Magazin turu (22 Nisan 2017)

Saadet Işıl Aksoy'dan Gözde Türkpençe'ye, Deniz Baysal'dan Zeynep Alkan'a hangi ünlü nerede görüldü ne dedi? İşte kısa magazin haberleri...

Haberler 22.04.2017 - 16:50

  • 1
    Deniz Baysal'dan itiraf: 4 aydır beraberiz

    'Fazilet Hanım ve Kızları' dizisinde 'Hazan' karakterine hayat veren Deniz Baysal, önceki gün Akmerkez'de objektiflere yansıdı. Poşet dolu elleriyle bir yandan telefonunu kurcalayan Deniz Baysal, patlayan flaşlar üzerine, "Sizi burada görmeyi hiç beklemiyordum. Telefona dalmışım, siz de çekince şaşırdım" dedi. Dizinin çok iyi gittiğini belirten oyuncu, aşk hayatıyla ilgili, "Yaklaşık 4 aydır Barış Yurtçu'yla beraberim. Siz bizi daha yakalayamadınız. Bakalım ne zaman çekeceksiniz" şeklinde konuştu.
  • 2
    Kitap aldı, sete gitti

    'Cesur ve Güzel' dizisinde 'Banu' karakterine hayat veren Gözde Türkpençe, önceki gün Akmerkez'de görüntülendi. Neler yaptığı sorulan güzel oyuncu, "Her şey çok güzel gidiyor. Şimdi bir kitap aldım. Sete gidiyorum" dedi.
  • 3
    'Şahin kendini kaybediyor'

    Bir arkadaşıyla birlikte mağazaları gezen Asena Tuğal, "Hafta sonu oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin galibi kim olur?" diye soran basın mensuplarına, "Ben Fenerbahçeliyim, nişanlım Şahin Irmak hasta Galatasaraylı. Tabii ki Fenerbahçe kazanır" dedi. Güzel oyuncu, "Fanatik bir taraftar mısınız?" sorusuna, "Fanatiklik konusunda Şahin'in eline su dökemem. O kendini kaybediyor" cevabını verdi.
  • 4

    'İlerleyen zamanlarda karar veririz'

    Uzun süre Amerika'da yaşadıktan sonra Türkiye'ye dönüp 'Vatanım Sensin' dizisinin kadrosuna katılan Saadet Işıl Aksoy, önceki gün Akmerkez'de görüntülendi. Tek başına alışveriş yapan Saadet Işıl Aksoy, 'Vatanım Sensin' projesiyle ilgili, "Diziye sonradan girmeme rağmen hiçbir zorluk çekmedim. Herkes çok iyi anlaşıyor, onun için çok mutluyum" dedi. ABD'ye dönüp dönmeyeceği konusuna da açıklık getiren Aksoy, "Şu an için hiçbir şey belli değil. Hayatımın bir kısmı da orada belki ilerleyen zamanlarda bir karar veririz" şeklinde konuştu.

  • 5
    Maç sonu işkembeciye

    Beşiktaş’ın önceki akşam UEFA Avrupa Ligi çeyrek final mücadelesinde Lyon’a karşı penaltılarda kaybetmesinin ardından penaltı kaçıran Dusko Tosic, soluğu işkembe salonunda aldı.Etiler Sarıhan’a gelen ve işkembe çorbası içen Dusko Tosic’in oldukça üzgün olduğu gözlendi. Çıkışta soruları yanıtsız bırakan Tosic, yabancı plakalı aracıyla evinin yolunu tuttu.
  • 6

    Set arası yemek molası

    'Hayat Bazen Tatlıdır' dizisinin genç oyuncularından Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan, önceki gün rol arkadaşı oyuncu Elif Doğan'la birlikte İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Set arası İstinyePark AVM'ye gezmeye ve yemek yemeğe geldiklerini söyleyen Zeynep Alkan, kısa bir alışveriş turu sonrası Elif Doğan'la beraber bir restorana geçti. İkili, akşam yemeği sonrası çekimlerin yapıldığı sete gitmek üzere AVM'den ayrıldılar.

  • 7

    'Oğlum da çok büyük futbolcu olacak'


    Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Yasin Öztekin, önceki gün oğlu Miraç Kaan ile beraber Aqua Florya AVM'de görüntülendi. Yasin Öztekin ile oğlu Miraç Kaan, Aqua Florya AVM'de bulunan bir restorana geçerek keyifli bir gün geçirdiler.
    Miraç ile saatlerce futbol oynayıp objektiflere poz veren yıldız futbolcu, 23 Nisan Pazar günü Fenerbahçe ile oynayacakları karşılama için, "Derbiyi iple çekiyoruz. Tam kadro her gün çok sıkı çalışıyoruz. Şu anda da antrenmandan çıktım ve oğlumla çalışmaya devam ediyoruz. Oğlumu da ileride çok büyük bir futbolcu olarak göreceksiniz" dedi.

  • 8

    Kemal için oyun zamanı

    Ahu Yağtu, geçtiğimiz gün oğlu Kemal'le birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı. Öğle saatlerinde oğlu ile geldiği Zorlu AVM'de mağazaları dolaşıp alışveriş yapan Ahu Yağtu, daha sonra bir mekana geçerek, burada oğlu ile yemek yedi. Anne-oğul, yemeğin ardından Oyun alanına geçerek, burada keyifli bir gün geçirdiler.

  • 9
    'Sevgilimin sinirleri çok bozuk'

    Oyuncu Naz Elmas ile bankacı sevgilisi Cemre Bozer, önceki akşam Karaköy Bej'de görüntülendi. Fotoğraflarının çekildiğine tepki gösteren Naz Elmas, "Sevgilim adına sizden özür diliyorum. Bu günlerde sinirleri çok bozuk. Ben size poz vereyim, onu yayınlayın" dedi.
  • 10

    Baş başa sinema keyfi

    Şarkıcı Fettah Can, önceki gün kendi gibi şarkıcı olan eşi Cansu Kurtçu ile beraber Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Zorlu AVM'de mağazaları dolaşıp alışveriş yapan Fettah Can-Cansu Kurtçu çifti, daha sonra Günaydın Stek House'a geçerek et yediler. İkili,, güzel geçen günün sonunda sinema bölümüne geçerek, burada 'Aşkın Krallığı' filmini seyrettiler

  • 11

    Eve niyet arabaya kısmet


    Sunucu Ece Erken, önceki gün annesi Nurhan Hanım'la Akmerkez’deydi. Annesi için alışverişe çıktıklarını belirten Ece Erken, oğlu Eymen’i evde bıraktıklarını ve hızlıca alışverişlerini yaptıklarını söyledi. Geçtiğimiz günlerde otomobilini değiştiren ünlü sunucu, "Yazlık ev alacaktım biliyorsunuz ki kısmet olmadı. Eve niyet ediyordum araba oldu. Oğlum ve benim baş harflerimizin olduğu özel plakamı bekliyorum" dedi.

  • 12
    4. ay kutlaması

    Birlikteliklerinin dördüncü ayını kutlayan Gamze Topuz-Tümer Metin çifti, mekan çıkışında Metin'in sahibi olduğu son model aracın içerisinde görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan çift evlerinin yolunu tuttu.
  • 13
    'Çocuklar çekmeyin'

    'Arka Sokaklar' dizisinin yönetmeni Orhan Oğuz, önceki akşam bir kız arkadaşıyla Cihangir'de kahve içerken görüntülendi. Eski hayat arkadaşı Nilüfer Açıkalın'la yollarını ayırdıktan sonra kimseyle görüntülenmeyen Orhan Oğuz, "Çocuklar çekmeyin lütfen" dedi.
  • 14
    Gözlüksüz Asla

    Gözlüksüz fotoğrafları çekilirken panikleyen Sevim Emre, hemen güneş gözlüklerine sarılarak, "Böyle çekin" diyerek poz verdi. Orhan Gencebay’ın işte olduğunu söyleyen Emre, yağmur bastırınca evin yolunu tuttu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız