Magazin Turu (18 Ocak Perşembe)

Bensu Soral'dan Berrak Tüzünataç'a hangi ünlü nerede görüldü, ne dedi? Kısa kısa magazin turu...

Haberler 18.01.2018 - 11:15

  • 1

    “HADİ YA SEN ÇOK ZEKİSİN”

    Fi'nin Özge'si Berrak Tüzünataç, önceki akşam Cihangir’de objektiflere yansıdı.

    Ünlü oyuncu, sevgilisi Birkan Sokulu ile telefonda hararetli bir şekilde konuşması dikkat çekti. 

    Telefon ile konuştuğu sırada patlayan flaşlardan rahatsız olan Tüzünataç, arkasını dönerek “Ne var, ne çekiyorsun” diyerek tepki gösterdi.

    Bir muhabirin telefon konuşması biten Tüzünataç’a “Az önce telefonda Birkan bey ile tartışıyordunuz" demesi üzerine sert çıkan ünlü oyuncu, “Hadi ya sen çok zekisin” diyerek oradan ayrıldı.
  • 2

    "BEYAZ’LA SORUNUM OLAMAZ"

    Erdal Özyağcılar Akmerkez’deydi. Usta oyuncu, ‘Aile Arasında’ filminin gişe başarısıyla ilgili, “Gülse’yle inanılmaz bir projeye imza attık” dedi.

    Beyazıt Öztürk’le rol aldıkları reklam filmi çekimlerinde kavga ettikleri iddia edilen Özyağcılar, “Beyaz’la aramızda asla sorun olmaz. O çok iyi bir kişiliğe sahip” dedi.
  • 3

    DÜĞÜN İÇİN GERİ SAYIM

    İçerde dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Bensu Soral, sevgilisi Hakan Baş ile yurt dışında evleneceği iddiaları hakkında konuştu.

    Soral, “Eylül ayında Beşiktaş’ta bulunan bir otelde evleneceğiz” dedi.
  • 4

    İRAN YOLCUSU

    Betül Demir, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.

    Seyahatlerinde edindiği deneyimleri bir kitapta topladığını söyleyen ünlü şarkıcı, “Ben gezdiğim her yerde not alıyorum, genelde enteresan yerlere giderim. Yakında İran’a gideceğim, orada çok hayranım var” dedi.
  • 5

    "ÖZLEM MÜZİĞİ BIRAKTI"

    Özlem Tekin’in eski eşi Cem Öcal, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere takıldı.

    Bodrum’da yaşayan şarkıcının komşusu olan Öcal, “Özlem müzik hayatını tamamen bıraktı. Küçükbükü Mahallesi’nde ikinci muhtar oldu. Komşu olduğumuz için sık sık görüşüyoruz. İyi ve sakin bir hayatı var” şeklinde konuştu.
  • 6

    "DOĞAYA İHTİYACIMIZ VAR”

    Kızım çok anlayışlı
    Oyuncu Ümit Kantarcılar, geçen yıl boşandığı Gamze Topuz ile evliliğinden olan kızı Elis Naz ile önceki gün Akmerkez’deydi.

    Tüm günü kızına ayıran ünlü oyuncu, “Çok anlayışlı bir kızım var” dedi.

    Kızı için yeni evine bahçe yaptıran Kantarcılar, “İstanbul çok kalabalık. Doğaya ihtiyacımız var” diye konuştu.

  • 7

    "YAPMAYIN ÇOCUKLAR

    Babamın Günahları'nın Ferruh'u Mustafa Uğurlu, önceki gece genç sevgilisiyle Cihangir sokaklarında objektiflere takıldı.

    Flaşların patlamasıyla birbirlerinden uzaklaşan ikiliden Uğurlu, “Yapmayın çocuklar!” dedikten sonra 200 metre ileride bekleyen sevgilisiyle buluştu.
  • 8

    “BU SENE KESİN OLACAK"

    Cansu Tosun, önceki gün Akmerkez’deydi.

    Çukur'un Vartolu'su Erkan Kolçak Köstendil’le nikah masasına oturmaya hazırlanan ünlü oyuncu, “Bu sene kesin olacak ama henüz tarih belli değil” dedi.

    “Nişanlınızı karakteri çok seviliyor. Kıskançlık oluyor mu?” sorusuna ünlü oyuncu, “Bizim işimiz sevilmek” yanıtını verdi.

  • 9

    İDDİALARA YANIT

    Isabella karakteriyle ünlenen Melike İpek Yalova, Akmerkez’deydi.

    Uzun süredir ekranda olmayan Yalova, oyunculuğu bırakmadığını söyledi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız