İbrahim Tatlıses evlendi

İbrahim Tatlıses, tedavisinin sürdürüldüğü rehabilitasyon merkezinde, Ayşegül Yıldız ile evlendi.

Haberler 28.09.2011 - 01:13

  • 1

    İbrahim Tatlıses evlendi

    İbrahim Tatlıses, tedavisinin sürdürüldüğü Darüşşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde, Ayşegül Yıldız ile evlendi.
  • 2

    İbrahim Tatlıses evlendi

    Nikahı Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kıyarken, Tatlıses'in şahitliğini Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Yıldız'ın şahitliğini ise iş adamı Yüksel Çağlar yaptı.
  • 3

    İbrahim Tatlıses evlendi

    Tatlıses'in odasında kıyılan nikaha, aile yakınlarıyla sınırlı sayıda davetli katıldı.

    Nikahın ardından rehabilitasyon merkezinden ayrılan Sarıgül, gazetecilere yaptığı açıklamada, Tatlıses ve Yıldız'ın nikahlarına ilişkin dün akşam saatlerinde kendisine telefon geldiğini söyledi.
  • 4

    İbrahim Tatlıses evlendi

    İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlı ise babasının bir süre daha hastanede kalacağını ifade ederek, sağlık durumu ve moralinin yerinde olduğunu vurguladı.
  • 5

    İbrahim Tatlıses evlendi

    Oyuncu Aydemir Akbaş da, ''İbrahim'in içinden gelmiş, ikisi birlikte karar vermişler. Hepimiz olayı dün öğrendik. Benim için sürpriz olmadı. İbrahim'den böyle bir şey bekliyordum. Sağlık durumu çok iyi. Yakında Almanya'ya, belki de ABD'ye gidecek. Çok iyi durumda, çok rahat bir şekilde konuşabiliyor ve yürüyebiliyor'' diye konuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız