Magazin ve sanat turu (12 Kasım 2020)

12 Kasım 2020'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...  

Haberler 12.11.2020 - 17:32 Son Güncelleme : 12.11.2020 - 21:24

  • 1

    Leonardo DiCaprio tatilde

    Oscar ödüllü oyuncu Leonardo DiCaprio, Malibu'daki tatilini sürdürüyor. 46 yaşındaki DiCaprio, son görüntüsünde aldığı kiloları bir kez gözler önüne serdi. 

    ABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    İngiltere'de aşı sıralaması belirlendi: Kraliçe ikinci grupta

    İngiltere'de kimlerin corona virüs aşısı olacağını belirleyen bir öncelik sıralaması yapıldı. Düzenlemeye göre Kraliyet Ailesi'ne herhangi bir öncelik verilmedi. Kraliçe 2. Elizabeth yaş grubu nedeniyle ikinci sırada yer alıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Britney Spears: Babam vasim olduğu sürece bir daha şarkı söylemeyeceğim

    ABD’li ünlü şarkıcı Britney Spears’ın avukatları sanatçının babasından korktuğunu ve vasisi olmaya devam ettiği sürece bir daha şarkı söylemeyeceğini belirtti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Harry Potter'ın Ron'u Rupert Grint baba oldu

    Harry Potter filminde canlandırdığı Ron Weasley karakteri ile ünlenen oyuncu Rupert Grint ilk kez baba oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    Zlatan Ibrahimovic'in hayatı film oluyor

    Dünya futbolunun yaşayan efsanelerinden Zlatan Ibrahimovic'in hayatı film oluyor. İsveçli futbolcunun, I Am Zlatan isimli otobiyografisinden kesitler sunacak olan filmde ünlü yıldızın 11-13 yaşları ile 17-23 yaşları arası konu edilecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Şener Şen'in corona virüs tedavisi devam ediyor

    Corona virüse yakalanan 78 yaşındaki Şener Şen, nazal kanül ile oksijen tedavisi görüyor. Türk sinemasının usta oyuncusunun sağlık durumu iyiye gidiyor.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    Depremzede kediyi Haluk Levent sahiplendi

    Enkazdan kurtarılarak İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından tedavi altına alınan kediler, sahiplendirilmeye başlandı. Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından 90 saat sonra kurtulan kedilerden birini ise Haluk Levent sahiplendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Seni Çok Bekledim güçlü kadrosuyla geliyor

    Star’ın yakında seyircisi ile buluşmaya hazırlanan yeni dizisi ‘Seni Çok Bekledim’in çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. İzleyici ile buluşmak için gün sayan ‘Seni Çok Bekledim’ senaryosuyla olduğu kadar, oyuncu kadrosu ile de dikkat çekiyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    Beyonce dünya turunu iptal etti, sanal konsere hazırlanıyor

    Dünyada 52 milyondan fazla kişiyi etkileyen corona virüse karşı aşı çalışmalarından olumlu haberler gelse de hayatın normale dönmesi zaman alacak. En azından sanat ve eğlence dünyası planlarını yeni normale göre düzenlemeye devam ediyor. Pandemi yüzünden dünya turunu iptal eden Beyonce yeni albümü için sanal konsere hazırlanıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Feminist filozof Mary Wollstonecraft’ın çıplak heykeli bant ve maskelerle örtüldü

    Feminizmin annesi olarak anılan Mary Wollstonecraft’ın 10 yılda tamamlanan ve salı günü açılan heykeliyle ilgili tartışmalar devam ediyor. Çıplak bir kadın bedeni olarak tasvir edilen Londra'daki heykelin göğüs ve kasık bölgesine siyah bant yapıştırıldı, gövdesine t-şört giydirildi ve cerrahi maskelerle kaplandı.


    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 11

    Jennifer Lopez'in yeni filmi Marry Me ertelendi


    Corona virüs salgını nedeniyle birçok filmin vizyon tarihi değişti ya da ertelendi. Son olarak Jennifer Lopez'in başrolü Owen Wilson ve şarkıcı Maluma ile paylaştığı romantik komedi filmi Marry Me'nin ertelendiği açıklandı. İşte salgın nedeniyle planlandığı tarihte izleyiciyle buluşamayan filmler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Murat Boz'dan Farah Zeynep Abdullah iddiasına yanıt

    Şarkıcı Murat Boz'un oyuncu Farah Zeynep Abdullah ile birlikte oldukları iddiaarının ardından yanıt geldi. Boz sosyal medyadan yaptığı açıklamada iddiaları yalanladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    Lisede bile zirvedeydi: Anne Hathaway'in en iyi filmleri

    Lise öğrencisiyken Once Upon a Mattress adlı tiyatro oyunundaki oyunculuğuyla Liseli bir kadın oyuncu tarafından sergilenilen en eyi oyunculuk için Paper Mill Playhouse Yükselen Yıldız adaylığı kazanan Anne Hathaway, 1999'da Get Real dizisiyle oyunculuk hayatına adım attı. Racher Evleniyor ve Sefiller filmlerindeki performanslarıyla kariyerinde zirve yapan, Amerikalı oyuncu People dergisi tarafından 'En güzel 50 insan' arasında gösterildi. Kariyeri boyuncu En iyi yardımcı kadın oyuncu Oscar'ı dahil sayısız ödül kazanan Anne Hathaway bugün 38. doğum gününü kutluyor. İşte yeni film The Witches ile gündemde olan Hathaway'in öğrencilikten Hollywood yıldızlığına uzanan kariyerinde imza attığı filmler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 14

    Gülün Ruhu 26,6 milyon dolara satıldı

    Açık artırmaya çıkan en büyük pembe elmas olduğu iddia edilen Gülün Ruhu yeni sahibini buldu. Elmasa verilen fiyat beklentilerin altında kalsa da 26,6 milyon dolara satıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    Blackpink panda Fu Bao yüzünden eleştirilerin hedefinde


    Güney Koreli genç kızlardan oluşan pop grubu Blackpink, bebek pandayı hijyenik eldiven olmadan kucakladığı için Çin'de eleştirilerin hedefi oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Candice Swanepoel'ın maskeli koşusu

    Yıldız model Candice Swanepoel, Miami sokaklarında maskesi takılı şekilde spor objektiflere yansıdı. 

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Neil Armstrong ve Buzz Aldrin'in fotoğrafları açık artırmaya çıktı

    Ay'a ayak basan ilk insanlar Neil Armstrong ve Buzz Aldrin'in tarihi fotoğrafları müzayedeye çıktı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    Sagalassos'a 5 ayda 30 bin ziyaretçi

    Burdur'un Ağlasun ilçesindeki "aşkların ve imparatorların şehri" olarak bilinen 5 bin yıllık Sagalassos Antik Kenti'ni 1 Haziran-31 Ekim döneminde 30 bin kişi ziyaret etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    Gaziantep'in kadın eliyle hazırlanan lezzetleri Avrupa pazarında


    UNESCO'nun, mutfağıyla Yaratıcı Şehirler Ağı'na dahil ettiği Gaziantep'in yöresel tatları, kadın eliyle hazırlanarak Avrupa'nın çeşitli ülkelerine ihraç ediliyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20

    Sol Yanım’ın ikinci tanıtımı

    Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, Star TV’de seyiciyle buluşmaya hazırlanan Sol Yanım’ın ikinci tanıtımı yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 21

    Jamie Foxx'un yeni projesi belli oldu

    Jamie Foxx, The Burial'ın yapımcılığında ve başrolünde yer alacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    Menajerimi Ara 13. yeni bölüm fragmanı


    Başrollerinde Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş (Barış), ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun (Peride) oynadığı Star TV'nin yeni dizisi Menajerimi Ara'nın 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 23

    Asfaltın altından 770 yıllık tarih çıktı

    Tokat'ta tarihi köprüsünde yapılan restorasyon çalışmalarında asfalt zemin kaldırılarak 770 yıllık taşlar ortaya çıkartıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    Ryan Gosling'in yıllar içindeki değişimi

    Ekran macerasına The Mickey Mouse Club ile başlayan Ryan Gosling, bugün (12 Kasım) 40. yaşını kutluyor. The Notebook, Half Nelson ve Fracture'daki (Cinayet Gecesi) rolleri ile tanınan; son yıllarda ise La La Land (Aşıklar Şehri) ve Blade Runner 2049 ile adından söz ettiren Kanadalı oyuncunun yıllar içindeki değişimini imza attığı filmlerle derledik. İşte önümüzdeki yıllarda Wolfman, The Gray Man ve Project Hail Mary ile beyazperde rol alacak Ryan Gosling'in tüm filmleri...


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Tarihi eser operasyonunda ilk tıp diploması ele geçirildi

    Adana'da düzenlenen operasyonda, aralarında kil tablete yazılmış ilk tıp diplomalarından birinin de bulunduğu iddia edilen 2 bin 428 parça tarihi eser ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    Galata Kulesi merdivenlere resmedildi

    Galata Kulesi'nin üç boyutlu figürü Beyoğlu Meşrutiyet Caddesi'ndeki merdivenlere resmedildi. Merdivenleri sanat eserine dönüştüren çizimin, fotoğraf tutkunlarının ilgisini çekmesi bekleniyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27

    Donald Trump'ın B planı iddiası: 100 milyon dolarlık kitap ve TV programı teklifi

    Donald Trump, oy savaşını kaybetse de hayatta kaybetmeyecek! Trump'a yakın kaynaklar, Beyaz Saray hayatını anlatacağı kitap ve TV programı tekliflerinin 100 milyon doları bulduğunu iddia etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 28

    Cem Yılmaz Brand Week Istanbul'a katıldı: Beni hep 'herkesi güldürmek zorunda mıyım' meselesi zorluyordu

    Bu yıl "Çizginin Dışındakiler" temasıyla online olarak gerçekleştirilen Brand Week Istanbul'a katılan Cem Yılmaz, "Kendimi çok önemseyip, bir sanatçı olarak tanımlayamam ama zanaatkar olsun, en azından inkar edilemez tarafı o. Beni hep 'herkesi güldürmek zorunda mıyım' meselesi zorluyordu. Yani ürünüm kime hitap ediyor meselesiydi" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 29

    Kuşadası’nda heykellere saldırı

    Kuşadası’nda, sergilenmesi için Atatürk Bulvarı’ndaki sahil şeridine yerleştirilen ‘Yüzen Çocuk’ heykeli, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce tahrip edildi. Belediye Başkanı Ömer Günel, “Sanatın ne olduğunu bilmeyenler heykellere böyle zarar verebilir. Yapılan çirkin ve çağ dışı davranışı kınıyorum” dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 30

    Corona virüsü yenen Hugh Grant: Sanki göğsümün üstünde Harvey Weinstein oturuyordu

    Dünyada milyonlarca kişiyi etkileyen corona virüse yakalanıp kurtulanlar arasında sanat, eğlence ve spor dünyasının tanınan isimleri de var. Kimi daha önce hiç yaşamadığı bir titremeyi, kimi acıyı anlatıyor. Sabahları hala öksürdüğünü söyleyen de var, sosyal izolasyona dikkat çeken de. Son olarak ünlü oyuncu Hugh Grant'ın virüsü yendiği ortaya çıktı. Grant, hastalık belirtilerini "Sanki göğsümün üstünde Harvey Weinstein oturuyordu" diye tanımladı. İşte Grant'a ayrıntılar ve corona virüsü yenen diğer ünlü isimler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 31

    Sean Connery’nin ilk James Bond filmi Dr. No'daki silahı açık artırmaya çıkarılıyor

    90 yaşında hayatını kaybeden Oscar'lı aktör Sean Connery’nin, dünya çapında şöhret kazanmasını sağlayan ilk James Bond filmi Dr. No'da kullandığı silah müzayedede satılacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 32

    Bir Delinin Hatıra Defteri 1500. gösterisinde ilk kez dijital platformda

    Erdal Beşikçioğlu'nun kapalı gişe oynadığı tek kişilik oyunu Bir Delinin Hatıra Defteri, 1500. gösterisinde dijital platformda yayınlanıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 33

    Prenses Diana röportajıyla ilgili yalan 25 yıl sonra ortaya çıktı

    Bundan 25 yıl önce yayınlandığında hem kraliyet ailesinde hem de İngiltere'de şok etkisi yaratan, Prenses Diana'nın “Bu evlilikte üç kişiydik” sözleriyle yankı uyandıran röportaja dair yeni gerçekler gündemde. BBC, röportajı yapan gazeteci Martin Bashir’in, Diana’yı yalanlar ve sahte banka evraklarıyla konuşmaya ikna etmesi iddiasıyla ilgili yeniden soruşturma başlatıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 34

    Ivanka Trump’a seçim sonuçlarında ikiyüzlülük suçlaması

    Babası Donald Trump'ın Joe Biden'a karşı seçimi kazandığı iddiasının arkasında duran Ivanka Trump, yaptığı seçim paylaşımı nedeniyle ikiyüzlülükle suçlandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 35

    Oğuzeli nar ekşisine coğrafi tescil

    Yemeklerin ve salataların vazgeçilmezleri arasında bulunan nar ekşisi Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından Coğrafi İşaret (Geleneksel Ürün Adı) alarak, Gaziantep'in Oğuzeli ilçesi adına tescillendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 36

    Dünyanın en büyük çiçek bahçesi Dubai'de açıldı

    Birleşik Arap Emirlikleri'nde dünyanın en büyük çiçek bahçesi Dubai Mucize Bahçesi açıldı. İşte dev çiçekler ve canlı bitki heykellerinin sergilendiği bahçeden yansıyanlar...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 37

    Menajerimi Ara yeni bölümde İrem Derici'nin başı büyük dertte

    Star’ın beğeniyle izlenen dizisi Menajerimi Ara’nın yeni bölümünden yüksek tempolu bir tanıtım yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde; Menajerimi Ara’ya ikinci kez konuk olarak hayranlarını sevindiren İrem Derici, yeni bölümde telefonunun hack'lenmesiyle kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız