İzmir 2011'i eğlenceyle karşılıyor

İzmir 2011'i eğlenceyle karşılıyor

Haberler 22.12.2010 - 10:44

  • 1

    İzmir 2011'i eğlenceyle karşılıyor

    İzmir'de oteller ve eğlence yerleri 2011'i evlerinden farklı bir ortamda karşılamak isteyen konukları için alternatif eğlence programları hazırladı. Oteller, değişik programlar ve fiyat seçenekleriyle, 60 ile 250 lira arasında değişen fiyatlarla ağırlayacağı konuklarını bekliyor.
  • 2

    İzmir 2011'i eğlenceyle karşılıyor

    İzmir ve Çeşme'deki oteller, konuklarına, sadece yeni yıla ''merhaba'' deme fırsatı sunmakla sınırlı kalmıyor, bazı oteller, tatilin hafta sonunu da kapsaması nedeniyle uygun fiyata konaklamalı seçeneklerle de kapılarını konuklarına açıyor.
  • 3

    İzmir 2011'i eğlenceyle karşılıyor

    Kentin önde gelen otellerinden Swiss Otel Grand Efes'in, bu yıl yetişkinlerin yanında çocuklar ve gençler için de farklı etkinlikler düzenlediği belirtildi.
  • 4

    İzmir 2011'i eğlenceyle karşılıyor

    Otelin 9. katında bulunan Equinox'ta gitar, keman ve vokal triosu, havuzaltı restoranı Aquarium'da Sirtaki grubu ve canlı Yunan ezgileri, Sky Bar'da DJ Cemal Erkaya'nın performansıyla yeni yılı karşılayacak olan otelde farklı menülerle oluşturulan seçeneklerin 139 liradan başlayan fiyatlarla sunulacağı ifade edildi. Yılbaşı gecesi otelde konaklamak isteyen misafirleri için ise çift kişilik 119 Euro'luk özel paket hazırlandığı da belirtildi.
  • 5

    İzmir 2011'i eğlenceyle karşılıyor

    İzmir'de yılbaşı gecesi etkinliklerinde klasikler arasında yer alan Hilton Oteli'nde de İzmir Körfezi'nin manzarasına hakim Windows On The Bay Restoran kutlamaların ana merkezini oluşturacak. Restoranda Grup Pan ve Ceren Niron eşliğinde gerçekleşecek olan ''Yeni Yıla Hoşgeldin Partisi''nde özel yılbaşı menüsü ve limitsiz standart yerli içki için kişi başı 250 liralık fiyat belirlendi.
  • 6

    İzmir 2011'i eğlenceyle karşılıyor

    Otelin aynı katındaki Windows on the Bay Bar'da ise yeni yıl Desen Yıldız ve Orkestrası'nın canlı performansıyla düzenlenecek partide karşılanacak. Bu etkinliğe kişi başı, limitsiz yerli içkiyle 95 liraya katılım sağlanabileceği ifade edildi. Otelde yeni yıla özel konaklama ücreti ise tek ve çift kişilik oda için 99 lira olarak belirlendi.
  • 7

    İzmir 2011'i eğlenceyle karşılıyor

    Hilton'un evlere paket servis yoluyla sunduğu hindi menüsünün kilogramının 45 liradan satılacağı kaydedildi. Kentin yenilenen oteli Kaya İzmir Termal Resort, yeni yıla Altay ve Sedat Yüce ile girecek. Altay'ın sahne alacağı Kaya Convention Center'daki gala yemeği için 169 lira ile 209 lira arası, Sedat Yüce'nin sahne alacağı Venüs Roof'ta ise 139 lira ile 149 lira arasında fiyat belirlendi.
  • 8

    İzmir 2011'i eğlenceyle karşılıyor

    Crowne Plaza Oteli'nde, Gülay Eralp'in sahne alacağı gala için kişi başı 195 liralık fiyat belirlendi. 1 gece 2 kişilik konaklama paket fiyatıysa 680 lira olarak sunuldu. İzmir'de yeni yılı dışarıda karşılamak isteyenlerin en fazla tercih ettiği Kordon'da da eğlence yerleri de yeni yıla hazırlanıyor. Özel ışıklandırmalarla süslenen Kordon'da bulunan eğlence mekanları yeni yılda 60 ile 90 lira arasında seçenekler sunacak.
  • 9

    İzmir 2011'i eğlenceyle karşılıyor

    İzmir ve çevresinin en önemli turistik merkezleri olan Çeşme ve Kuşadası'ndaki tesisler de yeni yıl hazırlıklarını tamamladı. İlçede kışın açık olan otellerde doluluk oranının bu yıl yüzde 100 olması bekleniyor. Çeşme Turistik Otelciler Birliği Başkanı Veysi Öncel, bu yıl Çeşme'ye özellikle İstanbul'dan yoğun ilgi olduğunu, otellerin yılbaşı için doluluk oranlarının şimdiden yüzde 70'lere ulaştığını dile getirdi.
  • 10

    İzmir 2011'i eğlenceyle karşılıyor

    Otellerin genelde canlı müzik ve özel partiler hazırladığını, ayrıca konaklamalı paketler hazırladığını ifade eden Öncel, ''Çeşme yılbaşında özellikle termal zenginliği nedeniyle tercih ediliyor. Bu yıl yılbaşının cumartesi gününe rastlaması nedeniyle 2 günlük paket turlar hazırlandı. Misafirlerin eğlenmenin yanı sıra dinlenebileceği destinasyonlar hazırlandı. Şu ana kadar gelen ilgiden çok memnunuz. Yılbaşı gecesi açık olan otellerde yüzde 100 doluluk bekliyoruz'' dedi. Öncel, yılbaşı gecesinde ilçedeki otellerin misafirlerine 75 ile 300 lira arasında seçenekler sunduğunu kaydetti.
  • 11

    İzmir 2011'i eğlenceyle karşılıyor

    Kuşadası'nda, turistik tesisler yılbaşı için tüm hazırlıklarını tamamlıyor. İlçedeki yıldızlı oteller hazırladıkları zengin mönülü balolar ve sahneye çıkacak ünlü isimlerle yılbaşını karşılamaya hazırlanıyor.
  • 12

    İzmir 2011'i eğlenceyle karşılıyor

    İyi geçen 2010 turizm sezonu ve Kurban Bayramı tatilinde otellerin yüzde 100 yerli turistle dolmasından sonra Kuşadası'ndaki oteller yeni yıldan da umutlu. Çeşitli kampanyalar ile yılbaşına eğlenerek girmek isteyen tatilcilere cazip seçenekler sunan işletmeler, zengin menü seçenekleri, uygun ödeme kolaylıkları ve taksit imkanlarıyla dikkati çekiyorlar. Haftalar öncesinden gazete reklamlarıyla büyük promosyona giren turistik tesisler, yılbaşında oluşturdukları paket programlarla yüzde 90 doluluğa ulaşmayı hedefliyor.
  • 13

    İzmir 2011'i eğlenceyle karşılıyor

    TÜRSAB Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Bülent İlbahar, Kuşadası'nda hizmet veren ve faal durumda olan 4 ve 5 yıldızlı oteller başta olmak üzere eğlence mekanlarının hazırlıklarını tamamlamak üzere olduğunu belirterek, ünlü sanatçılarla takviye edilen programların ilgi göreceğine inandığını kaydetti.
  • 14

    İzmir 2011'i eğlenceyle karşılıyor

    Kuşadası'nda hizmet veren 5 yıldızlı oteller arasında yılbaşı için Alkoçlar Adakule otel 2 gece 3 gün konaklamalı her şey dahil paket program kapsamında kişi başı, gala programı dahil 229-249 lira arasında fiyat uygulaması ve taksit imkanı sunuyor. Otelde yılbaşı gala programında Grup Yankı ile Zinet Sali sahne alacak.
  • 15

    İzmir 2011'i eğlenceyle karşılıyor

    Fedon'nun sahne alacağı Kuşadası Korumar Otel'de yarım pansiyon konaklamaya geceliği 199-219 lira arasında değişen oda fiyatı ödenecek. Otel ayrıca ikinci seçenek olarak her şey dahil 3 gün paket program dahilinde konaklamak isteyenlere 209-229 lira arasında fiyat seçeneği sunuyor.
  • 16

    İzmir 2011'i eğlenceyle karşılıyor

    Yılbaşına Aldo'yu dinleyerek Pine Bay Otelde girmek isteyenler, 2 gece konaklama zorunlu paket program için kişi başı gecelik 140 ila 180 lira arasında ödeyecek. Kutsi'nin sahne alacağı Sürmeli Otelde tek gece gala yemeği dahil 299 lira ücret ödenecek.
  • 17

    İzmir 2011'i eğlenceyle karşılıyor

    Yeni yıla Kuşadası Belediyesinin İsmail Cem Barış ve Dostluk Meydanında düzenleyeceği partiyle girmek isteyenler, havai fişek gösterileri eşliğinde Atiye ve Cem Doğangil'i dinleme imkanı bulacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız