Magazin turu (2 Mart 2017)

Caner Erkin'den Barış Arduç'a, Mustafa Uğurlu'dan Rüzgar Erkoçlara hangi ünlü nerede görüldü, ne dedi. İşte kısa magazin haberleri...

Haberler 02.03.2017 - 14:37 Son Güncelleme : 02.03.2017 - 14:48

  • 1

    Bahşiş 100 TL

    Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Caner Erkin önceki akşam Emirgan’daki Huqqa adlı mekanda arkadaşları ile buluştu. Kalabalık bir grup ile mekanın VIP odasında vakit geçiren futbolcu, geç saatlere kadar Playstation turnuvası düzenledi. Akşam saatlerinde geldiği mekandan gece yarısı ayrılan yıldız futbolcu, valeye 100 TL bahşiş vermeyi ihmal etmedi.

  • 2
    "Önemli bir adam değilim ki..."

    Oyuncu Mustafa Uğurlu önceki akşam sevgilisiyle Cihangir’de görüntülendi. Uğurlu, “Ben önemli bir adam değilim ki. Niye çekiyorsunuz?” diye muhabirlerle şakalaştı.
  • 3

    "Şimdi iş zamanı"

    Rüzgar Erkoçlar nişanlısı Tuğba Beyazoğlu ile Etiler’de objektiflere yansıdı. Erkoçlar “Aile arasında nişanımızı yaptık, gayet güzel geçti. Mutluyuz, huzurluyuz” dedi. Erkoçlar, evlilik tarihi sorulunca “Net tarih, kısmetse o da olacak. Yaz geliyor şimdi biraz işe güce yoğunlaşmam gerekiyor” diye konuştu.

  • 4
    Engin Öztürk sorularına cevap yok

    Engin Öztürk’le tekrar barışan İdil Fırat, önceki akşam Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Arkadaş grubuyla sohbet ederek yürüyen Fırat’ın keyfi bir hayli yerindeydi. Fırat, gazetecilerin sevgilisi Öztürk’le ilgili sorularını duymazlıktan geldi.
  • 5

    "Ucuz olduğu için İngiltere'den getiriyorum"


    Popçu Yusuf Güney, önceki akşam Emirgan’da arkadaşlarıyla yemek yedi. Aşk hayatında uzun süredir sessiz olan popçu, “Tüm sanat camiası evleniyor ve ben yalnız kalıyorum. Düzgün birisini bulursam ben de evleneceğim” şeklinde dert yandı. İngiltere plakalı aracı sorulan Güney, “Oradan getirmesi ucuz olduğu için tercih ediyorum, yakında tekrar gideceğim” dedi. Aracını değiştirmek için karayolu ile Avrupa’ya gideceğini söyleyen popçu, “Otomobilimi değiştirdikten sonra tüm Avrupa’yı geziyorum” dedi.

  • 6
    'Bugünü kendime ayırdım'

    Oyuncu Hande Ataizi, önceki gün City's AVM'de tek başına sinemaya gittikten sonra Nişantaşı'nda yürüyüşe çıktı. Pembe eşofman üstü ve sırt çantasıyla objektiflere takılan Hande Ataizi "Bugünü kendime ayırayım dedim" şeklinde konuştu.
  • 7

    "Düet yapmayacağım"

    Funda Arar önceki gün Etiler’de alışveriş turundaydı. Uzun süre vitrinleri inceleyip mağazaları dolaşan şarkıcı, yeni albüm hazırlığı içinde olduğunu söylerken son dönemde Moda haline gelen düet çalışması yapmayacağını da sözlerine ekledi.


  • 8
    "Mavi benim rengim"

    Uzun bir aradan sonra Eski Sevgili adlı sinema filmiyle karşımıza çıkacak olan Bade işçil önceki gün City’s’deydi. Baştan aşağı mavi renk kıyafetler giyen İşçil “Mavi benim rengim” dedi. “Filmde olduğu gibi hayatta eski sevgiliye döner miydiniz?” sorusuna ise sadece gülümsemekle yetindi.
  • 9
    Ünlüler sahaya indi

    Televizyon dünyasının yıldız isimleri yeteneklerini bu kez yeşil sahalarda gösterdi. Barış Arduç ve Sarp Apak, önceki akşam Ataşehir’de bir spor kompleksinde halı saha maçında ter attı. Eski futbolculardan Koray Avcı ve Mehmet Yılmaz’ın da yer aldığı 7-7 berabere biten maç kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu.
  • 10

    Takı meraklısı

    Aşkın Nur Yengi, önceki gün City's AVM’deydi. Takı ve aksesuar meraklısı olan Yengi, kozmetik ürünlerini de inceledikten sonra dolaşmaya çıktı. Yengi mini eteği ile dikkat çekti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız