Hande Soral ile İsmail Demirci çifti bebeklerinin ismini açıkladı

Beş yıl önce nikah masasına oturan Hande Soral ile İsmail Demirci, şimdilerde anne baba olmak için gün sayıyor. Demirci çifti, dün yaptığı bir paylaşımla doğacak bebeklerinin ismini açıkladı.

Haberler ntv.com.tr 21.03.2022 - 11:17 Son Güncelleme : 21.03.2022 - 11:23

  • 1

    Oyuncu Hande Soral (35) ve meslektaşı İsmail Demirci (37) 2017 yılının ekim ayında dünya evine girmişti. 

    Mutlu birliktelikleriyle magazin dünyasının örnek çiftleri arasında gösterilen çift, şimdilerde ilk çocuklarını kucaklarına almak için gün sayıyor.

  • 2

    Eşi ile kamera karşısına geçen Soral, elindeki ultrason görüntüsüyle hamile olduğunu duyurmuştu.

  • 3

    Hamileliğinde 30. haftayı geride bırakan Soral, dün sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak bebeklerinin ismini açıkladı.

    Erkek bebek bekleyen Demirci çifti, objektiflere poz vererek, oğullarına ‘Ali’ adını vereceklerini, "Ali Demirci geliyor" notuyla duyurdu.

    Çiftin keyifli halleri de dikkatlerden kaçmadı. 

  • 4

    Soral’ın paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum alırken, Bensu Soral, Ece Çeşmioğlu, Çağkan Çulhan ve Bedirhan Soral gibi isimlerden de yorum aldı. 

  • 5
    Dört yıl önce birlikteliklerini nikah masasına taşıyan çiftin bir dönem boşanmanın eşiğine geldiği iddia edilmişti. Soral, "Evliliği kurtarmak için çabalıyoruz, hala bir karar veremedik" sözleriyle iddiaları doğrularken, çift daha sonra evliliklerine bir şans daha vermiş ve bebek haberi gelmişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız