Hull City taraftarından Acun Ilıcalı'ya mesaj

Şu sıralar Survivor hazırlıklarını tamamlayan ve Dominik'e gitmeye hazırlanan Acun Ilıcalı'ya geçtiğimiz günlerde satın alma girişimlerini başlattığı İngiltere Championship takımlarından Hull City'nin taraftarları mesaj gönderdi. Taraftarlar açtıkları pankartta, "Güzel günler bizi çağırıyor” dedi. 

Haberler 15.12.2021 - 10:09 Son Güncelleme : 15.12.2021 - 10:14

  • 1
    Geçtiğimiz günlerde İngiltere'ye giderek kulübü ziyaret eden Acun Ilıcalı, işlemlerin olumlu yönde gittiğini duyurdu. Ilıcalı’nın Hull City’ye ilgisi şehirde büyük bir heyecana neden oldu.


  • 2
    Bir röportajında "İngiltere’den takım almak en büyük hayalimdi" diyen Ilıcalı’ya Hull City taraftarı pankartla cevap verdi.


  • 3
    Bristol City maçı öncesi tribünde "Acun’un bir hayali vardı, güzel günler bizi çağırıyor" pankartı açan taraftarlar Ilıcalı'ya destek verdi.


  • 4
    Öte yandan Ilıcalı, İngiliz basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, kulübü neden satın aldığını ve hedeflerini anlattı. Ilıcalı, "3 ila 4 hafta içerisinde kulübü tamamen devralacağımı söyleyebilirim. Benim kontrolüm altında olmayan bazı teknik detaylar var. Ancak söyleyebileceğim tek şey, kulüp sahibinin çok yardımcı olduğu ve mükemmel bir şekilde iş birliği yaptığı" dedi.


  • 5
    "İngiltere'deki tüm kulüplere tek tek baktığımda, bir şey beni Hull City'e çekti" diyen Ilıcalı, "Finansal olarak diğer kulüplere baktığımda, Hull City'nin gerçekten ileride bir kulüp olduğunu gördüm" diye konuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız