Korsanların otelleri

Conde Nast Traveler dergisi, binlerce okuyucusundan gelen değerlendirmelerden yola çıkarak Karayip Adaları'nın en iyi 10 otelini sıraladı.

Haberler 13.02.2014 - 11:43

  • 1

    Korsanların otelleri

    Conde Nast Traveler dergisi, binlerce okuyucusundan gelen değerlendirmelerden yola çıkarak Karayip Adaları'nın en iyi 10 otelini sıraladı.

    Kaynak: cnbce.com
  • 2

    10. Anse Chastanet Resort

    St. Lucia'daki otelde bir gece konaklamanın maliyeti 540 dolardan başlıyor. Otelin sahibi olan mimar Nick Troubetzkoy, doğayı otelde konaklama deneyiminin bir parçası haline getirmek istiyor. Otelin çevresindeki iki kumsal doğal hayatı koruma alanı olarak ilan edilmiş durumda.
  • 3

    9. Pompano Beach Club

    Bermuda'daki Pompano Beach Club, aynı zamanda adanın en iyi golf sahası kabul edilen Port Royal golf sahasına ev sahipliği yapıyor. Uzun kumsallara sahip otelde bir gece geçirmenin bedeli 310 dolardan başlıyor.
  • 4

    8. Jamaica Inn

    Jamaika'nın Ocho Rios kasabasında yer alan otel 52 suit ve bungalovdan oluşuyor. Her odanın Karayip denizi manzarasına sahip olduğu otelde gecelik fiyat 523 dolardan başlıyor.
  • 5

    7. Palm Island Resort

    Saint Vincent ve Grenadinler'in en güney ucunda bulunan otel, mahremiyete büyük önem veriyor. Sadece 43 odanın bulunduğu tesiste beş plaj, bir spa, iki restoran ve bir tenis kortu var. Gecelik konaklama maliyeti ise 860 dolardan başlıyor.
  • 6

    6. The Reefs

    Bermuda'da bulunan otelin gecelik konaklama fiyatları 349 dolardan başlıyor.
  • 7

    5. Nisbet Plantation Beach Club

    Avrupalı sömürgecilerin Karayipler'i yönettiği dönemde önce şeker kamışı sonra da hindistan cevizi plantasyonu olarak kullanılan bu arazi 1950'li yıllarda turistik tesise dönüştürülmüş. Tesiste bir gece konaklamanın maliyeti en az 712 dolar.
  • 8

    4. Rosalie Bay Resort

    Dominik Cumhuriyeti'yle karıştırılan 'Dominika'da yer alan Rosalie Bay Resort, misafirlerine "eko-butik" bir deneyim yaşattığını belirtiyor. Otelin havuzu okyanusa benzemesi için tuzlu suyla dolduruluyor. Otelde bir gece kalmanın maliyeti 299 dolardan başlıyor.
  • 9

    3. Jade Mountain

    Listenin 10'uncu sırasında yer alan Anse Chastanet'in sahibi Nick Troubetzkoy tarafından yapılan bu otel, sıradışı mimarisi ve nefes kesen manzarası ile öne çıkıyor. St. Lucia'da bulunan otelin gecelik konaklama maliyeti ise 1350 dolardan başlıyor.
  • 10

    2. Jumby Bay

    Antigua ve Barbuda'da yer alan otelin gecelik konaklama maliyeti 1595 dolardan başlıyor. Juby Bay, Antigua kıyısının birkaç mil açığında bulunan özel bir adada inşa edilmiş. Otelde odalar yerine suitler, villalar, sahil evleri ve büyük konutlar bulunuyor. Neredeyse bütün villalar ise kendi havuzlarına sahip.
  • 11

    1. The Peninsula House

    Dominik Cumhuriyeti'nin Samana kasabasında yer alan Peninsula House'da bir gece kalmanın maliyeti 650 dolardan başlıyor. Otel, aralarında bir golden retriever'ın da bulunduğu evcil hayvanlara ev sahipliği yapıyor. Kahvaltıların işletmenin ikramı olduğu otelde, geceleri ise misafirlerin kişisel zevklerine göre özel yemekler hazırlanıyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız