Kraliçe 2. Elizabeth Covid'den bu yana ilk yüz yüze görüşmesini gerçekleştirdi 

Bir süredir sağlık sorunlarıyla uğraşan ve son olarak da Covid-19'u atlatan Kraliçe 2. Elizabeth, iyileşmesinin ardından ilk yüz yüze görüşmesini gerçekleştirdi. Kraliçe, Kanada Başbakanı Justin Trudeau ile görüşürken neşeli hali dikkat çekti.

Haberler ntv.com.tr 08.03.2022 - 10:38

  • 1

    İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth corona virüsü atlatmasının ardından ilk yüz yüze görüşmesini, Kanada Başbakanı Justin Trudeau ile yaptı.

    Kanada Başbakanı dün, Kraliçe’yi yeni taşındığı bin yıllık Windsor Kalesi'nde ziyaret etti.

  • 2

    İkilinin keyifli halleri ve selamlaşması objektiflere yansırken, 95 yaşındaki Kraliçe Elizabeth, corona virüsü atlatmasının ardından keyifli ve sağlıklı görüntüsüyle dikkat çekti.

  • 3

    Elizabeth, şubat ayında katıldığı bir kraliyet etkinliğinde verdiği bir röpotajda halsiz olduğunu söyleyerek, “Gördüğünüz gibi hareket edemiyorum” demişti.

    Kraliçenin, geçtiğimiz günlerde kullandığı bastonunun bu görüşmede yanında olmadığı da görüldü.

  • 4

    Buckingham Sarayı, daha önce yaptığı bir açıklamada Kraliçe’nin corona virüsü hafif atlattığını söylemişti.

    Prens Charles da, geçen hafta bir açıklama yaparak annesinin ‘çok daha iyi olduğunu’ söylemişti.

  • 5

    Kanada Başbakanı Trudeau, İngiltere Başbakanı Boris Johnson ve Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile Ukrayna'daki savaş hakkında görüşmek üzere İngiltere'de bulunuyor.

    Kraliçe'nin Kanada ile güçlü bağı bilinirken, iki ülkenin Putin'e karşı birleşik bir cephe inşa etmek için yoğun diplomatik çabaları da sürüyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız