Hollywood tabelasında değişiklik yapan 6 kişi tutuklandı

Los Angeles'taki Mount Lee tepesinde bulunan meşhur "Hollywood" tabelasını değiştiren 6 kişi tutuklandı. Aralarında model Julia Rose'un da bulunduğu ekip, yaptıkları eylemle meme kanserine dikkat çekmek istediklerini öne sürdü. 

Haberler 02.02.2021 - 10:50 Son Güncelleme : 02.02.2021 - 11:08

  • 1

    ABD’nin Los Angeles şehrinde, Santa Monica Dağları'nda bulunan Hollywood Hills'in Mount Lee tepesinde büyük harflerle yazan “Hollywood” yazısı, bir Amerikan kültürü simgesi olarak biliniyor. 1923 yılında tahta ve sac levhadan yapılan, 1978 yılında yıkılıp çelikten tekrar takılan ikonik yazıya müdahale edilmesi iyi bir amaçla olsa bile suç teşkil ediyor.

  • 2
    TMZ’nin haberine göre, ikonik Hollywood tabelasında yapılan değişiklik, dün polisi harekete geçirdi.
  • 3

    Emniyet güçleri, tepeye çıkıp “Hollywood” tabelasını "Hollyboob" (Boob meme anlamına geliyor) olarak değiştiren 6 kişinin tutuklandığını bildirdi.

  • 4

    Aralarında Julia Rose adlı modelin de bulunuğu grubun Hollywood tabelasında meme kanserine dikkat çekmek amacıyla değişiklik yaptığı öğrenildi. Ancak grup, tepeye izinsiz girdikleri için tutuklandı.

    TMZ, Julia Rose’un kelepçelenerek emniyete götürüldüğü görüntüleri  yayınladı.

  • 5

    Yapılan bu eylemin zamanlaması ilginç bulundu. Çünkü Meme Kanseri Bilinçlendirme Ayı, aslında ekim. Dolayısıyla Hollywood tabelasına müdahale amacının gerçekliği tartışmalı hale geldi. Ancak öte yandan, şubat ayı da ABD’de Ulusal Kanseri Önleme Ayı olarak kabul ediliyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız