Kim Kardashian: Onlar için rol model olmak istiyorum 

Hapishane reformuyla savaşmaya devam eden ünlü yıldız Kim Kardashian, dört siyahi çocuğun annesi olmanın ve adaletsiz sistemin kendisini bu alanda çalışma yapmaya yönelttiğini ifade etti. Kim Kardashian çocukları için, "Bir sorumluluğum var gibi hissediyorum ve çocuklarım için iyi bir rol model olmak istiyorum" ifadelerini kullandı.  

Haberler 02.03.2020 - 10:04

  • 1
    Kim Kardashian dört siyahi çocuğun annesi olmanın, hukuk dalında bir kariyere atılmasına sebep olduğunu söyledi.
  • 2
    Kardashian, özellikle eşi Kanye West ile birlikte dört siyah çocuğa sahip olmanın, adalet sisteminin farklı etnik kökenlere sahip insanlara karşı ayrımcılık yapan bir hukuk sistemine farklı bir gözle bakmasını sağladığını dile getirdi.


  • 3

    Kardashian konu hakkında şu ifadeleri kullandı: 'Bu konudaki evrimim muhtemelen büyümenin, evlenmenin, çocuk sahibi olmanın ve hayatımın başladığım zamandan çok farklı olmasının bir kombinasyonu. Şimdi, kendime ve çocuklarıma karşı işimden çok daha büyük bir sorumluluğum var gibi hissediyorum ve çocuklarım için iyi bir rol model olmak istiyorum."


  • 4

    "Bu toplumda dört siyahi çocuk yetiştiriyorum ve sistemimiz siyah ve kahverengi insanlara karşı çok ayrımcı. Hayatlarını kolaylaştırmak için elimden geleni yapmak istiyorum... Davaları yakından incelemeye başlayana kadar sistem hakkında pek bir şey bilmiyordum ve ne kadar fazla şeyin yanlış olduğunu öğrendiğimde, gerçekten duramadım."


  • 5
    North (6), oğlu Saint (4), Chicago, ve Mayıs ayında 1 yaşına girecek olan Psalm isimli dört çocuğu bulunan Kardashian'ın daha önce ABD Başkanı Donald Trump ile görüşerek yasal yollarla 3 ayda 17 tutuklunun serbest bırakılmasını sağlamıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız