Magazin ve sanat turu (10 Aralık 2020) 

10 Aralık 2020'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...   

Haberler 10.12.2020 - 17:32

  • 1
    Johnny Depp bir projeyi daha kaybetti

    Fantastik Canavarlar 3 filminin kadrosundan çıkarılan yıldız oyuncu Johnny Depp, usta sihirbaz Houdini'yi canlandıracağı yeni dizi projesini de kaybetti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU
  • 2
    Instagram fenomeni Alexis Sharkey'in ölümü saadet zinciriyle mi ilgili?

    ABD'de kaybolduktan birkaç gün sonra cansız bedeni yol kenarında bulunan sosyal medya fenomeni Alexis Sharkey'in saç ürünleri satan ve kimilerince saadet zinciri olarak görülen bir şirkette danışman olarak çalıştığı ortaya çıktı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 3

    Taylor Swift corona bağışlarına devam ediyor: İki anneye destek

    Salgınle mücadeleye daha önce 5 milyon dolar bağışlayan Taylor Swift, ekonomik açıdan zor günler geçiren iki bekar anneye maddi destek sağladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Defne Samyeli: Tek eşliliğe inanan biriyim

    Star TV'nin yeni dizisi Sol Yanım'da Asena karakterine hayat veren Defne Samyeli, "Sevdiğin birisiyle aynı yatakta isterse horlasın, sarılıp uyumak da çok güzeldir ama filmlerde falan öyle mükemmel yansıtılıyor ki her şey... Hayır, gerçek hayat böyle değil. Anlaşmazlıklar da olmalı ilişkide" dedi. Samyeli, tek eşliliğe inanan biri olduğunu da dile getirdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 


  • 5

    İbo Show yeni bölüm fotoğrafları: İbrahim Tatlıses’in kızı Elif Ada ilk kez stüdyoda

    İbo Show'un yeni bölüm konukları ise; Serdar Ortaç, Gülben Ergen, Nilgün Belgün ve Mustafa Üstündağ oluyor. İbrahim Tatlıses’in kızı Elif Ada da ilk kez programa katılacak. İşte İbo Show'ın yeni bölüm kareleri...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    George Clooney hastaneye kaldırıldı


    Hollywood yıldızı George Clooney yeni filmi için 12 kilo verince hastanelik oldu. Amerikalı aktöre pankreas yangısı teşhisi koyuldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7
    3 Örümcek Adam (Spider-Man) aynı filmde buluşuyor

    Tom Holland'lı Örümcek Adam 3 (Spider-Man 3) herkesi şaşırtan gelişmeler resmi olarak açıklandı. Jon Watts'ın bir kez daha yönetmen koltuğuna oturacağı filmin oyuncu kadrosuna eski Spider-Man Tobey Maguire, Andrew Garfield ve filmdeki partnerleri Kirsten Dunst ile Emma Stone katıldı. Örümcek Adam 3'ten gelen bu haberin ardından film, en çok beklenen süper kahraman yapımları arasında bir numaraya yerleşti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU
  • 8

    Antalya'daki su altı araştırmalarında Osmanlı donanmasından önemli izler bulundu

    Antalya'nın batı kıyılarında yürütülen arkeolojik su altı araştırmalarında, Osmanlı donanmasının bölgeyi "gizli üs" olarak kullandığını gösteren kalıntılar ortaya çıkarıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    'Bill Clinton terk edileceği korkusuyla taşlaşmış durumda'


    Pedofili Jeffrey Epstein’in seks adasına gittiği iddiası nedeniyle köşeye sıkışan ABD’nin eski Başkanı Bill Clinton’ın, eşi Hillary Clinton tarafından terk edileceği korkusu yaşadığı ortaya çıktı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Menajerimi Ara'nın 16. yeni bölüm konuklarıMelis Birkan ve Ushan Çakır

    Star TV’de ekranlara gelen Ay Yapım imzalı sevilen dizi Menajerimi Ara’nın 16. bölümünden yeni tanıtım yayınlandı. Temponun zirveye ulaştığı yeni bölüm tanıtımında Dicle (Ahsen Eroğlu) ve Gülin (Gamze Karaduman) arasındaki tansiyon yükselirken, Gülin’in Dicle’yi tehdit etmesi Dicle’yi büyük bir çıkmaza sürüklüyor. Dizinin yeni bölümüne ise sevilen oyuncular Melis Birkan ve Ushan Çakır konuk oluyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 11
    Brooklyn Beckham ve Nicola Peltz evlenmeden önce sözleşme yaptı

    Victoria Beckham, evlilik sözleşmeleriyle gündemde olan oğlu Brooklyn Beckham ve müstakbel gelini Nicola Anne Peltz hakkında konuştu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 12

    Trump destekçilerine çağrı: Çocukluğunu geçirdiği evi başkana hediye edin

    ABD Başkanı Donald Trump'ın çocukluğunu geçirdiği evin satışa sunulmasının ardından emlak firması Trump destekçilerine, "Evi alın ve hediye edin" çağrısında bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    Iman Casablanca: Sapyoseksüelim


    Aşk hayatı ile ilgili konuşan ünlü model Iman Casablanca, kendisini en çok zekanın etkilediğini ve sapyoseksüel olduğunu ifade etti. Casablanca, "Aşık olduğumda fazla romantik oluyorum. Çok ilgileniyorum sevdiğim insanla ve çok fedakârlık yapıyorum. Her şeyi bırakıp, o insana konsantre oluyorum ve onun için şu anda aşık olmayı hiç istemem" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 14

    Bin 700 yıllık ana tanrıça Kybele Türkiye yolunda

    Tarih öncesi dönemlerde bolluğun, bereketin sembolü ve koruyucusu olduğuna inanılan ana tanrıça “Kybele Heykeli” yaklaşık 60 yıl sonra doğduğu topraklara kavuşacak.

     HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    2020'ye damga vuran 10 televizyon programı

    2020'ye damga vuran 10 televizyon programıYeryüzündeki tüm ülkelerin ve tüm dönemlerin sinema ve televizyon filmleri, film yıldızları ve dizileri hakkında bilgiler barındıran IMD, 2020'ye damga vuran yarışmaları ve reality şovları açıkladı. İşte aralarında Türkiye'de de izlenme rekoru kıran Survivor'ın da bulunduğu yılı zirvede bitiren 10 yarışma programı...


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Küçük Menderes bölgesindeki antik kalıntılar için çağrı


    Mimar Prof. Dr. Ülkü Altınoluk, Küçük Menderes bölgesinin tarihsel bakımdan zengin bir yerleşim alanı olduğunu belirterek, bölgedeki antik kalıntıların koruma altına alınması gerektiğini söyledi. Bölgede çok sayıda antik yerleşim alanı bulunduğunu belirten Altınoluk, "Tarihi yapıların çevreye dağılmış kalıntıları, zaman geçirilmeden bir araya getirilmelidir" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 17

    Yonca Evcimik'ten yeni açıklama: Amacım farkındalık yaratmaktı

    Ayıp Şeyler adlı yeni şarkısının sözleri nedeniyle tepkilerin odağında olan Yonca Evcimik, "Amacım farkındalık yaratmaktı zaten. Konuşulsun, tartışalım, kavga edelim ama çözüm bulalım" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18
    İş makineleriyle yol çalışmasında Selçuklu döneminden yapı bulundu

    Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde, iş makineleriyle yol çalışması yapılırken, Selçuklu dönemine ait olduğu düşünülen, 50 metrekarelik tarihi yapıya rastlanıldı. Korumaya alınan yapının hamam, ibadethane ya da oda mezar olduğu değerlendiriliyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 19
    Sefirin Kızı 32. yeni bölüm fragmanı


    Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu’nun başrollerini paylaştığı, Sefirin Kızı dizisinin 32. bölüm fragmanı yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE


  • 20

    Burcu Özberk ile Murat Kazancıoğlu birlikteliği

    Oyuncu Burcu Özberk, Bodrum'da tanıştığı Murat Kazancıoğlu'yla ilk kez Belgrad Ormanı'nda yürüyüş yaparken görüntülendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21
    Menajerimi Ara 16. yeni bölüm fragmanı

    Başrollerinde Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş (Barış), ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun (Peride) oynadığı Star TV'nin yeni dizisi Menajerimi Ara'nın 16. yeni bölüm ön fragmanı yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE 



  • 22

    Kraliçe Elizabeth'in büyük torunu Zara Tindall üçüncü çocuğuna hamile

    İngiltere tahtının 18. sıradaki varisi olan Zara Tindall üçüncü çocuğuna hamile. Haberi veren eski rugby oyuncusu eşi Mike Tindall, bebeklerine corona virüs salgınından etkilenerek bir isim seçebileceklerine dair esprili bir yorum yaptı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    Sermiyan Midyat'ın eski sevgilisi Sevcan Yaşar'a şiddet uyguladığı iddiasına ilişkin görüntüler ortaya çıktı

    Ünlü oyuncu ve yönetmen Sermiyan Midyat’ın geçtiğimiz aylarda eski sevgilisi Sevcan Yaşar’ı darp ettiği iddia edilmişti. Taraflar birbirlerine karşılıklı şiddet uyguladıkları iddiasıyla mahkemede şikayetçi olmuştu. O güne ait görüntüler ortaya çıktı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    Jessica Simpson hayatının dizisini çekiyor

    Ünlü şarkıcı Jessica Simpson, hayatını anlatan kurgusal bir dizinin yapımcılığı ve senaryosuz bir belgeselin yönetmenliğini üstlenmek üzere Amazon ile anlaştığını açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Selen Domaç Seni Çok Bekledim’deki karakterini anlattı

    Erzincan ve İstanbul’un ardından Katar çekimleri hızla devam eden Star TV'nin yeni dizisi Seni Çok Bekledim'in oyuncularından Selen Domaç, “Bizim hikayemizin konuyu işleme biçimi, kurulan matematik ve bağlantılar beni ilk andan itibaren oldukça etkiledi ve senaryonun içine merakla çekti" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    Google 2020'nin en çok aranan oyuncularını açıkladı

    Google, 2020'de adı en çok aranan oyuncuları açıkladı. Özellikle ABD'den alınan verilerek dayandırılarak bu yıl en çok "Google'lanan" 10 oyuncu...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27

    Harvard'lı oyuncu Ece Hakim Türkiye'ye dönüyor

    Harvard Üniversitesi'nde eğitim alan ve corona virüs nedeniyle problemli bir süreç geçiren oyuncu Ece Hakim, Türkiye'ye dönüyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 28

    Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer'in 40 bin TL'lik virüs kampı

    Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti, Bodrum'da viral enfeksiyonlardan korunma programına katıldı. Programın fiyatının 40 bin TL olduğu öne sürüldü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 29

    Maradona'nın ailesi 49,5 milyon dolarlık miras savaşına girdi

    Maradona'nın beş çocuğu ve hiç görmediği yedi çocuğu ile dört kız kardeşi 49,5 milyon dolarlık mirastan pay alma savaşı başlattı. Arjantin yasalarına göre hiç görmediği çocukları da meşru çocuklarıyla eşit pay alabilir.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 30

    Victoria's Secret modeli Winnie Harlow da pandemide kilo aldı

    Ünlü Victoria's Secret modeli Winnie Harlow, pandemi döneminde ne kadar kilo aldığını ve vermek istediği kilo miktarını açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 31

    3. Uluslararası Dostluk Kısa Film Festivali 11 Aralık'ta başlıyor

    Yunus Emre anısına bu yıl üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Dostluk Kısa Film Festivali 11 Aralık’ta başlıyor. Festival kapsamında, Türkiye’nin 81 ilinde eş zamanlı olarak 47 kısa film ve 3 uzun metraj film çevrimiçi gösterilecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 32

    Mark Eliyahu PSM Online'da konser verecek

    Müzisyen Mark Eliyahu, sadece Zorlu PSM Online'a özel gerçekleştireceği konseriyle 20 Aralık'ta dinleyicisiyle buluşacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 33

    Dicle’de keşfedilen Sahabe Tepesi arkeolojik sit alanı olarak tescillendi

    Diyarbakır'ın Dicle ilçesine bağlı Döğer Mahallesi'ne bağlı olan Özbey Mezrası sınırları içinde bulunan Sahabe Tepesi, yeni keşfedilerek, 1. derece arkeolojik sit alanı olarak tescillendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 34

    Star TV'nin yeni dizisi Akrep'in oyuncu kadrosu

    Başrollerinde; Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim gibi önemli isimlerin yer aldığı Akrep, 11 Aralık Cuma günü Star’da başlıyor. Peki merakla beklenen yeni dizide hangi oyuncu hangi karaktere hayat verecek? İşte ayrıntılar...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 35

    Yerebatan Sarnıcı'nda çökme riski

    Yerebatan Sarnıcı'nın restorasyonu sırasında sütun başlarında gergi boşlukları belirlenirken çökme riski tespit edildi. İBB Kültür Varlıkları Daire Başkanı Oktay Özel, "Bizim şu an itibarıyla bir saniye bile bekleyecek zamanımız yok" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 36

    Şanlıurfa lezzetlerine UNESCO tescili için gastronomi merkezi açılıyor

    Türkiye'nin yemek kültürüyle öne çıkan kentlerinin başında gelen şehirde açılacak olan gastronomi merkezinde, yöresel lezzetlerin tanıtılması planlanıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız