Magazin turu (12 Mayıs 2017)

Kıvanç Tatlıtuğ'dan Zerrin Tekindor'a, Selin Şekerci'den İbrahim Büyükak'a hangi ünlü nerede görüldü, ne dedi? İşte kısa magazin haberleri...

Haberler 12.05.2017 - 14:07

  • 1

    Zerrin Tekindor'un zor anları

    Kara Sevda' dizisinde Leyla karakterini canlandıran, aynı zamanda ressam olan Zerrin Tekindor, Akmerkez’den çıkarken görüntülendi. Oldukça yüklü bir market alışverişi yapan Zerrin Tekindor, market görevlisinin yardımıyla aracına kadar poşetleri götürüyordu ki bir anda başlayan ve şiddetini artıran yağmurdan dolayı dışarı çıkamadı .Yağmurdan korunmaya çalışan Zerrin Hanım'ın imdadına market görevlisi genç şemsiyesiyle yetişti. Tekindor elinde şemsiye ile aracına ilerlerken, görevli ise poşetleri aracının bagajına yerleştirdi.

  • 2

    "Yaz-kış dalıyorum"

    Cesur ve Güzel'in Cesur'u Kıvanç Tatlıtuğ, önceki gün Etiler’de bir bankadan çıkarken görüntülendi. Son dönemde dalmaya merak saran oyuncu, “Yaz kış fark etmez dalmayı çok seviyorum” diye konuştu.

  • 3

    'Herkese saygı duyuyoruz'

    '3 Adamdan İbrahim Büyükak ile nişanlısı Nurdan Beşen, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Yakın arkadaşı eser yenenler'in çapkınlık gecesi ile ilgili soruları geçiştiren ibrahim büyükak, "Eser kendisine yakışan, güzel bir açıklama yaptı. Ben daha fazla bir şey söylemek istemiyorum" dedi. Demet Akalın'ın "3 Adam programını sevmiyorum" sözlerinin hatırlatılması üzerine Büyükak, "Beni kimseyle polemiğe sokmayın. Biz herkese saygı duyuyoruz, beğenmeyebilirler" ifadelerini kullandı

  • 4

    Selin Şekerci'den mutfak alışverişi

    'Çoban Yıldızı' dizisinde 'Zühre' karakterine hayat veren Selin Şekerci, önceki gün Akmerkez'de görüntülendi. Dizi setinden çıkıp yorgun bir şekilde alışverişe gelen Selin Şekerci, telefonla konuşurken objektiflere yansıdı.

  • 5

    'Bundan sonra böyle'

    Tüp mide ameliyatıyla 50 kilo veren Hamdi Alkan, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Zayıflayarak istediği kiloya ulaşan ve artık gönül rahatlığıyla üstüne kıyafet alabildiğin söyleyen yönetmen Hamdi Alkan, yeni tarzıyla ilgi odağı oldu. Dar paça pantalonu ve salaş giyim tarzıyla dikkati çeken Alkan, "Bundan sonra böyle arakdaşlar sizde alışın artık" dedi.

  • 6

    Zeynep Demirel'in neşesi yerinde

    Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel’in eşi Zeynep Demirel, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'ndeydi. Tek başına geldiği Zorlu AVM’de mağazaları dolaşıp alışveriş yapan Zeynep Demirel’in neşesi bir hayli yerindeydi. Alışveriş sonrasında foodcourt katında yemek molası veren Zeynep Demirel, sempatik tavırları ve güler yüzüyle dikkati çekti.

  • 7

    "Çekmeyin"

    Zuhal Olcay, önceki gün bir kadın arkadaşıyla Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Sanatçı, fotoğraflarının çekildiğini fark edince her zamanki sıcak ve güleryüzlü yaklaşımın aksi bir tavır takındı. Yüzünü çantasıyla kapatan Olcay “Çekmeyin” dedi.

  • 8

    Baba-oğul sinema keyfi yaptı

    Eski futbolcu Necati Ateş, geçtiğimiz gün oğlu Emre ile beraber Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.Oğlu Emre ile geldiği Zorlu AVM'de mağazaları dolaşıp alışveriş yapan Necati Ateş, daha sonra Parle'ye geçerek, burada oğluyla birlikte yemek yedi. İşlerini hallettikten sonra sinema katına geçen baba-oğul, 'T2 Trainspotting' filmini seyrettiler.

  • 9

    Edis'in alışveriş keyfi

    Genç şarkıcı Edis Görgülü, önceki gün geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.Yalnız başına geldiği Zorlu AVM'de mağazaları dolaşıp alışveriş yapan Edis Görgülü, daha sonra bir mekana geçerek burada kahve içip günün yorgunluğunu attı.

  • 10

    Saba Tümer şıklığı


    Sunucu Saba Tümer, önceki gün İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı. İstinyePark AVM'de bulunan Markalar Caddesi'nde yeni açılan La Petite Maison isimli mekanda gerçekleşen özel bir davete katılan Saba Tümer, şık giyimi ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekti.

  • 11

    Arkadaşlarıyla hasret giderdi

    Oyuncu Pelin Karahan'ın eşi Bedri Güntay, önceki gün geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı. Öğle saatlerinde geldiği Zorlu AVM'de mağazaları dolaşıp alışveriş yapan Bedri Güntay, daha sonra Beymen'e geçerek siparişlerini aldı. Güntay, işlerini hallettikten sonra bir araya geldiği yakın dostları ile bir araya gelip sohbet etti.

  • 12
    " Az evvel evlenme teklifi ettim"


    Gürgen Öz, uzun zamandır aşk yaşadığı Emily Mahringer ile önceki gece Cihangir’de görüntülendi. Çok keyifli görünen oyuncu, mutluluğunun nedeni sorulunca “Emily ile ilişkimizi taçlandırıyoruz, evleniyoruz!” dedi. Öz, düğün tarihi sorulduğunda da şöyle konuştu: “Tarih belirlemedik henüz. Siz fotoğraflarımızı çekmeden az evvel evlenme teklifi ettim. Cevabı belli değil mi, yüzüm gülüyor. Emily beni çok mutlu etti, ben de onu mutlu edeceğim.”
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız