J.K. Rowling medyadan şikayetçi

'Harry Potter' serisinin yazarı J.K. Rowling, ileri giden gazeteciler yüzünden kendisini kuşatma altında gibi hissettiğini açıkladı.

Haberler 24.11.2011 - 20:32

  • 1

    J.K. Rowling medyadan şikayetçi

    'Harry Potter' serisinin yazarı J.K. Rowling, evini gözetleyecek ve hatta 5 yaşındaki kızının okul çantasının içine not yerleştirecek kadar ileri giden gazeteciler yüzünden kendisini kuşatma altında gibi hissettiğini açıkladı.
  • 2

    J.K. Rowling medyadan şikayetçi

    Başkent Londra'da medya etiğiyle ilgili bir soruşturma çerçevesinde açıklama yapan ünlü yazar, meydanın ilgisinin 1997 yılında ilk romanının yayımlanmasından kısa bir süre sonda başladığını ve fotoğrafçılarla gazetecilerin sık sık evinin önünde kamp kurduğunu söyledi.
  • 3

    J.K. Rowling medyadan şikayetçi

    Büyücü Harry Potter karakterinin yaratıcısı, bir keresinde anaokuluna giden kızının çantasında bir gazetecinin yazdığı mektubu bulduğunu ve kendisini çok kötü hissettiğini belirtti.
  • 4

    J.K. Rowling medyadan şikayetçi

    Rowling, insanlar tarafından izlenmenin korkutucu olduğunu kaydetti.
  • 5

    J.K. Rowling medyadan şikayetçi

    Aynı soruşturma çerçevesinde daha önce de ünlü oyuncu Hugh Grant, bir açıklama yapmış ve telefonunun Mail on Sunday gazetesi tarafından dinlendiğinden şüphelendiğini dile getirmişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız