İçerde'nin Şevko'su Sedat Payas: Kötü karakter ödülü aldım

İçerde dizisinde Celal Duman'ın (Çetin Tekindor) yakın adamlarından Şevko karakterine hayat veren Sedat Payas 34. bölümde projeye veda etmişti. Payas İçerde'yi ve bilinmeyenlerinini anlattı. (Batuhan Durmuş / batuhan.durmus@ntv.com.tr)

Haberler ntv.com.tr 06.06.2017 - 11:44

  • 1

    "KÖTÜ KARAKTER ÖDÜLÜ ALDIM"

    "2002-2003 yıllarında Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldım. Başlangıçta Ölümsüz Kahramanlar, Tek Türkiye dizilerinde aldığım roller sayesinde faal olarak oyunculuk serüvenim başlamış oldu. 2012 yılında aldığım ''Kötü Karakter'' ödülü bir şeyleri doğru yaptığımı gösteriyor sanırım. Bunlar haricinde İçerde dizisine kadar birçok sinema ve dizide roller aldım."

  • 2

    "SOKAKTA TANINIR HALE GELDİM"

    "İçerde dizisinde geçirdiğim 26 hafta bana çok şey kattı. Şevko karakteriyle ön plana çıktım. Sokakta hem şahsım hem de karakterim tanınır hale geldi. Usta isimlerle birlikte oynamak benim için tarih edilemez bir süreçti. İçerde benim için büyük bir sıçrama taşı oldu, müthiş bir deneyim kazandırdı."

  • 3

    "MÜTEVAZİ VE ALÇAK GÖNÜLLÜ BİR İNSAN"

    Çetin Tekindor tabiri caizse sahnenin tozu yutmuş bir sanatçı. Müthiş oyunculuğunun yanında çok mütevazi ve alçak gönüllü bir insan. Onunla oynadığım bu 26 haftadan dolayı çok mutlu ve gururluyum. Bizim sektörde birçok kişinin birlikte oynamak isteyeceği müthiş bir isim olarak görüyorum. Onun rolüne gerçekçi girişleri bizi de çok olumlu etkiledi. Olumsuz bir yönünü görmedim.

  • 4
    KİMLERİ ÖRNEK ALIYOR?

    "Aslında sinema tarihimiz birçok usta isim gördü. Bütün büyük sanatçılara hayran olmanın bu mesleğin bir gereği olduğuna inanıyorum. Ama illa birkaç isim söylememiz gerekirse Çetin Tekindor, Salih Kalyoncu, Kemal Sunal gibi büyük isimleri söylerdim."
  • 5

    "BEŞ ADIM ÖNE GÖTÜREN PROJELERDE YER ALMAK İSTİYORUM"

    "Bundan sonraki süreçte beni İçerde gibi bir değil belki bir anda beş adım öne götüren iyi projelerde yer almak istiyorum. Bu süreçte usta isimlerle birlikte çalışıp deneyimlerinden faydalanma gibi bir hedefim de var."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız