Magazin turu (9 Şubat 2017)

Burak Özçivit'ten Kıvanç Tatlıtuğ'a, Nefise Karatay'dan Hande Yener'e hangi ünlü nerede görüldü, ne dedi? İşte kısa magazin haberleri...

Haberler 10.02.2017 - 09:28

  • 1
    2 ay sonra ilk kez

    Burak Özçivit önceki akşam sevgilisi Fahriye Evcen’le, Arnavutköy’de baş başa akşam yemeği yedi. Yoğun set temposundan birbirlerine vakit ayıramadıklarını söyleyen ikili, “İzin günlerimiz ortak değil. İki ay sonra ilk defa görüşebildik bugün. Görüşme herhalde düğünde olacak. Evlilik için planlamamızı da yapamadık” diye konuştu. Özçivit, kendisine ‘yakışıklı’ diye yorum yapan İranlı güzel Mahlagha Jaberi’yi engellemesi sorulunca da “Ne kadar önemli meselelerimiz var. Bugün bizde yemekte onu konuştuk” diye yanıt verdi.
  • 2

    Kıvanç Tatlıtuğ eşini almadan gitti

    Kıvanç Tatlıtuğ, önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülendi. Eşi Başak Dizer’in sahibi olduğu ‘Room+Rumours’ adlı mekana gelen Tatlıtuğ, bir anda karşısında gazetecileri eşini arayarak durumdan haberdar etti. Aracından inmekten vazgeçen Tatlıtuğ, "Arkadaşlar sizi seviyorum. Kendinize iyi bakın" dedikten sonra eşini almadan oradan uzaklaştı.

  • 3

    Polis çevirmesi 0 promil

    Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin önceki akşam eşi Şükran Ovalı ve arkadaşlarının içerisinde bulunduğu aracıyla Etiler’de polis çevirmesine takıldı .Rutin alkol kontrolünden ‘0’ promil sonucu alan Erkin, yetkililere teşekkür etti ve evinin yolunu tuttu.

  • 4

    Ekip toplanıyor

    Sarp Apak, sevgilisi Bengisu Uzunöz’le Akmerkez’de görüntülendi. Soğuk havayı alışveriş yaparak geçiren çiftten Apak, önümüzdeki sezon izleyicilerle buluşacağını söyledi: “Gülse’nin projelerinden birinde yer alacağım için çok mutluyum. Muhteşem bir kadro olacak.” 

  • 5
    Sahil keyfi

    Hande Yener, önceki gece nişanlısı Ümit Cem Şenol'la Beşiktaş-Sarıyer sahil hattında aracıyla turlarken görüntülendi. İstinye'de bulunan bir benzin istasyonunda mola veren Yener ve nişanlısı, depoyu doldururken gazetecilerin objektiflerine takıldı. Sahil turuna çıktıklarını belirten şarkıcı, "Normalde dışarı çıkmıyoruz. İki gün gezelim dedik hep size yakalandık" diye konuştu. Geçtiğimiz günlerde Arnavutköy'de hizmete yeni açılan bir mekana ortak olacağı yönde çıkan haberleri yalanlayan Yener, bu kez haberi doğrular açıklamalarda bulundu. Yeniden mekan işletmeciliği yapacağını söyleyen Yener, "Şuan görüşüyoruz. Büyük ihtimalle anlaşacağız" dedi. Yaz sezonunda yeniden Bodrum Beach'lerinde boy göstereceğini söyleyen şarkıcı, "Bu kez farklı bir mekanda olacağım" dedi.
  • 6
    Yeni reklamı yolda

    Mustafa Sandal, Akmerkez’deydi. Şarkıcı, muhabirlere, “Arkadaşlar çok acelem var, çocuklara yetişmem lazım” dedi. Sandal’ın Türkiye’de ilk kez kullanılacak bir cep telefonu uygulaması reklamı için kamera karşısına geçtiği öğrenildi. Şarkıcının yaklaşık 1 milyon TL ücret aldığı konuşuluyor.
  • 7
    "Eşim beni mutlu ediyor"

    Nefise Karatay-Yusuf Day çifti bir sergi açılışına katıldı. İş hayatına geri döneceğini söyleyen Karatay, “Kızım Maya için işimden ayrıldım. Ama yeniden ekranlara dönmek istiyorum” dedi. Eşiyle evliliğinin sarsıntıda olduğu haberlerine de değinen Karatay, “Her şey yolunda, biz gerçekten çok mutluyuz. Her anlamda mutluyum. Eşim beni mutlu ediyor, çok teşekkür ederim” dedi.
  • 8

    ‘Evliliği beceremedim’

    Burcu Esmersoy, Etiler’de kendi tasarladığı tayt ve tişörtleri tanıttı. Heyecanlı görünen Esmersoy, “Yaklaşık üç yıldır hazırlanıyordum. Yakında erkekler için de tayt tasarlayacağım” diye konuştu. Evlenmek istemediği için Tuna Aksu’yla yollarını ayıran sunucu, “Evlilik zor, beceremiyorum. Ayrıca çocuk için de çok geç. Tecrübelerimle sabit” dedi. Bir daha evlenirse de bunun aşk için olacağını sözlerine ekleyen sunucu, “Benden vazgeçemeyenler var” diyerek kahkaha attı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız