Magazin ve sanat turu (13 Kasım 2020) 

13 Kasım 2020'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 13.11.2020 - 17:34

  • 1

    İtalyan milyonere cinsel istismar suçlaması

    İtalya’da teknoloji şirketi milyoneri Alberto Genovese, geçen ay katıldığı partide 18 yaşındaki bir genç kıza cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alındı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Joe Biden’ın gizli torunu var iddiası

    ABD Başkanı seçilen Joe Biden’ın oğlu Hunter Biden’ın striptizci Lunden Roberts’dan bir kızı olduğu iddia edildi. Biden Ailesi'nin çocuğu kabul etmediği ama Hunter Biden’ın Lunden Roberts’a 2.5 milyon dolar verdiği öne sürüldü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Haftanın filmleri

    Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 2'si yerli 7 film vizyona girdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Keanu Reeves ve Matrix 4 ekibi pandemiye rağmen parti verdi

    Almanya’da corona virüs tecridi nedeniyle partiler kesinlikle yasak olsa da Keanu Reeves ve Matrix 4 ekibi Berlin’de parti verdi. Partinin merakla beklenen filmin bir sahnesi için düzenlendiği öne sürüldü. 

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    Ceyda Toyran Miss Model, Mümin Karaçil Mr Model seçildi

    MissMr Model Of Turkey 2020 yarışmasının finalinde birinciliği 2004 ABD Chicago doğumlu 1,83 boyundaki Ceyda Toyran kazanırken, erkeklerde de 1,92 boyundaki Bursalı Mümin Karaçil Mr Model seçildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Prens Charles'tan çevreci moda koleksiyonu

    Eski kıyafetlerini tamir ettirerek giydiğini ve modanın çevreci olması gerektiğini söyleyen İngiltere’nin Veliaht Prensi Charles (71) sürdürülebilir giyim koleksiyonunu tanıttı. Koleksiyonun fotoğrafları kraliyet konutunun sosyal medya hesabından paylaşıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    Efecan Şenolsun'un cinsel saldırı davasında tanıklar dinlendi: Alkollüydüm, sadece omzuna dokundum

    Yaşamayanlar dizisinin setinde rol arkadaşı Elit İşcan’a 'cinsel saldırı' ve 'hakaret'te bulunduğu iddia edilen Efecan Şenolsun'un davası görüldü. Olayın olduğu dönemde Oyuncular Sendikası’nda genel koordinatör olarak çalıştığını ifade eden tanık Yeşim Girgin, "Efecan Bey’le de görüştük. Kendisi olay sırasında alkollü olduğunu kabul etti. Temas olayının sadece omzuna dokunmak olduğunu, cinsel tacizde bulunmadığını söyledi" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Boris Johnson'ın eski eşi ayrılıklarını anlattı: Zor ve travmatikti

    İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın eski eşi Marina Wheeler, katıldığı televizyon programında ayrılıklarının “zor ve travmatik” olduğunu söyleyerek artık özgür olduğunu anlattı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    Gucci'den ofis partisi temalı yılbaşı çekimi

    Gucci yılbaşı çekimleri için ofis partisi (The office party) temasını tercih etti.

     HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Handan Selçuk eşi Timur Selçuk’un vasiyetini açıkladı

    Ünlü müzisyen Timur Selçuk’un geçen hafta hayatını kaybetmesinin ardından eşi Handan Selçuk açıklamalarda bulundu. Selçuk "Eşim, öldükten sonra anma gecesi düzenlemeyin diye vasiyette bulundu" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    Sefirin Kızı'ndan 28. bölüm fotoğrafları: Yüzleşme vakti

    Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu’nun başrollerini paylaştığı, Star’ın sevilen dizisi, ‘Sefirin Kızı’ her pazartesi izleyici ile buluşuyor. Dizinin 28. bölüm fotoğrafları yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Selena Gomez, yeni filminde Silvia Vazquez Lavado'yu canlandıracak

    Selena Gomez (28) yeni filminde, Everest Dağı'nın zirvesine ulaşan ilk Perulu kadın ve Yedi Zirveyi tamamlayan ilk kadın olan Silvia Vasquez Lavado’yu canlandıracak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    Hazal Kaya ile Pelin Ermiş yıllar sonra buluştu

    Aşk-ı Memnu dizisinin iki oyuncusu Hazal Kaya ve Pelin Ermiş 12 yıl sonra bir araya geldi.

     HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Menajerimi Ara'nın 13. yeni bölümünde İbo Show heyecanı

    Başrollerinde; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun yer aldığı Menajerimi Ara'nın 13. yeni bölümünde Ego Ajans çalışanları İbo Show heyecanı yaşıyor...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    Edirne'de 12 müze daha faaliyete geçecek

    Kent merkezinde 9 müzenin bulunduğu Edirne'de gelecek yıl 12 müze daha faaliyete geçecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    AC/DC 6 yıl sonra albüm çıkardı: Power Up

    1973 yılında kurulan rock müziğin efsane gruplarından AC/DC, 6 yılın ardından yeni albümle geri döndü. Power Up adlı albümde 12 şarkı var.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Kuşadası'nda yeni mantar türü keşfedildi: Volvariella Turcica

    Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Atabey Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Oğuzhan Kaygusuz tarafından ultra endemik bir beyaz mantar türü keşfedildi. Mantar, yalnızca Kuşadası'nda yetiştiği için 'Volvarille Turcica' ismi ile tescil edildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    İbrahim Büyükak: İçime kapanık bir insandım

    Oyuncu İbrahim Büyükak ve eşi Nurdan Beşen, önceki gün Etiler'deydi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Büyükak, yeni projesinde hayatından kesitler olduğunu belirterek, "25-26 yaşına kadar ailemin yanında kaldım. İçime kapanık bir insandım sonra bir açıldım daha da durduramadılar" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    Tarihi Kur’an-ı Kerim'i 10 bin liraya satarken yakalandılar

    Kütahya’da tarihi eser niteliği taşıyan küçük boy Kur'an-ı Kerim'i 10 bin liraya satmak isteyen A.K. alıcı kılığına giren polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınan A.K.’nin evinde de biri küçük boy diğeri rulo halindeki deriye yazılmış 2 kitap daha ele geçirildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20

    Gülse Birsel: Pandemi döneminde insanlar komedinin kendilerine iyi geldiğini anladı

    Oyuncu ve aynı zamanda senarist Gülse Birsel, bu yıl Çizginin Dışındakiler temasıyla düzenlenen, iş ve marka dünyasının yanı sıra ünlü isimlerin bir araya geldiği Brand Week Istanbul'a konuk oldu. Birsel "Pandemi döneminde insanlar komedinin kendilerine iyi geldiğini anladı" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    Norveç, ulusal hazinelerini dijital olarak dondurup Arktik arşivinde saklıyor

    Norveç Ulusal Müzesi, dijital ortamda muhafaza ettikleri ülkenin en değerli eserlerinden bazılarını Arktik bölgesindeki Svalbard takımadalarında yer alan eski bir madende saklıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    Kültür ve Turizm Bakanlığı 1440 eseri koleksiyonuna ekledi

    Kültür ve Turizm Bakanlığınca 2020'de 1440 yazma eserin koleksiyonuna eklendi. Bakanlık bünyesindeki yazma eser sayısı böylece 216 bin 587'ye çıkarken, toplam eser sayısı ise 670 bin 104 oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    Johnny Depp hayranları: Amber Heard'ü kadrodan çıkarın

    Amerikalı oyuncu Johnny Depp'in hayranları, Amber Heard'ün de Aquaman adlı serinin yeni halkasından çıkarılması için imza kampanyası başlattı. Yaklaşık bir milyon kişinin imzaladığı kampanyanın sloganı ise, "Doğru olanı yapın ve onu kadrodan çıkarın" oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    Çizgi film karakterleri mahkemeye çağrıldı

    İngiltere’de bir mahkemenin çevrimiçi davalı listesine eklenen çizgi film karakterleri mahkemeye çağrıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Avukatlıktan Hollywood yıldızlığına

    Hukuk okurken bir rock grubunun vokalliğini yapan, avukatlık yaparken ise Tomorrow Never Dies filmi ile sinema kariyerine başlayan Gerard Butler 2004'de The Phantom Of The Opera filmi ile dikkatleri çekti. 2007'de Kral Leonidas rolünü üstlendiği 300 Spartalı (300) filmiyle kariyerinde zirveye ulaşan İskoç oyuncu bugün (13 Kasım) yeni yaşını kutluyor. İşte 51. yaşına özel dünden bugüne Gerard Butler filmleri...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    Nesnelere sevgiyle yaklaşan ressam: Nedim Günsür anılıyor

    Figüratif bir anlayışla gerçekleştirdiği toplumsal içerikli yapıtlarıyla tanınan ressam Nedim Günsür, vefatının 26. yılında yad ediliyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız