Hazal Filiz Küçükköse: Zirveye ulaşmanın derdindeyim

Haberler 11.10.2016 - 10:40 Son Güncelleme : 11.10.2016 - 10:41

  • 1

    "AYAKLARIM YERE BASIYOR"

    Kara Sevda’ dizisinin Zeynep’i Hazal Filiz Küçükköse, oyunculukta sınırlarını zorlayacağını söyledi: Kendim için zirveye ulaşmanın derdindeyim. Ayaklarım yere basarak ilerliyorum. Hep daha iyisini yapabilmenin peşindeyim.
  • 2

    KARA SEVDANIN İKİNCİ SEZONU

    Söze Kara Sevda'nın ikinci sezonunu anlatarak başlayan Hazal Filiz Küçükköse'nin Senem Aydın'a verdiği röportajdan satırbaşları:
  • 3

    AĞIRLIĞI ARTTI

    Özlemişim seti. İkinci sezona çok güzel başladık. Karakterlerin ağırlığı arttı. Sette de aramızda güzel bir kimya var, aile gibiyiz. Bu enerji insanlara yansıdığı için ikinci sezonu çekebildiğimizi düşünüyorum. Belki çalışmaktan yoruluyoruz ama birbirimizin enerjisinden destek alıyoruz. Böylece ortaya güzel bir şey çıkıyor.
  • 4

    KARA SEVDA'NIN HAYATINDAKİ YERİ

    Her şeyin bir zamanı vardı. Önceki projelerim benim için tecrübeydi diyebilirim. Şu an olduğum yerin keyfini çıkarıyorum. İşimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum ve daha iyisini yapabilmek için çabalıyorum. Hep daha iyisini yapabilmenin peşindeyim. Ayaklarım yere basarak ilerliyorum.
  • 5

    ZEYNEP'İN KATTIKLARI

    Hırsla azim arasındaki farkı öğretti. Zeynep çok hırslı bir kız, kim zarar görecek diye düşünmüyor, sadece amacına ulaşmak istiyor. Bana azmin daha doğru bir duygu olduğunu ve beni ileri taşıyabileceğini gösterdi.
  • 6

    HİKAYESİ NASIL İLERLEYECEK

    Hangi taşı kaldırsanız, Zeynep çıkıyor. Çok yönlü, zengin bir karakter. Ben de okurken çok şaşırıyorum. Zeynep tekamül sürecini tamamlayacak diye düşünüyorum. Ama nereye kadar gidebilir, gerçekten bilmiyorum. Onun için her olasılık sonsuz.
  • 7

    GÖZÜ KARA AŞIK MI?

    Zeynep’in hayatını karartan kısmı sevdası. Ben aşkımı uçlarda yaşamadım. Hep dengeliydim. Tabii herkes gibi kapılıp, peşinden gittiğim anlar olmuştur. Ama sonrasında hepsinin bir anlamı olduğunu gördüm. Yaşadığım her şey bir taşı yerine oturtmuş. Dönüp baktığımda hep “İyi ki yaşamışım” diyorum. Hiç “Keşke” demedim.
  • 8

    ÜST ÜSTE KÖTÜ KIZI OYNADI

    Kendi sosyal ilişkilerimde insanlara çok yardımcı olurum, elimden geleni yapmaya çalışırım. Ama bu konuda çok sıkıntılar da yaşadım. Sanırım bu, belki de hayatın bana gönderdiği bir mesaj. Biraz bu taraftan bir şeyler öğren diye. Keşdefeceğim çok şey vardır, ben de merak ediyorum neler olabileceğini.
  • 9

    KENDİNİ NEREDE GÖRÜYOR?

    Geliyorum, beklesinler. Ben hep ayakları yere basanlardan olmak istiyorum.
  • 10

    HAYALLERİ NELER?


    Kendime katarak ilerliyorum, hep bir basamak daha çıkıyorum. Kendim için en üst zirve nereyse oraya ulaşmanın derdindeyim. Sınırlarımı zorlayacağımı biliyorum. Geriye dönüp baktığımda gururlanabileceğim işler yapmak isterim.
  • 11

    ERKEN YAŞTA EVLİLİK

    2014’te evlendik. Aslında çok hızlı gelişmedi. Zaten birlikteydik. Tuan (Tunalı) Ankara’da, ben işim gereği İstanbul’daydım. Bir süre sonra git gellerden yoruluyorsunuz. Seni sarmasına ihtiyaç duyuyorsunuz, öyle bir yalnızlık oluyor.
  • 12

    "İYİ Kİ ONA SAHİBİM"

    Vakti gelmiş ki, evlenme kararı aldık. Şu an kendimi “Neden erken evlendim?” diye sorgulamıyorum. Çok mutluyum. İyi ki onun gibi birine sahibim. Arkama dönüp baktığımda hep orada ve bana destek olduğunu biliyorum.
  • 13

    İKİ OYUNCUNUN BİRLİKTELİĞİ

    Büyük avantaj. Gece geç saatlerde gelebiliyorsun ya da sabaha kadar çekimde olabiliyorsun. Her karakteri oynuyorsun, karakterin gerektirdiği ne varsa onu yaşıyorsun.
  • 14

    "ÇOK ŞANSLIYIM"

    Bununla ilgili ekstra bir açıklama, demoralize edecek bir tavırla karşılaşmıyorsun. Bu yüzden gerçekten çok şanslıyım. Benim için büyük avantaj.
  • 15

    KEMAL ZEYNEP'TEN ŞÜPHELENİYOR

    Kara Sevda'nın yarın yayınlanacak 39. yeni bölümünde Deniz'ın kızı olduğunu hisseden Kemal (Burak Özçivit) gerçekleri öğrenebilecek mi? Nihan, (Neslihan Atagül) bebeğiyle ilgili sırrı saklamak için neler yapacak?

    Kemal, Emir’le hala görüştüğünü anladığı Zeynep’in (Hazal Filiz Küçükköse)
    karşısına çıkmak için baba evine gider ve sürpriz bir şekilde Ozan’dan geriye kalan mektubu bulur. Mektupta yazanlar, Ozan’ın intiharını Kemal’in gözünde ilk kez şüpheli hale getirir.

    KARA SEVDA YENİ BÖLÜM FRAGMAN İZLE
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız