Kubilay Aka: Bu terbiyesizliğe en ağır karşılığı vereceğim

Çukur dizisinde Celasun karakterine hayat veren Kubilay Aka, Instagram'da kendisine atılan mesaj sonrası dava açıyor. Açıklama yapan Aka, "Bir insanın sizlerin istediği gibi yaşaması mümkün değil. Bu terbiyesizliğe dava yoluyla en ağır şekilde karşılık vereceğim" ifadelerini kullandı.

Haberler 15.04.2019 - 13:57

  • 1
    Şu sıralar Çukur'da rol alan Kubilay Aka, sevgilisi Miray Daner ile birlikte çekilen fotoğraf üzerine Instagram'da uğradığı hakaret ve tehdide dava açıyor.


  • 2
    Çift önceki gün Instagram'a birlikte çekilmiş bir fotoğraf koydu. Bu karenin ardından Aka'ya, DM'den öfke dolu bir mesaj geldi.


  • 3
    Aka'ya gelen mesajda şu ifadeler yer aldı: "Hayatımda gördüğüm en iğrenç, kalitesiz, uyumsuz çiftsiniz. İnşallah en kısa zamanda ayrılırsınız. Aşkınızın gerçek olduğuna kimse inanmıyor. Miray Daner'den ayrılmadığın sürece senin, annenin ve kız kardeşinin başına tecavüz de dahil olmak üzere çok kötü şeyler gelsin."


  • 4
    Bu mesaj sonrası dava açacağını duyuran Aka, kişiyi asla affetmeyeceğini, kazanacağı tazminatı da hayır kurumuna bağışlayacağını belirtti.


  • 5
    Aka mesaj sonrası dava açacağını şu sözlerle duyurdu: "Dilek, istek ve eleştirilerinize sonsuz saygım var. Ama kadın ve çocuk tecavüzünün desteklenmesine, bunun annem ve kız kardeşim üzerinden yapılmasına öfkem var. Bir insanın sizlerin istediği gibi yaşaması mümkün değil. Dizi karakterleri kurgulanmış, rol yapılarak yansıtılan hayal ürünleridir."


  • 6
    Daner ile Aka'nın aşkı 1.5 yıl önce birlikte oynadıkları Vatanım Sensin dizisinin setinde başlamıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız