Magazin ve sanat turu (12 Kasım 2018)

12 Kasım 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 12.11.2018 - 17:19 Son Güncelleme : 12.11.2018 - 17:52

  • 1

    KIRMIZI HALIYA DAMGA VURDULAR

    People's Choice Ödülleri'nde ödül alanlar kadar tören öncesi düzenlenen kırmızı halıdaki şıklık yarışı da konuşuldu. İşte 2018 People's Choice Ödülleri'nde kırmızı halının en şık ünlüleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 2

    36. YAŞINA ÖZEL 36 KAREYLE ANNE HATHAWAY

    Racher Evleniyor ve Sefiller filmlerindeki performanslarıyla kariyerinde zirve yapan, People dergisinin 'En güzel 50 insan' arasında gösterdiği Oscar ödüllü oyuncu Anne Hathaway bugün (12 Kasım) itibariyle 36. yaşını kutluyor. İşte 36. yaşına özel 36 fotoğrafla Anne Hathaway...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 3

    FAHRİYE EVCEN'DEN RADYASYON ÖNLEMİ

    Hamilelik sürecinde dışarıdan yemek siparişi vermeyen, evde parfüm ve kolonyayı yasaklayan Fahriye Evcen, çocuğunun sağlığı için telefon görüşmelerini azalttı. 32 yaşındaki oyuncu artık yanında radyasyon önleyici alet taşıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 4

    TÜM FİLMLERİ GERİDE BIRAKAN ANİMASYON

    Şimdiden En İyi Animasyon Oscarı'nın en güçlü adayları arasında gösterilen Benedict Cumberbatch’in sesiyle başrolde yer The Grinch ilk haftaya rekorla başladı. ABD'de hafta sonu Box Office rakamlarına göre; yılbaşından nefret eden yeşil dostumuz tüm zamanların en iyi üçüncü animasyon açılışına imza atmakla kalmadı haftanın gişe liderliğini ele geçirdi. İşte ABD Box Office listesi...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU) 


  • 5

    BURCU ESMERSOY DA AKIMA KATILDI

    Sosyal medyadaki bornozlu fotoğraf akımına katılan son isim Burcu Esmersoy oldu...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU) 

  • 6

    2018 PEOPLE'S CHOICE (HALKIN SEÇİMİ) ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

    ABD’nin Santa Monica kentindeki Barker Hangar’da gerçekleştirilen törenle 44. People’s Choice (Halkın Seçimi) Ödülleri sahiplerini buldu. Victoria Beckham yılın Moda İkonu seçilirken, Avengers: Infinity War Yılın Filmi dahil üç ödül alarak gecenin öne çıkan sinema yapımı oldu. Yılın Dizisi ödülü Shadowhunters: The Mortal Instruments'a, Yılın Reality Show'u ödülü de Kardashian ailesinin Keeping up with the Kardashians programına verildi. Yılın Albümü ve Yılın Kadın Sanatçısı ödülünü Nicki Minaj kazanırken, Yılın Yıldız Hayvanı YouTube fenomeni Crusoe the Celebrity Dachshund oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 7

    RYAN GOSLING'İN DEĞİŞİMİ


    The Notebook, Half Nelson ve Fracture'daki (Cinayet Gecesi) rolleri ile tanınan; son yıllarda ise La La Land (Aşıklar Şehri) ve Blade Runner 2049 ile adından söz ettiren Ryan Gosling bugün (12 Kasım) 38. yaşını kutluyor. Vizyondaki First Man (Ay'da İlk İnsan) filminde canlandırdığı Neil Armstrong ile gündemde olan Canada'lı oyuncunun yılar içinde değişimi şaşırtıyor. İşte 38. yaşına özel dünden bugüne Ryan Gosling 'evrimi'

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 8

    BARIŞTILAR MI?

    Büşra Develi ile beş ay önce ayrıldığı Burak Deniz’in baş başa görüntülenmesi 'Barıştılar' iddialarını güçlendirdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU) 
  • 9

    İKİNCİ STAR WARS DİZİSİ GELİYOR

    Star Wars Rogue One’ın öncesinde yaşananları konu alacak yeni Star Wars dizisi çekiliyor. The Mandalorian’ın ardından ikinci Star Wars dizisinin başrolünde Rogue One Bir Star Wars Hikayesi’nin yıldızı Diego Luna yer alacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 10

    'OYUNCULUĞU SONSUZ ŞEFKATE İŞARET EDİYORDU'

    37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı"nın onur yazarı Selim İleri, "Türkan Şoray, yalnız sinemada bir kimliği canlandırmadı, yaşatmadı. Çoğu kez o kimliğin yerine geçti ve o kimliği yaşadı" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 11

    ADINI NEDEN 'EMMA' KOYDU? (TELEVİZYONDA AÇIKLADI)

    Oscar’lı oyuncu Emma Stone, sahne adı olarak kullandığı ‘Emma’yı neden seçtiğini anlattı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 12

    NURİ BİLGE CEYLAN: BEN USTA DEĞİL ÖĞRENCİYİM

    8. Malatya Uluslararası Film Festivali kapsamında ‘Ustalık Sınıfı’ söyleşisi gerçekleştiren Nuri Bilge Ceylan, "Ben kendimi usta saymıyorum, öğrenci gibi görüyorum" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 13

    ÜNLÜ ŞARKICININ EVİ ABD'DEKİ BÜYÜK YANGINDA KULLANILAMAZ HALE GELDİ

    29 kişinin hayatını kaybettiği büyük California yangınından ünlü şarkıcı Miley Cyrus’un Malibu’daki evi de etkilendi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 14

    ISLIK ÇALAN ADAM-ARA GÜLER SERGİSİ AÇILDI

    Ara Güler'in dünyasını ele alan Islık Çalan Adam-Ara Güler sergisi, 37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nda ziyaretçilerini bekliyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 15

    LEONARDO DICAPRIO'NUN PARTİSİNE YILDIZ AKINI

    Oscar’lı aktör Leonardo DiCaprio, her yıl doğum günün renkli bir partiyle kutluyor. Ünlü oyuncunun 44’üncü doğum günü partisi de tam bir yıldızlar geçidine dönüştü. Beverly Hills’teki, sadece üyelerin girebildiği Spring Place’ta yapılan doğum günü partisine Hollywood’un pek çok yıldızı katıldı. Jennifer Aniston’dan Gwyneth Paltrow’a, Robert DeNiro’dan Naomi Campbell’a, Al Pacino’dan Kate Beckinsale’e dünyaca ünlü isimler, parti mekanına girerken görüntülendi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 16

    TARKAN KIZININ YENİ FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

    Tarkan, dört aylık olan kızı Liya'nın fotoğrafını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 17

    'SİNEMAYA TEK BAŞINA BİR ALAN OLARAK BAKMAZDI'

    Oyuncu ve yazar Ercan Kesal, Metin Erksan'ın sinemaya olan bakış açısına ilişkin, "Sinemaya tek başına bir alan olarak bakmazdı. Bu işte teknik ya da sinema kuramı ile yetinilmeyeceğini öğretti bana" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU) 

  • 18

    MİLYON DOLARLIK EVİ KÜL OLDU

    ABD'nin California eyaletinde devam eden yangından etkilenenler arasında dünyaca ünlü yıldızlar da var. Kim Kardashian, Lady Gaga ve Gerard Butler bu isimlerden bazıları.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 19

    7 YAŞINDAKİ İRFAN, CAZ EFSANESİ CHİCK COREA İLE PİYANO ÇALDI

    Dünyaca ünlü, 22 Grammy ödüllü cazın efsane ismi Chick Corea, İzmir’de 15 yıl sonra verdiği konserde, bazı parçalarda sahneye davet ettiği seyircilerle doğaçlama piyano çaldı. O şanslı isimlerden biri de 7 yaşındaki İrfan Karakılıç oldu. Hayatı boyunca unutamayacağı anlar yaşayan küçük piyanist, heyecanla çıktığı sahneden caz efsanesinin tebriklerini kabul ederek indi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 20

    DEVLET TİYATROLARI'NDA GENÇLER SAHNEDE

    Devlet Tiyatroları sahnede yeni mezun gençlere yer açacak ilk proje olan Çökme Tehlikesi Var - Ezilmiş Petunyalar Olayı isimli oyunları prömiyerle sahneye taşıyacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 21

    2 BİN 300 YILLIK ŞAPKALAR YENİDEN TASARLANIYOR

    Ankara Polatlı'daki Gordion kazılarından çıkan heykellerin başında bulunan ve yeniden tasarlanan başlıklar, Kastamonu'daki Şapka Müzesi'nde sergilenecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 22

    ÇOCUKLARININ TARİKAT ÜYELİĞİ HAKKINDA KONUŞTU

    Geçtiğimiz günlerde Tom Cruise ile 11 yıl süren evliliği hakkında, “Aşk için evlendim ama evli olmak çok güçlü bir erkek tarafından benim cinsel tacizlere karşı korunmam anlamına geliyordu” sözleriyle gündem olan Nicole Kidman, çocuklarının Scientology üyesi olmaları hakkında konuştu

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU) 

  • 23

    TROYA, 2018 TROYA YILI'NA DAMGASINI VURDU

    Troya’nın UNESCO Kültür Mirası Listesi'ne girişinin 20. yılında, TC. Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü Troya oyununa görkemli bir dünya prömiyeri sahneledi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 24

    'MOTİVASYONU BULUNCA KATİLİ DE BULUYORSUN'

    Star TV'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in 41. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. 

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU) 
  • 25

    YAKIN TARİHİ YAZAN DAKTİLOLAR BU MÜZEDE

    İstanbul Aydın Haber Ajansı muhabirleri, antika daktilolardan oluşan bir müze açtı. Müzede 1910'lu yıllardan günümüze kadar gelmiş olan Torpedo, Adler, Silver Reed, Hermes, Erika gibi geçmişe damgasını vurmuş 6 adet daktilo bulunuyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız