Kristen Stewart: Artık midemi bulandırıyordu

Son zamanlarda değiştirdiği yeni imajı, kız arkadaşı Alicia Cargile ile gündemde olan Café Society filiminin Vonnie'si Kristen Stewart özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Haberler 19.08.2016 - 15:00

  • 1

    ESKİ İLİŞKİSİNDEN BAHSETTİ

    'Alacakaranlık' serisinde canlandırdığı 'Bella Swan' karakteriyle tanınan Kristen Stewart, New York Times'a verdiği röportajda, aynı filmde başrolü paylaştığı Robert Pattinson (Edward Cullen) ile olan ilişkisinden de bahsetti.
  • 2

    "MEDYA ÜRÜNÜ OLMUŞTU"


    26 yaşındaki oyuncu, 4 senelik ilişkilerinin ardından ayrılık haberiyle sevenlerini üzdüğünün hatırlatılması üzerine, "Hayranlarımız Robert ile birlikte olmamızı o kadar çok istiyordu ki artık ilişkimiz medyanın bir ürünü olmuştu” dedi.
  • 3

    "GERÇEKLİKTEN UZAKLAŞMIŞTI"

    O dönemde kendi gibi hissetmediğini vurgulayan Stewart, "Gerçeklikten uzaklaşan ilişkimiz artık midemi bulandırıyordu" şeklinde konuştu.
  • 4

    ASİSTAN İTİRAFI


    Temmuz ayında Elle Dergisi'nin İngiliz edisyonuna konuşan Steavart,eski asistanı Alicia Cargile ile 2015 yılından beri birlikte olduğunu ve ekim ayında ayrıldıktan sonra kısa zaman içinde yeniden bir araya geldiklerini itiraf etti.
  • 5

    "ONA AŞIĞIM"

    Artık ilişkisini saklamak istemediğini söyledi belirten oyuncu, Alicia Cargile'ye aşık olduğunu açıkladı.
  • 6

    "BERBAT ETTİM"

    Kristen Stewart yeni imajı için ise "Görüntümden çok sıkıldım ve 14 yıldır aynı renkte olan saçlarımı değiştirmek istedim. Bugüne kadar hep doğaldım, ama artık çok sıkılmıştım. Saçlarımı kestirip boyatarak berbat etmeyi tercih ettim" demişti. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız