Jennifer Aniston ile Justin Theroux'un ayrılık kararının arkasındaki isim Petra Collins mi?

Brad Pitt yüzünden boşanma kararı aldıkları iddia edilen Jennifer Aniston ile Justin Theroux ayrılığının arkasında başka nedenler olduğu öne sürüldü. İddiaya göre son zamanlarda sık sık fotoğrafçı Petra Collins ile görüşen Theroux evliliğini bitirme kararı aldı.

Haberler 24.02.2018 - 12:02

  • 1
    Jennifer Aniston-Justin Theroux çiftinin şok ayrılığıyla ilgili yeni haberler gelmeye devam ediyor. Theroux'nun New York'taki arkadaşları; ünlü aktörün, Aniston'ın sürekli oyuncu arkadaşlarıyla vakit geçirmesinden sıkıldığını ve ayrılığı isteyen taraf olduğunu söyledi.
  • 2

    Theroux ayrılık haberini hemen duyurmak isterken, Aniston'ın medyadan kaçınmak için bu haberi gizli tutmaya çalıştığı da iddia edildi.
  • 3
    Ancak geçtiğimiz hafta Aniston, Los Angeles'ta kız arkadaşlarıyla doğum günü kutlaması yaparken Theroux'nun New York'ta görülmesi, boşanma söylentilerini ayyuka çıkardı.
  • 4
    Yakışıklı aktörün; 14 Şubat'ta Los Angeles'a giderek eşiyle ayrılıkla ilgili konuştuğu, ardından ikilinin ortak bir açıklama yapma kararı aldığı öğrenildi.
  • 5
    Theroux'nun son dönemde 25 yaşındaki fotoğrafçı Petra Collins ile sık sık vakit geçirdiği ve Aniston'ın bu durumdan haber olduğu da iddialar arasında.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız