Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel'den boşanma iddialarına yanıt 

Evliliklerinde kriz olduğu ve boşanacakları iddia edilen sanatçı Hamdi Alkan ve oyuncu eşi Selen Görgüzel Alkan'dan karşılıklı açıklamalar geldi. Hamdi Alkan "Annem yoğun bakımda şu an başka boyuttayım, her an haber gelebilir. Zaten bir anam kaldı. Bu akşam Selen hanımın doğum günü var ona sorun" derken "Hamdi Alkan benim eşim. Ayrıca Türkiye’nin en önemli sanatçılarından. Benim eşim olması dışında onun da projeleri var" diye konuştu. 

Haberler 12.02.2022 - 09:31

  • 1
    Evliliklerinde kriz olduğu ve boşanacakları iddia edilen sanatçı Hamdi Alkan ve oyuncu eşi Selen Görgüzel açıklamalarda bulundu. Hamdi Alkan, önceki gün Nişantaşı’ndaki bir pasajda objektiflere yansıdı. Son günlerde aralarındaki sorunları aşamadıkları ve eşi Görgüzel’e boşanma davası açacağı iddia edilen ünlü isim, basın mensuplarının soruları üzerine konuştu.


  • 2
    Alkan, “Memlekette daha önemli mevzular var. Hepinizi çok seviyorum. Annem yoğun bakımda şu an başka boyuttayım, her an haber gelebilir. Zaten bir anam kaldı. Bu akşam Selen hanımın doğum günü var ona sorun” ifadelerini kullandı.


  • 3
    Aynı akşam Kuruçeşme'de bir mekanda 43'üncü yaşını kutlayan Selen Görgüzel'e eşinin sorulması üzerine; "Hamdi Alkan benim eşim. Ayrıca Türkiye’nin en önemli sanatçılarından. Benim eşim olması dışında onun da projeleri var. Kendisi şu an bir sette. İşi biter bitmez gelecek" dedi.


  • 4
    Ünlü isim, sözlerine; "Ayrıca benim bütün sahnelerimde 'Hamdi nerede?' sorusu çok soruluyor. Biz evde karı koca, onun dışında işleri ayrı olan profesyonelleriz. Kendisi benim asistanım ya da menajerim değil. Her sahnemde benim çantacım gibi sürekli yanımda dolaşamaz. Ama işlerini bitirdikten sonra yanıma gelecek" diye devam etti.


  • 5
    Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre; "Demet Akalın ve Okan kurt sürekli beraberler. Sizce Demet Akalın, Okan Bey'i her yere taşıyor mu?" sorusuna, "Onlar iş anlamında da beraberler. Benim eşimde işten anlıyor olsa çalışır mıydım? Hayır çalışmazdım. Ben kocamı iş alanımda, sürekli yanımda istemiyorum" dedi. Öte yandan Gündüz Nişantaşı'nda görüntülenen ve eşinin doğum günü partisine "Giderim herhalde” yanıtını veren Hamdi Alkan da kutlamada yerini aldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız