Kate Middleton, Prens William’ı zayıflattı

Gözle görülür şekilde kilo veren Prens William’ın zayıflamasında, iki doğumundan sonra da kısa sürede forma girmesiyle dikkat çeken Cambridge Düşesi Kate Middleton’ın etkili olduğu iddia edildi.

Haberler 03.09.2016 - 14:40

  • 1

    DİYET SONRASI İLK FOTOĞRAF

    Prens William, önceki gün eşi Kate Middleton’la birlikte katıldığı Cornwall seyahatinde zayıflamış haliyle görüntülendi.
  • 2

    GÖZLE GÖRÜLÜR FARK

    34 yaşındaki prens, Cornwall ve Scilly adalarında katıldığı etkinliklerde gözle görülür şekilde kilo vermiş haliyle objektiflere yansıdı.
  • 3

    KATE MIDDLETON ETKİLEDİ

    Prensin kilo vermesinde iki doğumundan sonra bile çok kısa zamanda eski formda görüntüsüne kavuşan 34 yaşındaki eşi Kate Middleton'ın etkisi olduğu iddia edildi.

  • 4

    "WILLIAM BENİM YEMEKLERİMİ YEDİ"

    Gezide East Anglia Çocuk Hastanesi’ni ziyaret eden çifte basın mensupları zayıflama konusunda soru yöneltti. Kate Middleton’ın “William çoğunlukla benim yaptığım yemekleri yemek zorundaydı” demesi üzerine Prens William, “İşte çok zayıflamış olmamın sebebi bu” şeklinde esprili yanıt verdi.

  • 5

    KRALİYET AİLESİ SAĞLIKLI BESLENİYOR

    Kraliyet ailesinin sağlıklı beslenme kurallarını uygulamaya başlayarak sağlıklı karbonhidratlar ve sebze tüketimine ağırlık verdiği öğrenildi.

  • 6

    PRENSESİN ISRARI

    Saray kaynaklarından edinilen bilgiye göre Kate Middleton, bu yılın başında Prens William'a karbonhidrat açısından yoğun yiyeceklerden uzak durması konusunda ısrarcı davranmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız