Magazin ve sanat turu (13 Temmuz 2018)

13 Temmuz 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 13.07.2018 - 17:31 Son Güncelleme : 13.07.2018 - 17:32

  • 1

    SILA, KATE MOSS'A ÖZENDİ

    Sıla’nın 5 günlük Harbiye konser serisinin ilki dün akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleşti. Sahneye konserin ilk yarısında Paris’ten özel olarak seçtiği Saint Laurent ikinci yarısında da A46 Tuvanam kostümleriyle çıkan güzel sanatçı Harbiye konserleri için 14 farklı kostüm tasarlattı. Sıla'nın İngiliz model Kate Moss'un Met Gala 2018'de giydiği Saint Lauren imzalı elbisenin aynısını tercih etmesi dikkat çekti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 2

    KİMİ HIRVATİSTAN'DA KİMİ İŞVİÇRE'DE

    Sinema, televizyon ve müzik dünyasının tanınmış isimleri yaz tatilini Türkiye ve yurtdışında sürdürüyor. Ünlü isimler tatillerinde çekilen renkli kareleri sosyal medyadan paylaşmayı da ihmal etmiyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 3

    INSTAGRAM'IN SORU CEVAP ÖZELLİĞİNİ DENEDİ

    Yeni nesil süpermodel Gigi Hadid, model olmasaydı nasıl bir kariyer yolunu takip edecekti? 23 yaşındaki moda kahramanı, Instagram’a yeni gelen soru-cevap özelliğini deneme sürüşüne çıkarak hakkında merak edilen soruları cevapladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 4

    ACUN ILICALI'DAN DEV ANLAŞMA

    Acun Ilıcalı, Meksika’da yayın yapan Azteca 1 kanalının tüm içeriklerini Acun Medya'nın yapacağını duyurdu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 5

    TARİHİ YENİDEN YAZACAK KEŞİF

    Çin’de bir arkeolojik kazıda bulunan taş aletler, ilk insan topluluklarının Afrika’dan Asya kıtasına sanılandan çok daha önce gittiğini ortaya koyabilir. Yeni buluntuların 2.1 milyon yıl önceye ait olduğu kanıtlanırsa, tarih yeniden yazılacak. Bu da, Afrika’da 6 milyon yıl önce ortaya çıktığı düşünülen Homini adlı primatların, Afrika’yı çok daha önce terk edip Asya’ya gittiğinin işareti olacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 6

    DÜNYA KUPASI'NA VEDA ETTİ TÜRKİYE'DE LOCA KAPATTI

    Almanya ile Dünya Kupası'na katılan Mesut Özil takımının elenmesinin ardından sevgilisi Amine Gülşe ile tatile çıktı. Çeşme'de loca kiralayan çift, rahatsız edilmemek için yan locayı da kapattı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 7

    ANNE MARIE'NİN ANTALYA KONSERİ ÖNCESİ İSTEKLERİ

    Rockabye şarkısıyla geçen yıl müzik listelerini alt üst eden Anne Marie, 17 Temmuz'da Serik'e bağlı Belek turizm merkezindeki 5 yıldızlı bir otelde konser verecek. Türkiye'deki ikinci konserini verecek İngiliz ünlü şarkıcı, konser öncesi menajeri aracılığıyla bir takım taleplerde bulundu. Otelde konaklayacağı ultra lüks villaya Türk halısı konulmasını isteyen şarkıcı 27 yaşındaki Anne Marie'nin diğer talepleri arasında puzzle ve hayranlarına imza vermek üzere özel bir kalem de yer aldı. Marie'nin istekleri akıllara ünlülerin kulis sırlarını getirdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 8

    MONİCA BELLUCCİ'DEN SAÇ BAKIM İPUÇLARI

    Dünyaca ünlü İtalyan Monica Bellucci, saçları için haftada 1-2 kez şampuan kullandığını açıkladı.

    Saçlarının parlaması için diplerine zeytinyağı sürdüğünü belirten 53 yaşındaki oyuncu, kurutma makinesi ise asla kullanmadığını söylüyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 9

    17 YILA DAMGA VURAN TÜRK YAPIMLARI

    Tüm zamanların en popüler yerli dizi, film ve televizyon programları 2000-2017 yılları baz alınarak listelendi. İşte IMDb verilerine göre 2018 Temmuz ayına zirvede giren en popüler dizi, film ve televizyon programı...


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 10

    SAĞLIK BAKANLIĞI'NDAN MUSTAFA SANDAL'IN KLİBİNE İNCELEME TALEBİ

    Mustafa Sandal'ın 'Reset' şarkısının klibi için Sağlık Bakanlığı'nca RTÜK'e başvuru yapıldı. Şikayetin gerekçesi ise 'Hemşire temsili, mesleğin saygınlığını ve itibarını zedeliyor' olarak gösterildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 11

    ERKEK ARKADAŞIYLA GÖRÜNTÜLENDİ

    ABD’li pop yıldızı Selena Gomez’in yakın arkadaşının erkek kardeşi Caleb Stevens ile birlikte olduğu iddia edildi. 25 yaşındaki şarkıcı ve Stevens, New York’ta aynı mekandan çıkarken görüntülendi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 12

    DÜĞÜN SONRASI İLK GÖRÜNTÜ İLK AÇIKLAMA

    Oyuncu Öykü Karayel ile şarkıcı Can Bonomo, düğünlerinin ardından soluğu Beyoğlu'nda eğlencede aldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 13

    TUBA BÜYÜKÜSTÜN'ÜN YENİ EVİ


    Kadıköy Caddebostan’da yaşayan Tuba Büyüküstün, Anadolu Yakası’ndan kopamadı.
    İşletmeci Umut Evirgen ile mutlu bir birlikteliği olan Büyüküstün, yine aynı muhitten kendisine 4+1 daire kiraladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 14

    YENİ SEZONUNDAN İLK KARE YAYINLANDI

    The Walking Dead’in yeni sezonundan ilk görsel ve hikaye detayları geldi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 15

    YARIM ASIRLIK YOĞURT FESTİVALİ'NDEN RENKLİ GÖRÜNTÜLER

    Silivri'de bu yıl 'Yoğurda Renk Kat' sloganıyla 57'ncisi düzenlenen Yoğurt Festivali, belediye binası önünden Atatürk Meydanı’na kadar süren kortej yürüyüşüyle başladı. Dans gruplarının kostüm ve şarkılarıyla renkli görüntülere sahne olan etkinlik öncesi konuşan Belediye Başkanı Özcan Işıklar, "Bölgemizde bir tane manda kalmamıştı. Ama şimdi Türkiye'nin manda popülasyonu en yüksek illerden biri İstanbul oldu" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 16

    "ÜLKEMDE SANATIMI YAPMAK İSTİYORUM"

    Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, Instagram aracılığıyla yayınladığı mesajında, bazı belediyeler ve üniversitelerde konser veremediğini savunarak, “Sanatımı tüm dünyada olduğu gibi kendi ülkemde de icra etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 17

    MUHTEŞEM FOTOĞRAFLARIN GERÇEK HALLERİ

    Fotoğraf çekmeye yeni başlayanlar için işin en zor kısımlarından bir tanesi de dünyayı farklı bir gözden görmektir. Başlangıç seviyesindeki fotoğrafçıların en çok sorduğu şey fotoğraflarda harika çıkacak bir yerin nasıl bulunacağıdır. Bunun yanıtı çok basit. Gözlerini açmaları yeter. Çünkü çevrelerindeki her yer fotoğraf için harika bir lokasyon olma potansiyelini taşıyor. İşte bunun ispatı niteliğinde, sıradan lokasyonların amatör ve profesyonel fotoğrafçılar gözünden nasıl göründüğünü anlatan bir çalışma.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 18

    "SAYENDE SEZEN…"

    Usta sanatçı Sezen Aksu bugün 64. yaşını kutluyor. Müzik dünyasına sesiyle damga vuran Aksu, yolculuğuna çok sayıda beste de sığdırdı. Aksu'nun doğum günü dolayısıyla Suat Kavukluoğlu bir yazı kaleme aldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 19

    GONCA VUSLATERİ'NİN YENİ DÖVMESİ

    Oyuncu Gonca Vuslateri, sırtına yaptırdığı büyük boy gül dövmesini Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 20
  • 21

    TATLITUĞ'DAN SONRA KADİR DOĞULU DA PAYLAŞTI

    Kıvanç Tatlıtuğ'dan sonra Kadir Doğulu da köpeği Vera ile çektiği selfie'yi sosyal medyadan paylaştı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 22

    17 AĞUSTOS DEPREMİ DİZİ OLUYOR

    Türkiye’yi derinden sarsan 17 Ağustos depremi dizi oluyor. 1999 yılında merkez üssü Gölcük’te olan doğal afetin ekrana gelecek projesinin süpervizörlüğünü Fikret Kuşkan üstleniyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 23

    ZİRVEDEKİ ÜNLÜLERİN TAKİPÇİ SAYILARI DEĞİŞTİ

    Sosyal paylaşım platformu Twitter'ın sahte hesapları tespit ederek takipçi listerinden çıkarması sonucu bazı ünlülerin takipçi sayısında düşüş oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 24

    EMMY ADAYLARI AÇIKLANDI

    Amerikan televizyon yapımlarına verilen Emmy Ödülleri adayları açıklandı. "Game of Thrones" 22 dalda adaylık elde etti. Netflix, 17 yıl üst üste en çok dalda adaylık kazanan HBO'yu bu sene geride bıraktı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 25

    ESKİŞEHİR'DE AÇIKHAVA SİNEMASI (SOKAKTA HAYAT VAR)

    Eskişehir'de, Odunpazarı Belediyesi'nce 'Sokakta hayat var' sloganıyla düzenlenen yazlık sinema gösterimlerine başlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 26

    'GENÇLER TÜRKÇE BİLMİYOR'

    Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma, "Zamanımızda gençler Türkçe bilmiyor. Üniversitede yazılı yapıyoruz, Türkçeyi yanlış yazıyorlar. Neden, çünkü bizim gençler kitap okumuyor, kitap okumadıkları için de güzel Türkçe konuşamıyor ve yazamıyorlar" dedi.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 27

    HAFTANIN FİLMLERİ

    Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 10 film vizyona girdi. 


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 28

    GÜNEŞ TUTULMASI BURCUNUZU NASIL ETKİLEYECEK?

    13 Temmuz Cuma günü saat 04.47’de, Yengeç burcunda parçalı Güneş tutulması gerçekleşti. Peki Güneş tutulması burçları nasıl etkileyecek? Son derece önemli bir haftadayız. Bu hafta cuma günü Yengeç burcunda Yeni Ay ve Parçalı Güneş Tutulması meydana gelecek. Venüs burç değiştirecek, Jüpiter Retro hareketine son verecek. AstroLogos Kurucusu Burcu İnci’den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları…


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız