Magazin turu (24 Eylül)

Serenay Sarıkaya'dan Beyazıt Öztürk'e, Sibel Can'dan Serdar Aziz'e hangi ünlü nerede görüldü, ne dedi? Kısa magazin haberleri

Haberler 24.09.2016 - 10:47 Son Güncelleme : 24.09.2016 - 10:49

  • 1

    "AYRILMADIK"

    Rol aldıkları reklam filminde yollarının ayrılması sonrası ilişkilerinin de bittiği iddia edilen ve bir süredir birlikte görüntülenmeyen Serenay Sarıkaya- Kerem Bürsin çifti Etiler’de ortaya çıktı. İkili, baş başa yemek yedikleri mekândan el ele çıkarak “Ayrılmadık” mesajı verdi.


    Bürsin, “Sosyal medyada neden birlikte fotoğrafınız yok?” sorusuna, “Sosyal medya ile çok fazla alakam yok” diye cevap verdi.
  • 2

    KIŞ ALIŞVERİŞİ

    Yeni başlayan yayın dönemi için hazırlık yapan Beyazıt Öztürk, Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.

    Yalnız başına geldiği Zorlu AVM'ye girer girmez alışverişe koyulan Beyazıt Öztürk, havaların soğuduğunu ve kışlık alışverişi yapmak için geldiğini söyledi.

    Alışveriş sırasında hayranlarının büyük ilgisiyle de karşılaşan Beyazıt Öztürk, bol bol fotoğraf çektirdi.
  • 3

    KAHVE MOLASI

    Aşk ve Mavi Götür Beni Gittiğin Yere' isimli yeni dizide başrol oynayacak olan Burcu Kıratlı, önceki gün İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Çekim provalarının önceki gün bittiğini, önümüzdeki hafta çekimlerin başlayacağını belirten Burcu Kıratlı, "Biraz yorucu geçiyor ama yorulduğumuza değecek bir dizi olacak" dedi.

    AVM'de kısa bir tur atan güzel oyuncu, daha sonra bir kafe de kahve içerek yorgunluk attı.


  • 4

    SAĞLIĞIM BERBAT

    Şarkıcı Serdar Ortaç, önceki gün Rumelihisarı'nda eşiyle yürüyüş yaparken görüntülendi.

    Yaz dönemünde çok çalıştığını dile getiren Serdar Ortaç, "Artık Ortaç'ı attım. Serdar'ı yaşıyorum. Dinleneceğim" dedi.

    Ünlü şarkıcı, MS hastalığının seyriyle ilgili sorular üzerine "Sağlığım berbat. Ama ne yapayım? İyi olmaya çalışıyorum" şeklinde konuştu.
  • 5

    SERDAR AZİZ ALIŞVERİŞTE

    Galatasaray'ın yeni transferi Serdar Aziz, önceki gün eşi Tuğçe Aziz ile birlikte Aqua Florya AVM'de objektiflere takıldı.

    Aqua Florya AVM'de alışveriş yapan Serdar-Tuğçe Aziz çifti, daha sonra Tribeca Restaurant'da baş başa yemek yedi.

    Yemek sonrası soruları yanıtlayan başarılı futbolcu, "Ne yazık ki sakatlığım devam ediyor. Bir kaç haftaya antrenmanlara başlayacağım. Bir an önce sahalara geri dönmek istiyorum" dedi.
  • 6

    ELÇİN SANGU'DAN YENİ İMZA

    Geçtiğimiz yıl bir giyim firmasının reklam filmlerinde oynayan oyuncu Elçin Sangu, Sonbahar-Kış koleksiyonu için de aynı firma ile anlaştı. Ünlü fotoğrafçı Cüneyt Akeroğlu’nun objektifiyle hayat bulan fotoğrafların çekimi 2 gün sürdü. 1 gün stüdyo, 1 gün de dış mekanda gerçekleşen çekimlerde 33 kişilik profesyonel bir ekip görev aldı.
  • 7

    SİBEL CAN OĞULLARIYLA

    Sibel Can, önceki gün oğulları Engincan ve Emir’le Zorlu AVM’deydi. Çıkışta muhabirlerle sohbet eden şarkıcı, oğullarıyla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

    Tarkan’ın “Ahde Vefa 2” albümü çıkaracağı hatırlatılan Can, “Tarkan ne yaparsa ona yakışır” dedi. Can, “Siz de albümde yer almak ister misiniz?” sorusuna da “Tabii ki neden olmasın” şeklinde yanıt verdi.
  • 8

    SİNEMA KEYFİ

    Eski Dünya Bilardo Şampiyonu Semih Saygıner oyuncu sevgilisi Şenay Gürler’le İstanyepark’daydı. Birlikte yemek yiyen sevgililer daha sonra sinemaya gitti.

  • 9

    DOSTLARLA BİRLİKTE

    Derya Tuna, geçtiğimiz gün İstinyePark Alışveriş Merkezi'ne gelen ünlüler arasındaydı.


    Her şeyin yolunda olduğunu söyleyen Derya Tuna, İstinyePark AVM'de mağazaları dolaştıktan sonra dostlarıyla bir araya gelip uzun süre sohbet etti.
  • 10

    SİMİTÇİ HANDE

    Hande Acar önceki gün Nişantaşı City's çıkışı görüntülendi. Elindeki simitiyle poz verer Acar, "Düzenli spor yaptığım için istediğim her şeyi tüketiyorum. Simitin de deyim yerindeyse bağımlısıyım" dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız