Vogue için poz verdi

    2 yaşında Nahla adında bir kızı olan Berry, çekimlerde kadife elbiselerle kamera karşısına geçti. 2010 başında sevgilisi Gabriel Aubry’den ayrılan Berry, yapılan röportajda gelecekte yeni bir aşkı bulacağı konusunda umutlu olduğunu belirtti.
  • 3

    Halle Berry, Vogue için poz verdi

    Berry, “Aşkla işim bitmedi, ancak bu konuda hesap yapmak istemiyorum. Ben umutsuz bir romantiğim ve aşkı elde edene kadar durmayacağım” diye konuştu.
    43 yaşındaki Halle Berry ve 33 yaşındaki Gabriel Aubry, 4 sene beraber yaşadı ve 2008’de bir kızları oldu.
  • 4

    Halle Berry, Vogue için poz verdi

    Berry ilişkisiyle ilgili olarak, “Sanırım bu mükemmel küçük insanı yaratmak için bir araya gelmişiz. Bu yüzden sonsuza kadar birlikte olacağız, hâlâ bir aileyiz” diye konuştu.
  • 5

    Halle Berry, Vogue için poz verdi

    Ünlü yıldız Aubry ile ilgili olarak, “Her zaman arkadaş olduk, hâlâ, arkadaşız ve birbirimizi çok seviyoruz ve hayatımızın aşkı Nahla’yı paylaşıyoruz. İyi birer ebeveyn olmak için birbirimize söz verdik. Aramızda aşk olmasa da dünyaya bir çocuk getirmek için en doğru insan Gabriel” dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız