Jude Law: Sıkıcı bir babayım

Şimdilerde Fantastik Canavarlar: Grindelwald Suçları filmiyle seyirci karşısına çıkan Jude Law, sosyal medyadan hiçbir şey anlamadığını söyleyerek, “Sosyal medyanın insan ilişkilerini zayıflatan bir şey olduğunu söyleyen, sıkıcı babayım” şeklinde konuştu.

Haberler 18.11.2018 - 15:23

  • 1

    Cuma günü gösterime giren Fantastik Canavarlar: Grindelwald Suçları (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald) filminde genç Dumbledore’u canlandıran ünlü oyuncu Jude Law, Hürriyet’ten Barbaros Tapan’a çocuklarıyla olan ilişkisini anlattı.

  • 2

    “Bu jenerasyonun konuştuğu ortak dil sosyal medya... Bense hiçbir şey anlamıyorum. Akşam yemeğinin sonunda sosyal medyanın insan ilişkilerini zayıflatan bir şey olduğunu söyleyen, sıkıcı babayım” diyen Law, “İnsanların düzeltilmiş, çeşitli filtrelerden geçmiş fotolarına bakmak hiç ilgimi çekmiyor. Ayrıca merak da ediyorum sosyal medya ile bu çeşit ilişkiye nasıl vakit buluyorlar” şeklinde konuştu.

  • 3

    En büyük çocuğu 22 yaşında olan ve 5 çocuğu bulunan 45 yaşındaki İngiliz aktör, “25 yıl önce birileri size 5 çocuğunuz olacağını söyleseydi ne derdiniz sorusuna, “lk tepkim ‘mümkün değil’ olurdu. Sonra büyük ihtimalle gülerdim, sonra da kabullenirdim ‘neden olmasın’ derdim” yanıtını verdi.

  • 4

    “Ben içinde olduğum zamanı yaşıyorum. Cesaretlendirilmek, teşvik edilmek istiyorum” diyen Law, “Artistik merakımın doğru olduğunu, geçerli olduğunu görmek istiyorum ve bu merakımı harekete geçirmek istiyorum. Beklemektense kovalamak, araştırmak istiyorum. Sanırım öyle bir menajer olurdum” dedi.

  • 5

    Müzikle uğraşan oğlunun menajeri olmak isteyebileceğini söyleyen ünlü oyuncu, “Gerçi o beni istemezdi. Söylediğim hiçbir şeyi dinlemezdi. Felaket olurdu ikimiz birlikte çalışsak. Onun haricinde David Bowie’nin etrafında olmak, o boyuttaki yaratıcılığa şahit olmak isterdim” ifadesini kullandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız