Magazin Turu (25 Ocak 2018)

Murat Boz-Aslı Enver çiftinden Fabri'ye, Bengü'den Ozan Güven'e hangi ünlü nerede görüldü, ne dedi? Kısa kısa magazin turu...

Haberler ntv.com.tr 25.01.2018 - 14:39

  • 1

    İKİ KİLO ET YEDİ

    Beşiktaş’ın İspanyol kalecisi Fabricio Agosto Ramirez, önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülendi.

    Yarın oynayacakları Kasımpaşa maçı önceki bir arkadaşıyla Nusr-Et Steakhouse’a giden 30 yaşındaki futbolcu, önce ilik suyundan içti ardından iki kiloluk kaburga sipariş ederek et ziyafeti yaptı.
  • 2

    "BÜTÇESİ YETERSE DÜŞÜNÜRÜM"

    Ali Atay’ın yönetmen koltuğunda oturduğu “Ölümlü Dünya”nın galası önceki akşam Etiler Alkent Wings Cinecity Sinemaları’nda yapıldı. 

    Son olarak “ArifV216” filminde rol alan Ozan Güven, Ali Atay'ın yeni filmi 'Ölümlü Dünya'nın gala katıldı. Güven, “Ali Atay’ın filminde rol alır mısınız” sorusuna esprili yanıt verdi: “Ali bir şey teklif eder. Bütçesi yeterse, ben de düşünürüm.”
  • 3

    ÇUKUR'A GÖZ KIRPTI

    Oyuncu Ekin Türkmen, Etiler’de alışverişteydi.

    Bir süredir ekranda olmayan ünlü oyuncu, gelen teklifleri değerlendirdiğini belirtti. ‘ Çukur’ dizisini takip ettiğini söyleyen Türkmen, “Ekipte yer almayı çok isterim. Karakterlerin hepsi muhteşem” dedi.
  • 4

    "BELLİ BİR TARİH YOK"

    Şarkıcı Bengü geçtiğimiz akşam Kuruçeşme'de kuaförden çıkarken görüntülendi.

    Çıkışta kendisini bekleyen gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bengü, çok sevdiği bir dostunun doğum günü yemeğine gittiğini söyledi. 'Geçmiş olsun' şarkısını kliplendireceğini belirten Bengü,  "Başarabilirsek karlı bir havada çekmeyi planlıyoruz. İnşallah 14 Şubat Sevgililer Gününe yetişir" dedi.

    Sevgilisi Selim Selimoğlu ile 'evleniyor' haberine de açıklık getiren ünlü şarkıcı, "Belli bir tarih yok, Selim ile biz 9 aydır güzel bir ilişki yaşıyoruz. İnşallah sonu öyle güzel mutlulukla biter" ifadelerini kullandı.
  • 5

    EL ELE AKŞAM ALIŞVERİŞİ

    Murat Boz ve Aslı Enver geçtiğimiz gün Kanyon’daydı.

    Önce akşam yemeği yiyen çift, daha sonra D&R mağazasından alışveriş yapıp evlerinin yolunu tuttu.
  • 6

    "BURNUMA PARA KOKUSU GELİYOR"

    Coşkun Sabah, ihanet şüphesiyle Etiler’deki dairesinin kapısını çilingirle açtıran eski eşi Ceyda Okay’a ateş püskürdü.

    Sabah, “Ceyda, 2015 yılında içinde kiracımın oturduğu evi basmış. Kiracı Ceyda’ya dava açtı. Kapıyı açan çilingirin yargılanması da sürüyor. Neden evi basmaya gittiğini bana değil Ceyda Hanım’a sorun. Burnuma para kokuları geliyor. Büyük tazminat alacağız" dedi.
  • 7

    ESKİ EŞE YEŞİL IŞIK

    Tamer Karadağlı, önceki gün Akmerkez’den çıkarken görüntülendi.

    Bir röportajında 11 yıl önce boşandığı eski eşi Arzu Balkan için “En doğru seçimim Arzu’yla evlenmekti. Bir çocuğum daha olacaksa yine Arzu’dan olmasını isterim” diyen Karadağlı, eski eşiyle tekrar evlenmeyi düşünüp düşünmediği sorusunu şöyle yanıtladı: “Di’li geçmiş zaman kullanmıştım. Temenniydi o. Ben Arzu Hanım’la bir kere evlendim zaten. Ama hiç büyük konuşmamak lazım tabii, bilemiyoruz.”
  • 8

    "EVLİLİK TEKLİFİ BEKLİYORUM"

    Deniz Baysal-Barış Yurtçu çifti, önceki gün Akmerkez’de objektiflere yansıdı. 

    Gazetecilere poz veren ikili, evlilikle ilgili soruları yanıtladı. Yurtçu, “Tarih yok ama evlilik düşüncesi var” derken, Baysal “Bir kadın olarak teklif bekliyorum. Bu kadar güzel şarkılar yazan bir insan sürpriz yapar umarım” sözlerini dile getirdi.
  • 9
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız