Kanye West'ten Kim Kardashian'a özel şarkı sözleri

Boşanma aşamasında olan Kim Kardashian ile Kanye West ikilisi, dostane ilişkilerini sürdürüyor. West'in, yeni albüm tanıtımına destek olan Kardashian'a yazdığı "Sevgilim bana geri dön" benzeri şarkı sözleri hayranlarının dikkatinden kaçmadı.

Haberler ntv.com.tr 09.08.2021 - 09:01

  • 1

    Kanye West, merakla beklenen yeni albümü Donda’yı henüz çıkarmamış olsa da albüm tanıtımı için düzenlediği iki lansman sonrası, hayranları şarkı sözlerindeki Kim Kardashian detaylarını fark etmeye başladı.

    44 yaşındaki Amerikalı rap şarkıcısının yemi albümünde yer alan ‘Love Unconditionally’ adlı şarkısının, boşanma aşamasında olduğu reality show yıldızı Kim Kardashian ve evliliğinin bitişiyle ilgili olduğu anlaşıldı.

  • 2

    "AİLEMİ KAYBEDİYORUM"

    Şarkının sözlerinde “Ailemi kaybediyorum/Ailemi kaybediyorum/ Ailemi kaybediyorum” satırlarının yanı sıra “Bana bağırıyor/Tatlım nasıl gidebiliyorsun?” sözleri dikkat çekiyor.

    Şarkı, West’in kaybettiği annesi Donda’nın öğüt veren sesiyle başlıyor. West’in annesi, “Çocuklarına iki ders verdi. Birincisi, ner ne olursa olsun asla aileni bırakmayacaksın. İkincisi her ne olursa olsun kayıtsız şartsız seveceksin” diyor.

  • 3

    Şarkının bir bölümünde West’in “Tüm ailemi kaybediyorum/Sevgilim bana geri dön” diye seslendiği görülüyor.

  • 4

    West’in, annesinin adını verdiği Donda albümünde bir de boşanma olayını anlattığı ‘Lord I Need You’ adlı şarkı yer alıyor. Şarkıcının, rap şeklinde “Zaman ve uzay bir lüks / Ama sen hala beni sevdiğini göstermek için buraya geldin” sözleri de Kardashian’ın lansmanlarda eski eşine destek vermesine gönderme olarak yorumlandı.

  • 5

    AYLAR SONRA AYNI KAREDE

    Dört çocuk annesi Kardashian, West’in Atlanta’da düzenlediği albüm lansmanlarının ikisinde de boy göstermiş, ayrılık haberlerinden aylar sonra eski eşiyle aynı kadraja girmişti.

  • 6

    Çiftin şubat ayında başlayan boşanma davası sürüyor. Çocuklarının ortak velayetini isteyen ikilinin evlilik sözleşmelerine bağlı kaldığı ve boşanma sürecini arkadaşça yürüttüğü öne sürülüyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız