Magazin ve sanat turu (1 Kasım 2018)

1 Kasım 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 01.11.2018 - 17:10 Son Güncelleme : 01.11.2018 - 17:14

  • 1

    YENİ GAME OF THRONES DİZİSİNİN İKİNCİ OYUNCUSU DA BELLİ OLDU

    Game of Thrones’tan binlerce yıl öncesini anlatacak olan yeni spin-off'unda Naomi Watts'tan sonra ikinci oyuncuyla da anlaşıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 2

    ARDA TURAN OLAYI SONRASI BERKAY'DAN MASKELİ ÖNLEM

    Bir kulüpte Arda Turan’la ettiği kavgada burnu kırılan Berkay, haftalar sonra halı sahaya çıktı. Berkay'ın yüzündeki maskeli önlem dikkat çekti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 3

    HARVEY WEINSTEIN HAKKINDA 16 YAŞINDAKİ KIZA CİNSEL İSTİSMAR SUÇLAMASI

    Bugüne kadar 70'ten fazla kadının cinsel taciz ve tecavüzle suçladığı, hakkında açılan davaların sürdüğü ABD’li ünlü yapımcı Harvey Weinstein’a, geçmişte 16 yaşında bir modele cinsel istismarda bulunma suçlamasıyla yeni bir dava açıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 4

    SILA AHMET KURAL'DAN ŞİKAYETÇİ OLDU

    Sıla, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek Ahmet Kural'dan şikayetçi oldu. Fiziki şiddet gördüğünü iddia eden sanatçı 3 ay koruma kararı aldırdı. Sıla'nın avukatı Rezan Epözdemir NTV’ye yaptığı açıklamada, fotoğraf, rapor ve diğer delilleri savcılığa ilettiklerini belirtti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 5

    BU YILIN VICTORIA'S SECRET ŞOVUNA DAİR BİLİNMESİ GEREKEN HER ŞEY

    Yılın en çok merak edilen ve heyecanla beklenen şovu Victoria’s Secret yeni yıl defilesi için geri sayım başladı. Her yıl aralık ayında yapılan defile, bu yıl kasım ayına alındı. İşte 8 Kasım gecesi New York’ta yapılacak 2018 Victoria’s Secret şovu hakkında bilinmesi gereken her şey...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 6

    TELEVİZYONUN EN ÇOK KONUŞULAN 10 DİZİSİ BELLİ OLDU

    Ajans Press’in televizyon dizileri için 1-31 Ekim tarihleri arasında yaptığı yazılı basın incelemesinde, en çok konuşulan yapımın yeni sezon bölümleri başlayan Star TV’nin başarılı dizisi Ufak Tefek Cinayetler olduğu belirlendi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 7

    CADILAR BAYRAMI'NIN EN İYİ GİYİNEN ÜNLÜSÜ YİNE DEĞİŞMEDİ

    Dün kutlanan Cadılar Bayramı'nda ünlüler birbirinden ilginç kostümleriyle katıldıkları partilerde eğlendiler. Her yıl iddialı kıyafetler giymesiyle bilinen ünlü süper model Heidi Klum ve sevgilisi Tom Kaulitz, New York'ta düzenlenen partiye Shrek ve Fiona kılığında katılarak Cadılar Bayramı'nın en iyi giyinen ünlüleri oldu. Kardashian/Jenner kardeşler de Victoria's Secret modelleri gibi iç çamaşırlı görünümleriyle tüm dikkatleri üzerlerine çekti. Rihanna, Londra'daki partide makyajıyla tanınmaz haldeydi. İşte Cadılar Bayramı'nda ünlüler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 8

    DÜNYA SİNEMASININ EN İYİ 100 FİLMİ

    BBC, yaptığı anketle, 43 farklı ülkedeki 209 eleştirmenden en beğendikleri filmleri belirlemelerini istedi. Ortaya 24 ülkeden, 67 farklı yönetmenin, 19 farklı dilde 100 filmi çıktı. İşte eleştirmenlerin seçtiği tüm zamanların en iyi 100 filmi...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 9

    ACUN ILICALI'DAN TALK SHOW KARARI

    Beyazıt Öztürk'ü kendi kanalına transfer ederek O Ses Türkiye jüri koltuğuna oturtan Acun Ilıcalı'nın Beyaz Show akıbeti merak ediliyordu. Kimi Öztürk'ün bu yıl Beyaz Show da yapacağını iddia ederken ünlü şovmen 'Bir yıl dinleneceğim' demişti. Şu sıralar Yol Arkadaşım filmiyle gündemde olan İbrahim Büyükak, Eser Yenenler'in TV 8'de talk show programı yapacağını açıklayarak, "İlk konuklarından biri de ben olacağım" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 10

    MÜSLÜM FİLMİ HAKKINDA MERAK EDİLEN 10 ŞEY

    Efsane sanatçı Müslüm Gürses'in hayatını konu alan ve geçtiğimiz hafta vizyona giren Müslüm filmi açılışını 600 bini aşkın seyirciyle yaptı. İzleyenler tarafından büyük beğeni toplayan Müslüm filmi hakkında detaylar merak edilmeye başladı. İşte fotoğraflarla Müslüm filmi ve hakkında bilmeniz gereken 10 şey...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 11

    ASLI ENVER'İN TEK TAŞI

    İstanbullu Gelin'in set arasında görüntülenen Aslı Enver'in tek taşı dikkat çekti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 12

    EN POPÜLER DİZİLER

    Yabancı dizi izlemek isteyip karar veremiyorsanız IMDb'nin en popülerler listesi fikir verici olabilir. İşte tüm dizi kategorilerinde kasım ayını zirvede karşılayan 50 dizi...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 13

    OBAMA ÇİFTİNİN İLK NETFLIX PROJESİ AÇIKLANDI

    ABD’nin Eski Başkanı Barack Obama ve eşi Michelle Obama’nın Netflix’le anlaşıp yapımcılığa soyunmalarından bu yana ilk projeleri belli oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 14

    FAHRİYE EVCEN İLE BURAK ÖZÇİVİT İDDİALARI DOĞRULADI: TARİFSİZ BİR DUYGU

    Diriliş Osman filmi için hazırlıklara başlayan Burak Özçivit ile Fahriye Evcen bebek beklediklerini doğlayarak açıklamalarda bulundu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 15

    BİLGİNİZE GÜVENİYOR MUSUNUZ?

    Ulaş
    Ergin
    Yıldırım
    Hangisi 1934 yılında Mustafa Kemal için önerilen 13 soyadından biri değildir?
    Genel kültürünüze ve bilginize güveniyor musunuz? İşte Turkcell'in yayınladığı HADİ yarışmasında çıkan sorulardan bazıları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




  • 16

    CENK TOSUN'UN 23 KADERİ

    Cenk-Ece Tosun çiftinin bebekleri Arden Cenk doğum saati ile konuşuluyor. Minik Tosun, 00.23'te dünyaya gelerek, yıllarca Gaziantep ve Beşiktaş'ta 23 numaralı forma giyen babasına güzel bir sürpriz yaptı. Üstelik dedesi Şenol Tosun ile de aynı gün doğdu. Cenk Tosun'un Instagram'dan paylaştığı mutluluk gözyaşları doğumdan 5 dakika sonra çekildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 17

    GODZILLA VS KONG'UN BAŞROLÜ BELLİ OLDU (YILDIZ YAĞMURU)

    Merakla beklenen Godzilla vs Kong filminin başrolünde Altın Küre adayı olan Rebecca Hall izleyici karşısına çıkacak. Filmde ayrıca Alexander Skarsgard, Ziyi Zhang, Millie Bobby Brown, Vera Farmiga, Julian Dennison, Brian Tyree Henry, Danai Gurira ve Kyle Chandler gibi birçok yıldız isim de rol alacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 18

    TANIŞMA HİKAYESİNİ ANLATTI: ESPRİ YAPTIM ONUN DIŞINDA KİMSE ANLAMADI

    Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Timberlake, eşi Jessica Biel’le tanışma hikayelerini anlatarak, “O beni ve hayatımı değiştirdi” açıklamasında bulundu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 19

    EN İLGİNÇ CADILAR BAYRAMI KOSTÜMLERİ

    Cadılar Bayramı dün kutlandı, geriye birbirinden renkli kostümlerle yakalanan enstantaneler kaldı. Gerek yetişkinler gerek çocuklar gerekse de evcil hayvanlar, Cadılar Bayramı kostümleriyle objektiflere yansıdı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 20

    BAŞSAVCILIKTAN NAZAR NUR KAYA AÇIKLAMASI

    Ailenin doktor ve hemşirelerden şikayetçi olması sonrası başsavcılıktan O Ses Çocuklar yarışmasında adını duyuran Nazar Nur Kaya'nın ölümüne ilişkin bir açıklama yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 21

    İDDİALARIN ARDINDAN BİRLİKTE İLK KARE

    Oyuncu Alina Boz ile müzisyen Mithat Can Özer birlikte oldukları iddiası sonrası ikilinin yan yana olan ilk karesi de ortaya çıktı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 22

    KARDASHIAN KUZENLER 'KUTU'YA GİRDİ

    Kim Kardashian ve Kourtney Kardashian’ın kızları Cadılar Bayramı’nı ‘kutu kıyafetler’le kutladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 23

    14 DİLDE MÜZİK ZİYAFETİ

    Hatay Birlik Vakfınca, Hatay Günleri kapsamında başkentte "Antakya Medeniyetler Korosu" konseri düzenlendi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 24

    "FİLİSTİN'DE YAŞAMAK BİR MÜCADELE BİÇİMİ"

    Bassam Jarbawi, yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği Tornavida filmini "Konuyu farklı bir yere getirmek istedim. Filistin'de yaşamak bir mücadele biçimi" sözleriyle anlattı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 25

    KAMERA ÖNÜNDE ÇALIŞAN KADINLARA ÇAĞRI

    Türkiye film ve televizyon alanlarında çalışan kadınların bir araya geldiği Mor Yapımcılar, oyuncu Elit İşcan’ın taciz iddiaları sonrası kamera önünde çalışan kadınlara çağrıda bulundu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 26

    ANNESİNİ ABLASI SANDILAR

    Oyuncunun annesiyle yer aldığı bir video sosyal medyada paylaşıldı. 1989 doğumlu olan Can Yaman'ın annesi Gülden Yaman'a sosyal medya kullanıcıları yanında ablası gibi durduğu yönünde iltifatlar yağdı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 27

    HER BİRİ AYRI SANAT ESERİ


    Bitlis'in Ahlat ilçesinde bulunan ve dünyanın en büyük İslam mezarlığı olan Selçuklu Meydan Mezarlığı'ndaki 8 bini aşkın mezar taşının her birinde farklı motifler olması dikkat çekiyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 28

    SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

    Sunucu Murat Başoğlu, kendisini darbettiğini iddia ettiği kişi hakkında, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Koruma talep eden Başoğlu, "Eşim kendisine silahlı adam tutmuş. Bu olay planlı yapılmış bir olaydır. Çok zor günler geçiriyorum ama dimdik ayaktayım" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 29

    "BİZLER BU HAYATI SEÇERKEN, ÖLMEKTEN HİÇ KORKMADIK…”

    Star TV ekranlarında yayınlanan Söz'ün 58. bölüm fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 30

    BENİ AFFET DİZİSİNİN BAŞROL OYUNCUSU ŞEYMA KORKMAZ EN İYİ KADIN OYUNCU SEÇİLDİ

    8 sezondur Star Tv ekranlarında olan "Beni Affet" dizisinin başrol oyuncusu Şeyma Korkmaz Fas'ta gerçekleştirilen Al Hoceima Uluslararası Film Festivali'nden "Yılın En İyi Kadın Oyuncusu" ödülüne layık görüldü.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 31

    ISTANBUL PHOTO AWARDS 2019 BAŞVURULARI BAŞLADI

    Anadolu Ajansı'nın bu yıl beşinci kez düzenlediği uluslararası haber fotoğrafı yarışması Istanbul Photo Awards 2019'a başvurular başladı. Bu yıl "haber" ve "spor" fotoğraflarına odaklanan yarışmaya başvurular 31 Ocak 2019'a kadar devam edecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 32

    "BUNDAN SONRA NE YAPARSA CEVABINI ALIR"

    Star TV'nin sevilen dizisi Avlu'nun 18. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 33

    DÜNYANIN EN ESKİ NOTALARI KUŞADASI ZEYTİN FESTİVALİ'NDE SES BULACAK

    Ege’nin tam ortasında, zeytinyağının anavatanı sayılan bir coğrafyada yer alan Kuşadası, 3-4 Kasım tarihlerinde düzenlenecek Kuşadası Zeytin Festivali müzik alanında bir ilke sahne olacak. Dünyanın bilinen en eski müzik örneklerinden 2000 yıllık 'Seikilos Epitaph', Aydınlı ünlü besteci ve piyanist Evrim Demirel tarafından yapılan yorumlama ile Şef Hakkı Öztürk yönetimindeki Kuşadası Belediyesi Oda Orkestrası tarafından 4 Kasım’da verilecek bir konserle Kervansaray’ın tarihi atmosferinde sanatseverlerle buluşacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız