Kanye West seçim yenilgisini kabul etti, 2024'e hazırlanmaya başladı

ABD başkanlık seçiminde bazı eyaletlerde sonuçlar belli olurken en sansasyonel adaylardan rap şarkıcısı Kanye West, seçimi kaybettiğini kabul etti. Şimdiye dek 50 bin oy alan West, gözünü şimdiden 2024 seçimine dikti.

Haberler 04.11.2020 - 12:15

  • 1

    2020'Yİ BİTİRDİ, HEDEF 2024

    Kanye West, sonunda başkanlık seçimini kaybettiğini kabul etti. Oy sayımı esnasında yayınlanan videosunda hala iddialı olduğu görülen ve  halinden dolayı sosyal medyada alay konusu edilen 43 yaşındaki rap şarkıcısı, şimdiden gözünü 2024 seçimlerine dikti.

    West, seçim sonularını gösteren ABD haritası önündeki fotoğrafını paylaşarak, “Kanye 2024” mesajını yazdı.

  • 2
    ABD’de başkanlık yarışı sonuçları açıklanmaya devam ederken, en sansasyonel adaylardan rap şarkıcısı Kanye West’in şimdiye dek 50 bin oy aldığı açıklandı. Seçime bağımsız aday olarak katılan West’in en fazla oyu Tennessee eyaletinde aldığı öğrenildi.
  • 3
    Metro’nun haberine göre West bu eyaletten 10 bin oy aldı. Bu da oyların yüzde 0.3’ü anlamına geliyor. Buna göre şarkıcı, eyalette Anayasa Partisi, Yeşil Parti, Sosyalizm ve Özgürlük Partisi’ni geçti. Ancak Özgürlük Partisi’nden Jo Jorgensen 19 bin oyla West’in önüne geçti.
  • 4

    Tennessee eyaletinde Trump oyların yüzde 61.1’ini aldı. Seçimin şimdiye kadar belli olan sonuçlarına göre West, Trump’ın, rakibi Biden’dan fazla oy aldığı yerlerde yüksek oranda oy elde etti. West en çok Arkansas, Idaho, Kentucky, Louisiana, Mississippi, Oklahoma ve Utah’ta oy aldı.

  • 5

    Seçimde oy sayımı hala devam ederken Kim Kardashian’la evli olan dört çocuk babası rap’çinin Beyaz Saray hayaline ulaşıp ulaşamayacağını ekran başında izlerken görüldüğü video sosyal medyada büyük ilgi gördü. 

  • 6
    Pek çok insan, West’in videoda kazanacağına inandığını belli eden görüntüsünün kendilerini üzdüğünü belirtti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız