Kim Milyoner Olmak İster'e damga vuran soru: Hangi adı taşıyan sadece bir Osmanlı padişahı vardır?

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'de, bir yarışmacıya sorulan "Hangi adı taşıyan sadece bir Osmanlı padişahı vardır?" sorusu birçok kişi tarafından araştırıldı. İşte birçok kişi tarafından araştırılan Osmanlı padişahı sorusunun cevabı...

Haberler 28.03.2021 - 17:34

  • 1

    ATV'de yayınlanan, Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında, yarışmacılar birbiri ardına gelen sorulara doğru yanıtlar vererek 1 milyonluk büyük ödülü kazanmaya çalışıyor. Cumartesi günü ekrana gelen yarışma programına, Osmanlı padişahı sorusu damga vurdu

  • 2

    Milyoner'de bir yarışmacıya sorulan "Hangi adı taşıyan sadece bir Osmanlı padişahı vardır?" sorusu birçok kişi tarafından araştırıldı.

  • 3

    Yarışmacı, sorunun cevabını bilemeyerek ilk joker hakkını kullandı. Seyircinin kararsız cevabı karşısında tereddüt eden yarışması ikinci joker hakkını da kullandı.

  • 4

    Yüzde 50 joker hakkıyla İbrahim ve Bayezid şıkları kaldı. Yarışmacı, İbrahim cevabını vererek bir sonraki soruyu görmeye hak kazandı.

  • 5

    Yarışmacı, 'Hangi adı taşıyan sadece bir Osmanlı padişahı vardır?' sorusuna verdiği doğru cevapla 7500 TL'lik para ödülü kazandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız