Kate Middleton ve Camilla Parker arasında taç savaşı

Kate Middleton’ın Prens William ile evlenerek “prenses” olmasının perde arkasındaki soğuk savaş hikayesi ortaya çıktı.

Haberler ntv.com.tr 17.08.2016 - 09:50

  • 1

    PRENSESLE CAMILLA'NIN KAN DAVASI

    15 yıllık bir kan davası... Cornwall Düşesi Camilla Parker Bowles’un, Prens William’ın eşi, Cambridge Düşesi Kate Middleton’ı ilk gördüğü andan itibaren küçümsediği idda edildi. Bu iddia, kraliyet biyografi yazarı Christopher Andersen’a ait.

  • 2

    TANIŞTIKLARINDA ÇOK SEVDİ

    Christopher Andersen’a göre, Prenses Diana’nın ölümünün ardından Prens Charles ile evlenen 68 yaşındaki Parker Bowles, 34 yaşındaki Middleton ile yıllar öönce, öğrencisi olduğu St. Andrews Üniversitesi’nde tanıştığında, geleceğin düşesine özel ilgi gösterdi. Middleton da müstakbel kayınvalidesinin bu çabasına minnettar oldu. Camilla Parker Bowles’u, ailesine “Çok sıcak, tam bir anne gibi” yorumuyla anlattı.

  • 3

    "CAMILLA GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİLDİ"

    Ancak yazar Anderson’a konuşan bir kaynağa göre bu, Camilla Parker’ın dışarıdan görünen yüzüydü. Çünkü müstakbel kayınvalide, üvey oğlu Prens William’ın çok daha gösterişli ve soylu bir gelin seçmesi için entrikalar planlıyordu. Ve aktif olarak da William’ın bir aristokrat ile evlenmesi konusunda kampanya yapıyordu. Ona göre ideal olan, William’ın, Avrupa’nın kraliyet ailelerinden biriyle evlenmesiydi.

  • 4

    AİLESİNİ ELEŞTİRDİ

    Kate Middleton’ın yetişme tarzının kötü olmasında, annesi Carole Middleton’ın sigara alışkanlığı ile “kaba saba ve yüzsüz” tutumunun etkili olduğunu düşündü.

  • 5

    "TATLI GÖRÜNEN KALIN KAFALI BİRİ"

    Camilla Parker’ın kibirli bir tavır içinde olduğunu anlatan kaynağa göre, müstakbel kayınvalide, Kate Middleton’ın “tatlı görünen kalın kafalı biri” olduğunu söylüyordu.

  • 6

    "SAHNE GERİSİNDE KALAMAZDI"

    Bu düşüncelerin, Prens Charles’ın eşinin sahne gerisinde durmaya dayanamayacak yapıda olmasından kaynaklandığını söyleyen kaynak, “Camilla, Kate Middleton gibi güzel bir genç kadın tarafından sahne gerisine itildiği için sinirleniyordu” şeklinde açıklama yaptı.

  • 7

    SAHNE ÖNÜNDE OLMAK İSTEDİ

    Camilla Parker Bowles, Kate Middelton’a karşı ilk hamlesini, Prens Charles ile 2005 yılında gerekleşen düğünlerine katılmasını engelleyerek yaptı. Çünkü, kaynağın yorumuna göre, “Camilla bir başka kadının gölgesinde kalamazdı.”

  • 8

    ÇİFTİ AYIRDI İDDİASI

    Kraliyet içinden bir kaynağın iddiasına göre Camilla Parker Bowles, sevgilisinden ayrılması için Prens William’ın aklını çeldi. 2007 yılında ayrılan çift, daha sonra tekrar birbirlerine döndü.

  • 9

    PRENS CHARLES'I İKNA ÇABASI

    Yazar Anderson, Kate Middleton’ın amcası Gary Middleton’ın kokain içtiği iddiaları gibi aile skandallarının ortaya çıktığı zamanlarda Parker Bowles’un, eşi Prens Charles’a bu konu hakkında söylendiğini kitabında iddia etti.

  • 10

    BAŞARAMADI

    Parker Bowles, Düşes Kate Middleton’ı sahnenin gerisine itmeyi hiçbir zaman başaramadı.

  • 11

    MUTLU SON

    2011 yılında evlenen Prens William ve Kate Middleton’ın şimdi üç yaşındaki Prens George ve bir yaşındaki Prenses Charlotte olmak üzere iki çocuklarıyla mutlu bir birliktelikleri var.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız