İyi Günde Kötü Günde'nin Melisa'sı Yasemin Allen: Böyle bir karakteri ilk defa canlandırıyorum

Star TV'nin yeni dizisi İyi Günde Kötü Günde'nin Melisa'sı Yasemin Allen yeni projesi hakkında konuştu. Allen, "Biraz absürd bir tadı olan bir romantik komedide böylesine çelişkili bir kadını ilk defa canlandırıyorum" ifadelerini kullandı. Allen ileride birlikte rol almayı istediği ismi ise Jason Bateman olarak açıkladı. 

Haberler ntv.com.tr 19.09.2020 - 12:04

  • 1
    Birçok projeyle seyirci karşısına çıktınız şimdi yeni bir yolculuğuna başlıyorsunuz. Bu projede hayat verdiğiniz Melisa'yı biraz anlatır mısınız?

    - Melisa tatlı çelişkileri olan bir kadın. Huzuru, aşkı arayan bir kadın ama içinde muzır bir çocuk var. Hayalinde sevdiği adam Sarp ile mutlu bir aile kurmak var ve bunun için her şeyi yapıyor.


  • 2
    Burada hayat vereceğiniz karakteri diğer projelerinize ve rollerinize kıyasla nasıl değerlendiriyorsunuz?

    - Biraz absürd bir tadı olan bir romantik komedide böylesine çelişkili bir kadını ilk defa canlandırıyorum. Dizimizin türü ve karakteri derinlikleri bir araya gelince oynaması ve çözmesi çok keyifli bir karakter çıkıyor ortaya, naturalist ve grotesk unsurları bir arada kullanmayı gerektiren. Tarz bir kız, kontrastları yüksek. Onu çok seviyorum.


  • 3
    Salgın döneminde hayat her anlamnda her alanda zorlaştı. İyi Günde Kötü Günde setinde durumlar nasıl?

    - Oyuncular olarak biz maske takamadığımız için sete geçtiğimizde olabildiğince az insan olması sağlanılıyor. Sık sık hem kan hem de antikor testi oluyoruz ekipçe.


  • 4
    Yurtdışında rol aldığınız Strike Back aksiyon sahneleriyle öne çıkıyordu. O macerasınız nasıl geçti, yurtdışından başka projeler olacak mı?

    - Hayatımın en keyifli dönemlerindendi, iş başındayken en çok şeyi öğrendiğim, kendimi geliştirirken keşfettiğim. 2018’de 6 ay Malezya’da kaldım proje için ve Güneydoğu Asya’ya dönmek için can atıyorum. Amerika ve İngiltere’deki ajanslarımla hep irtibattayım, zamanlamalara göre görüşmelerimiz oluyor.


  • 5
    Türkiye'de veya yurtdışında severek takip ettiğiniz ya da ileride aynı projede birlikte çalışmak isteyeceğiniz isimler kimler?

    - Jason Bateman’ın bir projesinde oynamayı çok isterim. Phoebe Waller-Bridge ve Martin MacDonagh en sevdiğim yazarlardan. İstanbul’un yeraltından kadın hikayelerinin olduğu bir projede oynamayı, çok sevdiğim bu şehrin farklı yüzlerini göstermek isterim.
  • 6
    Son olarak Yasemin Allen'in favorileri var mıdır? Kitapları, şarkısı ve favori dizi-filmleri nelerdir?

    - Dizi olarak The Boys’u izliyorum. Succession’ın yeni sezonunu bekliyorum. Ozark en sevdiklerimden.
  • 7

    Yapımını O3 Medya’nın üstlendiği İyi Günde Kötü Günde'nin oyuncu kadrosunda ise; Ali Yağcı (Ferit), Şenay Gürler (Aslıhan), Sinan Albayrak (Bülent), Nergis Kumbasar (Nebahat), Osman Alkaş (Halil), Derya Alabora (Meral), Deniz Işın (Seda), Can (Tugay Erdoğan) gibi usta isimler yer alıyor.

    İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE 2. BÖLÜM FRAGMANI

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız