Jared Kushner, Kanye West'le görüştüğünü doğruladı

ABD Başkan adayı olarak yarışacağını açıklayan ancak belgeleri şimdilik yetersiz bulunan Kanye West, ABD politikasında tartışılmaya devam ediyor. Cumhuriyetçilerin, Joe Biden'dan oy kapma amacıyla salıncak eyaletlerde West'in destekledikleri iddiaları konuşulurken, Donald Trump'ın damadı Jared Kushner, Amerikalı rapçi ile görüştüklerini doğruladı.

Haberler 15.08.2020 - 08:17

  • 1
    ABD Başkanı Donald Trump'ın damadı ve Beyaz Saray danışmanı Jared Kushner, yakın zamanda rapçi Kanye West ile bir araya geldiğini doğruladı fakat bu görüşmede rapçinin başkan adaylığından ziyade politika hakkında genel bir konuşma yaptıklarını söyledi.

  • 2
    Kushner'in, Cumhuriyetçi aktivistlerin ve görevlilerin Kanye West'i desteklediklerini açıklamalarının ardından West ile Colorado'da görüştüklerini itaraf etmesi ise tartışmaları alevlendirdi.
  • 3
    Washington Post'un haberine göre bazı Cumhuriyetçiler, Demokrat Parti'nin muhtemel başkan adayı Joe Biden'dan oy kapma amacıyla kilit öneme sahip salıncak eyaletlerde West'in adaylığını destekliyor.
  • 4
    Hatta Kushner, 10 yıllık arkadaşı West'in, Trump'ın bazı politikalarını desteklediğini savunuyor.
  • 5
    Trump, seçim sonucunu belirlemesi beklenen salıncak eyaletlerin hemen hemen hepsinde Biden'ın gerisinde görünüyor. Seçim yarışı, yıllardır Cumhuriyetçilerin kalesi olan ve 2016'da Trump'ın galip geldiği yerlerde de başa baş seyrediyor. Bu listede Florida, Teksas, Ohio, Georgia ve Kuzey Carolina yer alıyor.
  • 6
    Bununla birlikte güvenilir kamuoyu araştırma şirketlerinin hiçbiri, seçmenlere eğlence dünyasından herhangi bir ismin dahil edildiği üç seçenekli bir anket yapmadı.
  • 7
    West bir keresinde Amerika'yı Yeniden Harika Yap yazan beyzbol şapkasıyla Oval Ofis'e gelmiş ve burada kafa karıştırıcı eleştirilerde bulunmuştu. West dur durak bilmeden konuşurken Trump ise başkanlık masasının arkasında heykel gibi oturmuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız