Hangi ünlü nerede görüldü? (28-29 Eylül 2016)

Hangi ünlü, nerede ve ne yaparken görüntülendi? İşte ünlülerin gündelik hayatından fotoğraflar...

Haberler ntv.com.tr 29.09.2016 - 15:21

  • 1

    ÜNLÜLERİN GÜNLÜK HAYATI

    Ünlülerin gündelik hayatına yakın plan... Kim, nerede, ne yaptı? İşte Ben Affleck'ten Chloe Grace Moretz'e,  Mickey Rourk'tan Jennifer Aniston'a ünlülerin günlük hayatına dair notlar...
  • 2

    İKİZ GİBİLER

    Oyuncu Kate Winslet, Woody Allen'ın adı bilinmeyen yeni projesinin setinde  Juno Temple ile birlikte görüntülendi. Brooklyn'deki sette, 1950'lerde geçen film için vintage kıyafetler giymeleriyle dikkat çeken ikili hakkında "ikiz gibiler" yorumu yapıldı. 

  • 3

    POZ VERMEYE HAZIR

    Instagram'ın son dönem şöhretlerinden Kara Del Toro, arkadaşlarıyla birlikte Best Hollywood'daki Craig's adlı restoranda yemek yedikten sonra The Nice Guy'a giderken görüntülendi. Gümüş rengi saten elbisesini bağcıklı ayakkabısıyla kombinleyen Toro için, "Basına poz vermeye hazırlanmış" yorumları yapıldı.
  • 4

    PEMBE BALONLA SAKLANDI

    Barbadoslu şarkıcı Rihanna, Paris'teki Arc Club'dan çıkarken basın mensupları tarafından görüntülendiğini fark edince yüzünü gizlemeye çalıştı. Pembelere bürünen şarkıcı, arabasına bindiğinde koruması yüzünü pembe balonla kapatmak için uğraştı.

  • 5

    EŞOFMAN ALTI TOPUKLU

    Sex and the City dizisi yıldızı Sarah Jessica Parker, talk şov programı Jimmy Kimmel Live'ın El Capitan Theatre'daki çekimine giderken görüntülendi. Ünlü oyuncunun eşofmana benzeyen bir pantolon ve altına giydiği topuklu ayakkabısı ile Parker hakkında, "her zamanki şıklığına gölge düşürmüş" yorumları yapıldı. 

  • 6

    FEDAKAR BABA

    Jennifer Garner ile olan evliliğinden üç çocuğu olan oyuncu Ben Affleck, oğlu Samuel'le birlikte Brentwood'da yürüyüşe çıktı. Küçük Samuel'in yorulduğunu söylemesi üzerine 44 yaşındaki aktör oğlunu omuzlarında taşıdı.

  • 7

    BRAD PITT SORULARINDAN KAÇTI

    Jennifer Aniston, eşi Justin Theroux ile birlikte New York'ta alışverişe çıkarken görüntülendi. Birlikte mutlu görünen çiftin, paparazzilerle karşılaştıktan sonra yüzleri asıldı. Aniston, basın mensuplarının, eski eşi Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin boşanmasona dair soru yöneltmesini engellemek için adımlarını hızlandırdı.
  • 8

    CESUR ŞIKLIK

    ABD'li oyuncu Chloe Grace Moretz, arkadaşlarıyla birlikte ünlü rap şarkıcısı Drake'in Summer Sixteen adlı turne kapsamında verdiği konserde cesur kıyafet seçimiyle dikkat çekti. Brooklyn Beckham'ın eski kız arkadaşı olan Moretz, kısa denim şortuyla seksi bir şıklık yakalamış görünüyordu.

  • 9

    JUSTIN'SİZLİK ONU DEĞİŞTİRDİ

    Şarkıcı Lionel Richie'nin kızı Sofia Richie, WeHo'daki Mauro's Cafe'den çıkarken objektife takıldı. Justin Bieber'dan yeni ayrılan modelin paparazzilere yüzünü göstermemeye çalışması dikkat çekti. Richie, Bieber'la beraber basınla karşılaştığında kameralara gülümsemekten çekinmiyordu.
  • 10

    BOŞANMA KARARINDAN SONRA BİR İLK

    Brad Pitt'ten boşanma kararı almasından sonra Angelina Jolie, altı çocuğuyla birlikte Malibu'da kiraladığı eve taşındı. Aylığı 95 bin dolara (275 bin TL) olan okyanus kıyısındaki villanın bahçesinde Zahara ve Knox, dayılarının gözetimi altında oyun oynarken objektife yansıdı. Jolie'nin boşanma başvurusundan üç hafta önce tuttuğu öğrenilen evin etrafına basın mensupları kamp kurmuş durumda. Angelina Jolie ve çocuklarının görüntüsünü yakalamak için uğraşan basın mensupları ilk kez bahçede oynayan çocukları görüntüledi. Polisin güvenlik önlemi aldığı evde Angelina Jolie henüz hiç görüntülenmedi. 41 yaşındaki yıldızın evin ihtiyaçları için yardımcısını dışarı gönderdiği öğrenildi. 

  • 11

    AYKIRI TARZ

    ABD'li şarkıcı Pharrell Williams, Inglewood'daki Drake konserinde objektife takıldı. 'Happy' şarkısıyle meşhur olan yıldızın yeşil üst, kot şort ve mendil kolyeden oluşan kıyafetini pembe botlarla tamamlaması dikkat çekti.
  • 12

    KÖPEK SEVGİSİ

    ABD'li oyuncu Mickey Rourke, West Hollywood'daki Equinox'ta köpeğiyle birlikte bankta otururken görüntülendi. Kulaklığından müzik dinleyen oyuncu, bir taraftan minik köpeğini sevdi. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız